Известие

Collapse
No announcement yet.

Еконт" се изложиха... Но веднага се поправиха!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това ми звучи като счетоводителките в училищата, дето задържат стипендиите няколко седмици, за да лапнат лихвата от депозита, по който са ги блокирали.
    И това хем го помня, беше преди над 10 год. Явно схемата все още е работеща...
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Ако някой си спомня, аз преди време търсих фирма за доставка на една джанта от Гърция - Спиди ми я доставиха за двойно по-ниска цена от най-евтиното, което бях намерил, обаче ми забавиха доставката с около седмица..... седмица в която джантата ми стои в офиса и ме чака, обаче никой не знае, че е там
      Та мисълта ми беше, че навсякъде се случват такива неща - хора са и може да допуснат грешка
      Освен това разбирам, че е изнервящо да ти спорят, когато не са прави, но в крайна сметка, какво толкова се е случило?!
      Нали ще си получиш парите, просто ще е с ден-два закъснение!
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Ако някой си спомня, аз преди време търсих фирма за доставка на една джанта от Гърция - Спиди ми я доставиха за двойно по-ниска цена от най-евтиното, което бях намерил, обаче ми забавиха доставката с около седмица..... седмица в която джантата ми стои в офиса и ме чака, обаче никой не знае, че е там
        Та мисълта ми беше, че навсякъде се случват такива неща - хора са и може да допуснат грешка
        Освен това разбирам, че е изнервящо да ти спорят, когато не са прави, но в крайна сметка, какво толкова се е случило?!
        Нали ще си получиш парите, просто ще е с ден-два закъснение!

Явно не си прочел цялата тема - вече си получих парите.
        "Какво толкова се е случило" - всеки си има своя мироглед и си преценява дали ще позволи някой да го еб*в* или не...

П.П. Има развръзка по темата: току-що ми звънна въпросната служителка, която е допуснала грешка - представи се и се извини учтиво.

Оказа се, че въпросният Уптравител на клона е отговорил дежурно: "Пратката е физически там". Обаче най-интерсното е това, че самият той по това време не е бил физически там...
        В крайна сметка след като момичето от София му е звъняло е решил човека, че верно трябва да вземе да провери

Не ме разбирайте погрешно Колеги - ето това ме издразни и бях сигурен в това което пиша няколо поста по-нагоре.

Искам да призная, че ме изненадаха с това обаждане - явно някой се е осъзнал преди да си пусна официално оплакване по сучая.

Може би след като вече случаят е разрешен ще продължа да ползвам услугите им(пак казвам може би)

В заключение:
        В крайна сметка поеха вина за грешката си(въпреки всичко) и по този начин доказаха, че са сериозна фирма и явно ценят клиентите си.
        sigpic
        Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Жив пример от вчера,получавам смс с цена 10лева номер на пратка и така.Отивам да получавам и кво ,искат ми 14 лева .Предния ден получих същата пратка от същия подател на 10 лева само че беше друг служител.Документа не беше подправен а направо новСлед спретнатия скандал цената стана пак 10 лева .Как ли са се оообъркали?

Comment

И аз получих известие онзи ден за пратка с наложен платеж 20лв, а цената в действителност беше 25.80лв. Случвало се е и да не дойде някой SMS за пратка... Системата им понякога се бъгва, и допуска такива грешчици. Обаче честно казано, за 3 години сериозна работа с тях не съм имал нито един проблем със забавена пратка, загубена или повредена такава, или със мотаене с парите. За други фирми обаче мога Библия да ви напиша с идиотизма им.
            Всички правят грешки, при Еконт обаче са сведени до минимум, и ако е станала такава, са били винаги коректни.
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Е идеална система няма, ако някой ми покаже, ще го черпя една бира
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Изучиха се, големи мошенни станаха...
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

проблемите в по-гплямата част от пътите с смс-ите е заради мобилия оператор,но е и хубаво да проверите подателите какво са записали в товарителницата и кгато Ви създават клиентски картон(което вече е задължително)е хубаво да давате повече от 1 мобилен тел.ако разбирасе имате
                  Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                  Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                  Alfa Romeo GT 1.8 TS
                  Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от brazen
                    Явно не си прочел цялата тема - вече си получих парите.
                    "Какво толкова се е случило" - всеки си има своя мироглед и си преценява дали ще позволи някой да го еб*в* или не....
                    Чакай сега, така написано излиза, че някой нарочно ти е правил мръсно, което знаеш, че не е така!
                    Да, прочетох, че си си получил парите и въпроса ми беше риторичен - какво ще стане ако си вземеш парите утре? Защо това е толкова голям проблем? Толкова ли нямате сериозни проблеми, та се занимавате и хабите нерви за такива неща....
                    sigpic

Comment

Бяха ми строшили нервите тия на дра пъти с едни неща от Лондонския си офис, в сайта си имат някакви лайф коментари, бях се разбучал юнашки докато оправят нещата....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Интересно ми е дали Еконт ще направят доставка с тегло 140 кг опаковани в сандък от Лондон до София?
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

до 1 тон няма проблеми
                          Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                          Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                          Alfa Romeo GT 1.8 TS
                          Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
                            Здр колега,аз като представител на фирмата и служител мога да ти кажа да си заведеш рекламация без да хабиш нерви(все пак нищо не губиш)и до 14 дневен срок работни дни ще получиш отговор(които най-вероятно ще бъде с извинение и някоя бонус пратка) а доста от така наречените франчайзове задържат умишлено парични средства което носи лоша слава на фирмата,сам може да си сметнеш какво става като не предаде по система 2-3 пратки с наложен платеж от 500лв = 1000-1500 които може да завъртиш за ден два докато някои не се оабди да се оплаче така че действай!

П.С. Доста такива представители бяха затворени точно поради тази причина!
                            Абсолютно подкрепям това мнение..........
                            Аз миналата година имах проблем с един от техните куриери, който се направи на таркат, че неможел да намери адреса, а 1-месец по-рано ме беше открил без проблем.......
                            В офиса ми казаха, че те нищо немогат да направят, да се обадя и да подам жалба.....
                            Направих го и жалбата ми беше разгледана и уважена...........
                            Без оплакване няма как да разберат, че някой се прай на тарикат за твоя сметка а ти хабиш пари и нерви заради него.....
                            Може и да става въпрос за единичен случай, но когата шефовете му разберът, че е системно нарушение, рано или късно ще си получи заслуженото....
                            sigpic
                            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                            147 JTDm 140-Малката манекенка
                            GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                              Интересно ми е дали Еконт ще направят доставка с тегло 140 кг опаковани в сандък от Лондон до София?
                              За доставки от Англия можеш спокойно да ползваш и ТАЗИ фирма.
                              sigpic

Comment

за еконт

Аз бях описал опита си с еконт:
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=49838

Ае стига извинения по български - не франчайз, а дабъл франчайз да са, това не им дава ни най-малки привилегии да се държат с клиентите, като със занзибарци. Тип-топ са много по-напред от еконт и спиди.
                                Малко хора знаят, че единствените жалби в тая държава, които водят до реални последствия (тъй като подлежат на реален отчет, статистика и служат чрез броя си за промяна контрола върху търговците), са жалбите до КЗП. Да се жалиш на местния търговец срещу самия него, е смешно като изкопиран модел от САЩ и най-малкото неприложимо във нашата демокрация в преход все още и с порочно търговско "поведение".
                                Alfa 156 2.0 - ех,
                                Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                                Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                                Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Working...
                                X