Известие

Collapse
No announcement yet.

С какво да изгоня котките?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Просто купуваш отрова за вълци и лисици (май беше луминал) от някоя селскостопанска аптека и им сипваш в яденето, с което ги хранят комшиите ти При нас е същата работа, на един съсед заради някоя от десетките котки в района кучета, които явно са я гонили му бяха изгризали калника и номера, докато оная гад се е крила върху гумата и отдолу под колата ...
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ама точно така, избийте котките заради набезите на кучетата. Оставянето на кални следи по ламарина също е наказуемо със смърт по НК.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
        Ама точно така, избийте котките заради набезите на кучетата. Оставянето на кални следи по ламарина също е наказуемо със смърт по НК.
        Тогава предлагам тези, които хранят котките на улицата на колегата да му платят автомивката, пастирането или пребоядисването на колата, кво ще кажеш
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Просто купуваш отрова за вълци и лисици (май беше луминал) от някоя селскостопанска аптека и им сипваш в яденето, с което ги хранят комшиите ти При нас е същата работа, на един съсед заради някоя от десетките котки в района кучета, които явно са я гонили му бяха изгризали калника и номера, докато оная гад се е крила върху гумата и отдолу под колата ...
          Еееее, тва вече е много грубо и извън майтапа!

Все пак основният въпрос в темата е как да ги прогоним, а не как да ги изтребим до крак ... май е мисията невъзможна
          Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
          Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

в момента ако решат да ми захаресват моя преден капак, ще ми оставят не кални, а чисти следи

така че ако колата е по-мръсна от лапите им, няма какво да се кахърите
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
              котките ни апят, ни лаят, нито ни
              ако е разгонена и наоколо има мъжки, за няколко часа са я кротнали
              кучетата са гадни
              Кучето ми много обича коткиОтдавна разчисти района
              0888515205

Comment

в Пловдив е мазаляк от котки аз се потресох има в изобилие и са някакви огромни не са като нашите в София а некви като породисти като домашни дето се разхождат из улиците и са по 6-8 кила парчето ебахти рисовете,колега сложи си лаеща аларма или някакво плюшено куче на предното стъкло и готово ) не ми пука ако искат и хоро да подрипат мачките,аз имах мишка в багажника щото съм лаком и редовно държа ядене вътре заради рибите не се знае къде ще осъмна та ако имах коте в колата щеше да е добре ))

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                  в Пловдив е мазаляк от котки аз се потресох има в изобилие и са някакви огромни не са като нашите в София а некви като породисти като домашни дето се разхождат из улиците и са по 6-8 кила парчето ебахти рисовете,колега сложи си лаеща аларма или някакво плюшено куче на предното стъкло и готово ) не ми пука ако искат и хоро да подрипат мачките,аз имах мишка в багажника щото съм лаком и редовно държа ядене вътре заради рибите не се знае къде ще осъмна та ако имах коте в колата щеше да е добре ))

Ха ха ха ха,тва е щото си нямаме бездомни кучета

Между другото и по моята се катерят котките,ама никога няма да тръгна да трепя хайвана само защото ми оставя кални лапи.Каквото и да правиш,котките винаги се намърдват на топло

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

По моята си стоят и когато е студена.Топли ги мисълта, че могат да стоят върху хубава кола.И вярно са като рисове.
                    Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:34.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ей, аз докато давам акъл за гонене на котки от чужда кола - те взели че налазили моята. Онзи ден гледам целия капак в кални котешки стъпки (таман я бах измил)Няма да се разберем с тях така
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Явно ги привлича нещо в алфите ,и моята е редовно в следи от лапи,а на паркинга има десетки коли, които не ги привличат.А преди месец докато наливах тунджа бях оставил вратата отворена и една котка се беше разположила на шофьорското място,и то при положение ,че аз съм на 3 метра от другата страна на колата и тракам здраво с пистолета, разкара се чак след като я изгоних и за да си отмъсти ,че и развалям кефа ми направи целия салон в стъпки.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                          Явно ги привлича нещо в алфите ,и моята е редовно в следи от лапи,а на паркинга има десетки коли, които не ги привличат.А преди месец докато наливах тунджа бях оставил вратата отворена и една котка се беше разположила на шофьорското място,и то при положение ,че аз съм на 3 метра от другата страна на колата и тракам здраво с пистолета, разкара се чак след като я изгоних и за да си отмъсти ,че и развалям кефа ми направи целия салон в стъпки.
                          Тъй то,като я гониш.Да и беше дал да направи едно кръгче и щеше да слезе културно
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Наблюдавам няколко котки пред нас, качват се винаги върху една кола, капака, тавана...без значение дали е карана (топла). Извода е, че веднъж научат ли че е топло, го търсят...най-добре си измести колата. Онзи ден си гласях чистачките, тъкмо бях почистил идеално вътре, и вратата леко отворена. След няколко мин. гледам стъпки по стелката и котката легнала с кални лапи на седалката, но какво да я правя, искала да се стопли.
                            Last edited by rusiq86; d.m.y г., 20:53.
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

мац мац пис пис пис аре на алфата не бе котката си е хищтник обикновенно се качват на високо когато са изплашени а главното е че искат да наблюдават те винаги се стремят да заемат удобна позиция за наблюдение а колите са чудесно място за наблюдение и сигурна защита от нападение на кучета,другото нещо е че от високо виждат ако притичват мишлета и им котрастират на асфалта а мишлетата минават през пътя за да стигнат кофите за боклук,когато ловят птици е същтата работа крият се под и около колите и дебнат в засада,това е едно доста интелигентно животно при нас вече са на изчезване заради помярите ама май е по добре да има повече котки от колкото кучета,абе нека се катерят да си изрежат ноктите само абе здраве да е нали не ми се катерят на главата,некъв помяр ми пика на задна лева джанта това ме влудява ама съдба вика си да ти пикам на алфата да ти пикам ако бех човек щех да карам BMW

Comment

Някаква химия ще свърши работа, ся мисля че не върви да си мажеш капака с грес, но нещо от сорта.....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X