Известие

Collapse
No announcement yet.

С какво да изгоня котките?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
    аз се зачетох и измислих - начи така, взима се първото срещтнато куче и хубаааво се натърква с него колата и съответно никоя уважаваща себе си котка няма да припари наоколо
    Ако лиснеш и водица,знаеш ли как хубаво ще си измиеш колата?
    Между другото,на котките хич не им пука от миризмата на куче

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
    Темата е сериозна. Постоянно намирам следи от котки по капака на колата. За 2 дена, след като е измита става черна от калта по лапите на малките гадове. Само чакат да заключа и се катерят. Даже и в момента има една - седи по средата и се топли - все едно само аз карам, а на паркинга има поне 50 други коли. Най дразнещото е, че гадините се хлъзгат като се катерят и правят много хубави драскотини. Сега, ясно, че няма да стоя до колата да ги гоня, но ако има нещо, което да сложа да ги гони - имам предвид химия някаква
    Като спираш под наклон,че да се пързалят,тъй ще е.

---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:40 ----------

Първоначално публикувано от stef_nikolaev Покажи съобщение
    И при мен беше същия случай - в центъра кола върху кола, а котките само на моята налитат, даже имам снимки как котките ближат джантите на селеспида (е вече не, колата е продадена).
    И ако това не е любов към марката
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Ако валериана спре катеренето по колата ти ще предизвика друго не по-малко неприятно явление - като ближат валериан котките започват да мяукат като разгонени с часове.Пробвано е -работи .Капе се обилно върху парче хляб.
      Решението на дилемата си е твое - драскотини и следи от лапи или безсънни нощи!
      ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

А защо не смениш мястото на паркиране просто
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
          Решението на дилемата си е твое - драскотини и следи от лапи или безсънни нощи!
          То и сега си е така - драскотините всеки ден стават повече, а капака изглежда отвратително - добре, че докато карам не го виждам Иначе си спя добре.

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          А защо не смениш мястото на паркиране просто
          Предполагам да избера друг квартал? Паркинга е доста дълъг - рядко се случва да спирам на едно и също място повече от две вечери подред, а и това не им пречи да ме намират

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Като спираш под наклон,че да се пързалят,тъй ще е.
          На равно спирам - просто тия непрокопсаници са кекави

Ще търся спрея, за който се спомена по-горе в темата - може и да ги вразуми.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
            Ще рискувам.. а друго за да се разкарат котките е , гараж , покривало върху колата , или като я видиш да се стресне .
            При мен и гаража не помага.

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
            аз се зачетох и измислих - начи така, взима се първото срещтнато куче и хубаааво се натърква с него колата и съответно никоя уважаваща себе си котка няма да припари наоколо
            Ако лиснеш и водица,знаеш ли как хубаво ще си измиеш колата?
            Между другото,на котките хич не им пука от миризмата на куче
            Може и да я пастираш така, с малко полирпаста.
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

хахахх тва с валериана и ние сме го правили преди бая години
              тва им се води наркотика на котките
              надрусват се мноо яко
              alfa 164 t.s ex
              tipo 2,0 16v turbo ex
              opel astra amnesia ex
              megane 2 ex
              alfa 159 jtd ех
              audi A6/S TQ 330+
              audi a4 b5 1,8 TQ 500++
              alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

И при мен го има този проблем с котките , даже им свикнах да стоят под колата на сухо . Лошото е , че освен , че са много котки , ами нощем се появяват и кучета . Не ме оставят да спя гадовете (по-точно само едното от общо 7 лае по цяла нощ ) Някакво решение по въпроса ?

А писаните са тарикати . Крият се в един двор , където не могат да припарят кучетата
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

котките ни апят, ни лаят, нито ни
                  ако е разгонена и наоколо има мъжки, за няколко часа са я кротнали
                  кучетата са гадни
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Оставай я с отворен капак вечер... На работа имаме подобен проблем, шефа се излъга един път и нахрани един уличен котак и сега резултата е, че всяка вечер си чака дажбата върху капака на новото му BMW
                    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                    Audi A4 1.9 TDI

Comment

И аз имам сериозен котешки проблем... Лятото бях отворил вратите на колата, чистех я , отивам до гаража (на 2 метра от колата) да взема прахосмукачката.... и заварих 2 котки в колата за няма и 1 минута ... После приключвам миенето ,перфектно лъснато всичко както си му е реда.Вечерта излизам с колата по тъмно, спирам пред кафето и виждам целия капах в лапи
                      Извода е ,че мацките си падат по алфите!
                      sigpic
                      BMW e39 525tds PA4492BH
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
                      Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                        Ще рискувам.. а друго за да се разкарат котките е , гараж , покривало върху колата , или като я видиш да се стресне .
                        Тва последното аз съм го пробвал, ама стана по-лошо - кат`се стреснаха /бяха две, заспали отгоре/ и кат`забуксуваха върху предния капак - направиха го за секунди тип дърпана мазилка ...
                        Сега вече им говоря гальовно и нежно, да не ги стресна, ама все тая, тръгнат ли по капака - хайванчетата пускат нокти и
                        Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
                        Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

С "Gamo Hunter Extreme 177" си решавате проблемите с четириногите стига да имате пряка видимост.
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Видиммост имам идеална, като по-млад цели три години си губих времето с подобни съоръжения - само обаче да не ни разбере оная /доста/ застаряваща французойка с уж голяма кариера в киното
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

И при мен е същата работа в квартала има поне 50 котки защото ги хранят и по колата ми съм виждал по 5 -6 всичко става на малки стъпчици които се сливат и става грозна гледка(колата е сребриста) някои влизат и в моторния отсек скоро имаше малко коте ,което не успях да изгоня и се наложи да запаля така .А котките са супер нагли дори налитат на немската ми овчарка не се страхуват от нищо- просто се примирих .А онзи ден видях кола на която бяха залепени стикерчета на капака като котешки стъпки и това ме развесели безкрайно сещайки се за моята .Вариант според мен е да се сложи някакъв уред който излъчва ултра звук (да се приспособи на 12 волта). Сега очаквам да почнат да се катерят кучета и да прогонят котките ,а на по късен етап върху капака да се топлят клошари които ще прогонят кучетата. Май по добре да си стоят котките.Добре ,че не се навъртат по едри бозайници из региона на които им е студено.
                              Last edited by lordliness; d.m.y г., 10:53.
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Абе Алфата си е Алфа, а пък ако е червена още повече. Сутринта си направих труда да разгледам всяка една кола на паркинга - повече от 20 бяха. Всички с изключение на един зелен кореец бяха налазени. Ноооооо! Алфата /с гордост/ има най-много стъпки от всички. Най-странното е, че и по вановете имаше стъпки, като имам предвид късия капак и огромния наклон на капака и предното стъкло - яко въртене на "гуми" е било

Comment

Working...
                                X