Известие

Collapse
No announcement yet.

С какво да изгоня котките?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Случвало ми се е ведбъж, колата беше прашна и имаше следи от котешки лапи ппо преднотои задното стъкло, сиго котето е оглеждало колата да я купи
    Един съсед при нас, колата ми винаги е с лапо, и има някоя др котка на капака/тавана!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Наблюдавам няколко котки пред нас, качват се винаги върху една кола, капака, тавана...без значение дали е карана (топла). Извода е, че веднъж научат ли че е топло, го търсят...най-добре си измести колата. Онзи ден си гласях чистачките, тъкмо бях почистил идеално вътре, и вратата леко отворена. След няколко мин. гледам стъпки по стелката и котката легнала с кални лапи на седалката, но какво да я правя, искала да се стопли.
      Освен топло, за котките е изключително важна чистотата, ако колата е чиста това много им допада.
      Решението за тровене е пълна тъпотия и изобщо не знам кви са тия хора дето им идват на акъла тези неща, а пък даже го написал и във форум.
      Опитай се да ги набараш, когато са на колата и ги изплаши яко, те помнят такива неща.
      Познавах една мацка с татуировка котешки лапички, стояха адски добре, така че, ако не подейства нищо, просто се примири.

Comment

Напротив даже, колата върху която вилнеят е вианги мръсна, автомивка май не е виждала.
        Решението е само едно: Местиш колата на друго парко-място! Или можеш да опиташ да сложиш валериан на двее-три коли разстояние така да се насочват натам!
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
          Що не ходят по колите на съседите се чудя,има още 50-60 коли пред блока
          Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          Напротив даже, колата върху която вилнеят е вианги мръсна, автомивка май не е виждала.
          Решението е само едно: Местиш колата на друго парко-място! Или можеш да опиташ да сложиш валериан на двее-три коли разстояние така да се насочват натам!
          Както вече писах,котките са ценителки.
          Колкото до номера с валеряна,най-много да съберете разгонените мачоци от квартала.Мацките щи си стоят на високо върху колите .
          В същност, белината върши абсолютно същата работа.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Все пак, измисли ли се решение или...четох толкова несериозни мнения, некви лепила, греси, чумбери, какво ли не.
            Решението е май да си изместиш колата...има и друго ако някой им хвърля храна в близост до твоята кола, те чекат от високо....такъв е случая с една кола пред нас...
            sigpic

Comment

Напръскай със спрей против котки кечето под двигателя и ще ти заобикалят колата от далеч. Аз така процедирам с моя котарак, после заобикаля напръскания диван поне с 2 метра.
              Arena Coast Customs

Comment

Гледам този: http://shop.zoomania.org/Za-kotki/Ak...-za-kotki.html
                Нещо подобно ли е? Лошото е, че е само 150 гр, но пък ако действа си заслужава. Само се чудя къде да пръскам. По самия капак или по маската гумите? Хубавото е, че вече се позатопли и гадовете не се катерят Аз обаче трябва да съм подготвен.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Ще перефразирам Сталин-има котка има проблем ,няма котка няма проблем- в никакъв случай не говоря за убиване или друго насилие ,но не е нормално в квартала да има над 50 котки без естествени врагове и разни бабета с изкривено майчинско чувство да ги хранят и угояват, и да изпадат в екстаз когато ги видят.Направо ми правят капака лом,при наличие на много храна утре котките ще са двойно повече ,но понеже не нападат хора никой не им обръща внимание ,че се размножават прекомерно.Аз обичам животните, но понякога ми идва в повече и не виждам реално решение за проблема
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Ще перефразирам Сталин-има котка има проблем ,няма котка няма проблем- в никакъв случай не говоря за убиване или друго насилие ,но не е нормално в квартала да има над 50 котки без естествени врагове и разни бабета с изкривено майчинско чувство да ги хранят и угояват, и да изпадат в екстаз когато ги видят.Направо ми правят капака лом,при наличие на много храна утре котките ще са двойно повече ,но понеже не нападат хора никой не им обръща внимание ,че се размножават прекомерно.Аз обичам животните, но понякога ми идва в повече и не виждам реално решение за проблема
                    Изгонваш кучетата, пълни се с котки, изгонваш котките, пълни се с плъхове...........егати порочния кръг.

Comment

Първоначално публикувано от MUSTELA Покажи съобщение
                      Изгонваш кучетата, пълни се с котки, изгонваш котките, пълни се с плъхове...........егати порочния кръг.
                      Истината е в баланса или както казват будистите в "средния път".
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

http://vbox7.com/play:8ef9513deb -мноого ефикасно и може би трайно
                        Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:29.
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          http://vbox7.com/play:8ef9513deb -мноого ефиксно и може би трайно
                          Яко!

А снощи една нагла котка откраднала печена пържолка от съседа, и си я изде на покрива на ГТВ-то. Баси наглата мацкона. Заварих съседа да се просяга с една стирка през оградата и да ръчка котаранката.
                          А колата е леш.
                          Баси, ако не са бомбандировките на гадните гларуси, ще са котките.
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Колеги аз отдавна реших проблема с всички видове четириноги добитъци(кучета, котки и мишки) има си едни джаджи който издават ултра звук и гонят всички видове такива вредители струват по 13 кинта и се връзва към акумулатора, гледам и куче и котка и ефекта е проверен още преди 2 години и половина, не съм виждал следи от котки по капака а и на колите в радиус от 10 метра от моята, тези джаджи са на принципа на шоковете срещу атаки от кучета бих казал точно такова си е поразгледайте и ще ги намерите
                            sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                            Suzuki GSXR 750 W настоящ
                            Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Темата е доста стара но проблема си е актуален във всеки един момент. Имал съм няколко котки и това което съм забелязал при всички е това, че колкото обичат валериан, толкова ненавиждат ментата. Предполагам ако се намаже с някакъв ментов вазелин или друга подобна маладжа вътрешната страна на джантата, части от бронята и други места които са по пътя на котката към заветния капак, гадинката ще заобикаля отдалеч. Пък и колата ще мирише на свежо
                              Сливен, Alfa Romeo 156 1.8 TS '00

Comment

моята котка пък много обича мента, ментови кърпички, ментов чай и т.н., умира си от кеф да дъвче и да се въргаля, дори паста за зъби с ментов мирис

така че това не е панацеята за гонене на котки
                                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                                X