Известие

Collapse
No announcement yet.

Лоялността на "колегите"...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лоялността на "колегите"...

Такааамммм...., колеги днес славният ни колега promiss ме разходи от София до Садово, ей тъй за спорта! От една седмица се бяхме разбрали, че днес между 15:30 и 16 часа ще отида да взема гумите за които сме сеуговорили от по-отдавна. След като веднъж ме разкара до там и не си вдигна телефона под предлог, че го били извикали по спешност на работа, днес отидох отново до Садово и отново телефона му беше изключен. Този път с помощта на едно момче от една гумаджийница открих къде живее, отидох до тях и той с цялата си наглост ми заяви, че днес бил обещал гумите с джантите на някакъв друг човек, след като снощи му се обадих и той ми потвърди за уговорката ни за днес! В тази връзка хора от Садово с които говорих ми споделиха, че той си бил мошеник и такива случки при него не били рядкост!
    И какво в крайна сметка, аз съм вътре с 40 лв гориво 10 за винетка, един загубен ден за мен, както и за бащами, тъй като го заангажирах и него и какво... колегата, най-нагло се направи на луд!
    КОЛЕГИ НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА УГОВОРКИТЕ, НЕ КЪПУВАЙТЕ И НЕ ПРОДАВАЙТЕ КАКВОТО И ДА Е НА ТОЗИ ЧОВЕК, ЗАЩОТО ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ЩЕ ВИ "МЕТНЕ"!
    Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
    Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

С тоя ник Обещание има малко ирония сякаш.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Да, и аз точно това си мислих преди малко, ама късно се загледах... :/

Comment

Нямам коментар, защото историята си е тъжна и няма какво да се коментира, но имам предложение!
        Темата да стане важна и такива помияри да се изтипосват тука.
        Нещо като форумния плювалник, ама на пълен щат, щото стария си беше безобиден!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Това ми напомня за един друг ник ... solar73 ... Същите дела, но в по-големи размери ги беше заформил и той - може би се сещате, че беше завлекъл колега с парите за една кола ...
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

ТРАГЕДИЯ бате,ами пусни му снимка на това момче и къде живее ако има нещо някой ще мине да му се отблагодари за добрата търговия )) сега отиваш да му даваш парички а представи си ако го беше намерил по друг повод и имаш да взимаш от него )) даже не знам къде е садово с малка ли с голяма ли буква се пише ама щи дам прост пример миналата година си поръчах двигател ямаха за лодка от англия нов и пратих пари по Еконт от ибей на хора дето са на 20 мили от Лондон и си дойде двигателя и книжки и масло ми бяха сложили хората подарък без пари и даже английският куриер е върнал парите 45 паунда за доставката на нашите Еконт от килограми ми го обърнаха на обем и вместо 25 кг с кашона ми го таксуваха на 52 кг.....и накрая ми одържаха 55 лева щото били направили поръчката...направи си сметка Еконт какво ти правят а камо ли оня борсук,примери много но все на наш гръб.

Comment

Дребни душици колкото щеш, сигурно ще забогатее от тая далавера дето е направил тип прецакай другарчето. Пълно е с такива кретени, не си го слагай на сърце. Явно е искал далаверата да е пълна за него и да не се мине с няколкото стотинки дето ще ги даде за телефон да ти каже поне, че се е отметнал.
              Някой ден като е от другата страна тоя герой ще плаче и ще се чуди що ли има такива мизерници по света.
              146 1.6 TS '00
              156 2.4 JTD '01

Comment

Аз не знам вие защо такива ги щадите.
                Бой,да му дойде акъла и да се замисли следващия път дали да лъже..
                155 96' 1.6 16v 1++hp???
                Mazda 626 84'
                Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                ex' 145 97' 16V TS

Comment

С бой не може да се изкорени или по точно-вкорени, нещо, което не му е вменено в първите 7 г. Па и в рядко лайно камък не хвърляй, да не те опръска.Да си гледа селските сметчици, аз на такива въобще не обръщам внимание, за едни пари да си развалям кефа и да влизам в неприятности, да си пасе, а втори път от него нищо не купувай.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

оставете момИчето на мира,иска едни джанти от мен да взима...........хахахах майната им на тея(ма верно има интерес,две лични ми е сътворил)..тргедийка,човека няма основи от първи клас на комуникация с непознат,камо ли да излъже или измами....незнам но въобще не погледнах сериозно на запитването му....неграмотна работа...
                    към колегата с темата:цялата история си е за "яд",няма друго мнение което да замести това определение,изляй си мъката и това е,тия хора незнаят въобще какво е съвест,честност и т.н.неща на които се гради един интелект,един субект.......удари едно малко,и ..."всяко зло,за добро"....
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

"първите 7 години" ,това е най-любимата заучена фраза на всички от форума.Не всичко е 7-те години.
                      Познавах и познавам много добре възпитани момчета ,които имаха всичко ,знаеха много ,правиха всичко както трябва,но станаха не възпитани ,аругантни ,злобни ,груби и нечестни-трябва да разберете ,че човек се променя!
                      155 96' 1.6 16v 1++hp???
                      Mazda 626 84'
                      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Аз пък от въпросните 7 години съм научен, че докато не погледна и от 2та края на пръчката ... не знам кой е по-крив и кой по-прав.
                        Но както не веднъж е намеквал Чърчил ... в същност няма значение ... знам, че няма смисъл, защото ще ме оругаете ...
                        „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Ами и аз така направих, не съм се нервирал, ядосвал, просто ми стана тъпо като отидох. Иначе за двата края на пръчката колега - не си прав, защото в никакъв случай не е коректно да си изключва телефона, да не го вдига, да ме лъже и да си пести, както казаха по - горе, стотинките за телефона... Момчето откровенно си беше зле, защото дори не ми се извини, а ми мънкаше като ученичка на първа среща. Не е в това работата, прежалих го разкарването - превърнахме го в разходка с бащами. Минахме видяхме се с братовчедите в Пловдив. Разходихме се и така, въпросът беше в отношението! Като излезе и ми вика еми преди половин час се разбрах с новия купувач - ами да се беше обадил, аз половин час по-рано съм бил малко след Пазарджик, той ли ще ми ги даде парите за тези хайде поне 100 км от Пазарджик до Садово и обратно?! Да не говорим за уговорката, която ми потвърди предния ден. Защо изобщо ги е предлагал на друг човек след като сме се разбрали?! В случая монетата няма две страни.

Comment

абе то само по снимката на аватара,си личи,че е нагло и безкрупулно леке....нямам думи
                            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                              "първите 7 години" ,това е най-любимата заучена фраза на всички от форума.Не всичко е 7-те години.
                              Познавах и познавам много добре възпитани момчета ,които имаха всичко ,знаеха много ,правиха всичко както трябва,но станаха не възпитани ,аругантни ,злобни ,груби и нечестни-трябва да разберете ,че човек се променя!
                              Това е образно казано, но човек като възрастен е отражение на детството си, принципите, на които е бил научен и възпитанието си, ама да не почваме друга тема сега.
                              Last edited by fred; d.m.y г., 18:58.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X