Първоначално публикувано от ne0
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Изгорях..."
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеКамерата е в населеното място, така че...
---------- Post added at 01:09 ---------- Previous post was at 01:05 ----------
Така обяснявам Стара Загора-Бургас!
Нормален път с 90 и идва знак 60 заради кръстовище след него лек десен завой знак 50, веднага след него табела Подслон и след 500-600м. е камерата, която е обърната така че да те хваща когато си на 40-50м пред нея!!!
ПП: Камерата в Нова Загора, която е на влизане от посока Стара Загора-Бургас я няма почти месец вечеКамерата, която е в следващото село Съдиево след Нова Загора също я няма, т.е. остана само тази в Подслон, която ми интересно вече какви снимки ще прави след като от около 2 седмици се начупено-натрошено стъклото на кутията, която е пред обектива, но стои там и просто снимки за мен едва ли ще могат да стават!
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Last edited by ne0; d.m.y г., 01:40.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеДа точно така беше на Подслон,та значи вече и тази камера не работи.Но лично аз не бих си позволил да карам там с повече от 70 или да изпреварвам,не е много подходящо.
---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:42 ----------
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеновозагорската камера (кутия) и един неизвестен човек
[ATTACH]64865[/ATTACH]156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
На мен честитката ми я донесоха в СЪБОТА в 9:00 сутринта, лично 2-ма КАТ-аджии. Това беше май месец 2010.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
В описания от колегата случай нарушението е извършено февруари 2010 , а те го търсят януари 2011 - минали са 11 месеца и го питат ти ли си карал. Е аз не помня преди една година по рано от къде съм минавал и дали съм карал аз.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Звучи ми на измама, носят ти чистката на вратата и то не по-късно от месец-два (това вече три пъти)...След като ти покажат снимката, те викат в Кат където трябва да се подпишеш и да ти връчат глоби.
Прави му сметка...аз ако бях даже нямаше да им обърна внимание!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Някой от камерите ги няма защото ги местят. Ще се появат на други места тъй че внимавайте. Вече и тая на Микре я няма.
а това с телефонното обаждане.......някой е закъсал за пари. Хич не се впрягай. А и както казват колегите много време е минало. Или не се занимавай или се консултирай с адвокат от СБС например.
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеНямаше ли някаква измама с подобен случай? Със служители на КАТ и директно обаждане по телефона да ти искат пари...
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеНякой от камерите ги няма защото ги местят. Ще се появат на други места тъй че внимавайте. Вече и тая на Микре я няма.
а това с телефонното обаждане.......някой е закъсал за пари. Хич не се впрягай. А и както казват колегите много време е минало. Или не се занимавай или се консултирай с адвокат от СБС например.
Ако са ви "изцакали" неправомерно е едно, но да сте погазили правилата съзнателно, и после да се жалвате - е тва е вече супер несериозно !Last edited by Alfa User; d.m.y г., 10:54.
Comment
-
Камерите до август месец бяха 40 броя. Планът е да станат около 400 в цялата страна за около 36 месеца. Лошото както винаги е че една такава .. то си е цяло устройство де .. струва състояние и самата система я надграждат /ъпгрейдват/ във времето, поради липса на средства. А средствата се набавят най-лесно от водачите на ППС и в този ред на мисли са изградени само фундаменти с кожуси, а устройствата ги местят според редица фактори - сезон, натовареност, участъци с висока концентрация на ПТП и тям подобни. Има логика във всичко и аз лично смея да твърдя че за момента този проект се развива отлично. Иначе самите камери са високоскоростни, мегапикселови, с функции като: уайд дайнамик рейндж /WDR/, диджитал нойз редъкшън /3D-DNR/, eclipse и други. Общо взето супер прецизна техника, която не можете да заслепите с фарове и други подобни.Last edited by DiStefano; d.m.y г., 13:27.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Аз не се жалвам и последствията ще си ги понеса просто реших да споделя с Вас в раздел "Общи приказки". То 100 км/ч. ми е най - високата скорост която вдигам, спазвам си ограниченията ама не съм видял камерата и е нямало движение, кой не прави грешки. Извинявам се на засегнатите.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеКамерите до август месец бяха 40 броя. Планът е да станат около 400 в цялата страна за около 36 месеца. Лошото както винаги е че една такава .. то си е цяло устройство де .. струва състояние и самата система я надграждат /ъпгрейдват/ във времето, поради липса на средства. А средствата се набавят най-лесно от водачите на ППС и в този ред на мисли са изградени само фундаменти с кожуси, а устройствата ги местят според редица фактори - сезон, натовареност, участъци с висока концентрация на ПТП и тям подобни. Има логика във всичко и аз лично смея да твърдя че за момента този проект се развива отлично. Иначе самите камери са високоскоростни, мегапикселови, с функции като: уайд дайнамик рейндж /WDR/, диджитал нойз редъкшън /3D-DNR/, eclipse и други. Общо взето супер прецизна техника, която не можете да заслепите с фарове и други подобни.
техники мехники, гума и бензин с масло и глей ко стааа....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Това с камерите е като сересетата....не са доказуеми!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment