Известие

Collapse
No announcement yet.

Еконт" се изложиха... Но веднага се поправиха!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Чакай сега, така написано излиза, че някой нарочно ти е правил мръсно, което знаеш, че не е така!
    Да, прочетох, че си си получил парите и въпроса ми беше риторичен - какво ще стане ако си вземеш парите утре? Защо това е толкова голям проблем? Толкова ли нямате сериозни проблеми, та се занимавате и хабите нерви за такива неща....
    Колега, искам да те попитам кой те помоли да се наемаш да ме учиш на смирение и търпимост?
    Ти не разбра ли за кво става въпрос или се меркаш тук та да си губиш времето само? Защото това което проповядваш няма почва -особено пред мен! Когато плащам за нещо -каквото и да е - искам и изисквам максималното което ми се предлага(било то продукт или услуга)

Директно ти отговарям: ДА!! Проблем е закъснението на парите!!! Проблем е защото докато някой друг оперира с тях, аз съм принуден да бъда в затруднение заради това. И да - имаме си сериозни проблеми - финансови, сещаш ли се? Как да не се хабят нерви, предполагам си наясно с цената на безпаричието(дори да е моментно).

Колега, не възнамерявам повече да отговарям на полемичните въпроси чиито отговори знаем. Само спамим темата.
    Лек ден!
    sigpic
    Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Жив и здрав
      Last edited by Kuku; d.m.y г., 19:23. Основание: Нема сми...
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
        В заключение:
        В крайна сметка поеха вина за грешката си(въпреки всичко) и по този начин доказаха, че са сериозна фирма и явно ценят клиентите си.
        Колеги, искам да изкажа най-последните си впечатления от "Еконт" - получих телефонно обаждане, както и Лично Съобщение(тук, във форума) - и в двата случая се извиняват за грешката и ме уведомяват че тече провера по случая.

Благодарен съм, за това че влагат усилия за изясняване на ситуацията и за това да НЕ допускат подобни грешки за напред.

Наистина съм приятно изненадан от бързата им реакция и вниманието им към мен - клиентът.

П.П. Към колегите, които ме убеждаваха в коректността на фирмата: Прави сте, вече се убедих лично в качеството и коректността на Еконт, съжалявам че се усъмних в прочетеното в постовете ви.

За напред пак бих работил с тази фирма!
        sigpic
        Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Working...
        X