Известие

Collapse
No announcement yet.

За или против даряването на органи след смъртта

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз съм за и съм предупредил наще у дома, ако някога им се наложи да взимат такова решение, да нямат дилема.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Твърдо ЗА! Съгласен съм, защото както се казва: "Един умира друг се ражда." Затова вместо червеите да ме ядат, нека помогна нечии живот да продължи!
      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

И аз съм - за, но като знам колко цигари и алкохол съм профукал, не знам дали няма да отровя някой.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Аз съм твърдо за.
          A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Аз съм ЗА. Защо да не помогна на някой, защо да не дам живот на някой, при положение че на мен вече няма да ми трябват.
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

интересни са доводите на тези, които са гласували "против", само техният глас не се чува и темата ще си изгуби смисъла, когато всички са от едната страна
              разбира се че бих станала донор, за мен обратното просто не съществува като вероятност
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                интересни са доводите на тези, които са гласували "против", само техният глас не се чува и темата ще си изгуби смисъла, когато всички са от едната страна
                разбира се че бих станала донор, за мен обратното просто не съществува като вероятност
                Да, наистина за мен е интересно шокиращ факта, че в тази тема всички мнения до момента са от една страна, май няма друга такава тема в нашия форум
                А това определено е любопитен факт

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

Подозирах, че тези "За" ще са мнозинство и тъй като и аз съм от тях, ми е по-интересна другата гледна точка. Явно, обаче, колегите не искат да се престрашат да изтъкнат доводи.
                  "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

Твърдо съм ЗА,причините сте ги описали по-горе и напълно съм съгласен с всички.
                    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Това, което ме притеснява е, че няма да мога да избирам на кого да ги даря....убийци и престъпници не ща да съживявам...
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Аз съм "ЗА" ......, но има едно голямо НО...
                        Като знам повечето лекари, клиники и болници как са обърнали всичко на печалба, нищо чудно да не положат достатъчно усилия за да ме спасят само за да могат да ми вземат органите , защото ще изкарат пари от чакащите за трансплантация , а и не само от чакащите.

П.П. Като финансист ми попаднаха едни финансови разчети за да направя оценка .....ха познайте за какво бяха..точно за дарени трупове.....вадят се костите , взма се кожа и .н.т но спецялно костите и кожата се изнасяха и се трупат огромни суми...особенното беше , че по закон нямат право да печелят , та затова се плащат големи суми на подизпълнители на услуги към това дружество "УЖ НЕПЕЧЕЛЕЩО" , плащат се огромни заплати за да се изкара , че не печели а просто покрива разходи......едва ли помните имаше мини скандалче излезе по медиите за малко ...и после нищо ..трансформация на дейността и пак ...износ за Германия !
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                          Като знам повечето лекари, клиники и болници как са обърнали всичко на печалба, нищо чудно да не положат достатъчно усилия за да ме спасят само за да могат да ми вземат органите , защото ще изкарат пари от чакащите за трансплантация , а и не само от чакащите.

П.П. Като финансист ми попаднаха едни финансови разчети за да направя оценка .....ха познайте за какво бяха..точно за дарени трупове.....вадят се костите , взма се кожа и .н.т но спецялно костите и кожата се изнасяха и се трупат огромни суми...особенното беше , че по закон нямат право да печелят , та затова се плащат големи суми на подизпълнители на услуги към това дружество "УЖ НЕПЕЧЕЛЕЩО" , плащат се огромни заплати за да се изкара , че не печели а просто покрива разходи......едва ли помните имаше мини скандалче излезе по медиите за малко ...и после нищо ..трансформация на дейността и пак ...износ за Германия !
                          За огромно съжаление го има и този момент ...
                          Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                          Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение

Ето затова съм против!!! Защото лекариге в Бг са мафия и нищо чудно и нарочно да те ,,убият,, за да ти вземат органите. Иначе самото даряване е благородна цел, но е ,,страшно,, в България!

Comment

Дано не сте прави!

Иначе и аз съм ЗА даряването!

А ако погледнем от веселата страна на нещата- Органите си давам, но алфата на части никога!!!!
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                                А ако погледнем от веселата страна на нещата- Органите си давам, но алфата на части никога!!!!
                                Ето това е изказване на сектант )-ако го погледнем от веселата страна.
                                Но ако го погледнем от тъжната, българска и реална страна, определено в България е опасно да си благородно настроен.
                                Имам информация за съвсем пресен случай, когато един човек едва не си замина при опит да му вземат бъбрека....
                                За съжаление всичко в нашата страна е наопаки на нормалното, на природосъобразното, на хуманното и на каквото и да си помисля

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                                Втора национална среща на 155

Comment

Working...
                                X