На алфата съм сложил ултразвуков уред срещу гризачи под капака защото съм намирал следи. След като сложих уреда не съм виждал следи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
С какво да изгоня котките?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеНа алфата съм сложил ултразвуков уред срещу гризачи под капака защото съм намирал следи. След като сложих уреда не съм виждал следи.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТова е с временен ефект - привикват с тези честоти и после започват да си правят каквото си искат....
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеТи колко такива уреда си ползвал ? Аз 2 броя на 2 различни автомобила. На съседските коли продължават да се разхождат по двигателя , а по моят не . Случайност е сигурно .Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Има и друг вариант.
Взимаш една добре умряла котка и с нея намазваш цялата кола!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеКойто гони котките го ядат мишките
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениекато нема мишки яжте котки - древна египетска мъдрост!Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЯ една "консултация" с Бапсет.
Comment
-
Котките са странни птици.
На вилата едно малко чисто черничко постоянно го гоня, но то ме издебва когато не му обръщам внимание и ми застава в краката, когато съм седнал - явно някой близък човек го храни тайничко и му говори нежно.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениеБастет е всъщност но някой са и викали пастет или нещо подобно фконсерва
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКотките са странни птици.
На вилата едно малко чисто черничко постоянно го гоня, но то ме издебва когато не му обръщам внимание и ми застава в краката, когато съм седнал - явно някой близък човек го храни тайничко и му говори нежно.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЕ сега си замина безсмъртната ти душа[COLOR="Silver"]
Comment
Comment