Известие

Collapse
No announcement yet.

С какво да изгоня котките?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• С какво да изгоня котките?

Темата е сериозна. Постоянно намирам следи от котки по капака на колата. За 2 дена, след като е измита става черна от калта по лапите на малките гадове. Само чакат да заключа и се катерят. Даже и в момента има една - седи по средата и се топли - все едно само аз карам, а на паркинга има поне 50 други коли. Най дразнещото е, че гадините се хлъзгат като се катерят и правят много хубави драскотини. Сега, ясно, че няма да стоя до колата да ги гоня, но ако има нещо, което да сложа да ги гони - имам предвид химия някаква
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Взимаш течен валериан и насипваш където искаш да отидат, (примерно на някое дърво в близост до колата) само внимавай да не насипеш и по твойта кола че няма се отървеш после.

Comment

Колега , това за валерианчето..... УНИКАЛНА идея .... тъкмо имам една отвратителна комшийка , МУАХАХАХАХААА , тия дни ще ви кажа дали действа това с валериана ..
      Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
      Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
        Колега , това за валерианчето..... УНИКАЛНА идея .... тъкмо имам една отвратителна комшийка , МУАХАХАХАХААА , тия дни ще ви кажа дали действа това с валериана ..
        Аз съм пробвал като дете за да правим номер ,нищо не стана.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Ще рискувам.. а друго за да се разкарат котките е , гараж , покривало върху колата , или като я видиш да се стресне .
          Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
          Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Абе някои се фащат други не. Ама съседката още неможе да ги изгони

Comment

Ще изглеждам доста странно ако тръгна да плаша котките с викове, а сигурно има поне десетина котки, така че ловенето и то не върши работа. Гаража е много добра алтернатива, но да вкарам кола за 4к лева в гараж за 20-30к ми се струва прекалено, и то само за да не я катерят милите животинки
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                ...ако има нещо, което да сложа да ги гони.....
                Куче

Сега серьозно - проба с валерияна, ама той ги привлича на мястото където си сложил, ако можем да измислим и нещо което да ги гони от твоята за да се комбинира. Аз даже не съм убеден , че зимата ще подейства валерияна..съмнява ме!
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Има спрей за около 12-15 кинта в зоомагазините, който отблъсква котките. При моите пердета има ефект за около 2-3 седмици, после пак се пръска. Но не знам дали ще реагира и няма да ти повреди боята, варианта е платнище или чаршаф, който е напръскан предварително, знам ли...
                  Arena Coast Customs

Comment

Явно писаните се явяват нек`ви естети - и при мен е същия случай - вчера 3 пъти я окаляха а до моята са паркирани на жена ми Волвото и на един съсед тоягата - по техните никаква следа. Тоя спрей сигурно и по гумите ако се напръска пак ще има ефект
                    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
                      Явно писаните се явяват нек`ви естети - и при мен е същия случай - вчера 3 пъти я окаляха а до моята са паркирани на жена ми Волвото и на един съсед тоягата - по техните никаква следа. Тоя спрей сигурно и по гумите ако се напръска пак ще има ефект
                      Ако другите коли не се карат, е нормално само твоята да е изцапана.
                      Аз не обичам животните, но нямам нищо против в този студ да се постоплят малко, макар и да ми изцапат колата. Така и така след като измия колата и мина 2км не си личи, че е мита.

Comment

аз се зачетох и измислих - начи така, взима се първото срещтнато куче и хубаааво се натърква с него колата и съответно никоя уважаваща себе си котка няма да припари наоколо
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

..батка мисли го по друг начин,може би си избран за нещо?Котешка инвазия? или знам ли ...
                          примири се ,скоро става топло (:

---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:35 ----------

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                          аз се зачетох и измислих - начи така, взима се първото срещтнато куче и хубаааво се натърква с него колата и съответно никоя уважаваща себе си котка няма да припари наоколо
                          ами ако са някви 'помярки' и не се уважават ?!
                          155 96' 1.6 16v 1++hp???
                          Mazda 626 84'
                          Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                          ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                            Е само като си го представих и..се счупих да се смея..
                            sigpic
                            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

И при мен беше същия случай - в центъра кола върху кола, а котките само на моята налитат, даже имам снимки как котките ближат джантите на селеспида (е вече не, колата е продадена).
                              Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
                              "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Working...
                              X