Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за лекарство, колеги!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодаря все пак! Дано има някаква надежда......
    Last edited by Seicento Sporting Abarth; d.m.y г., 10:24.

Comment

За Турция потвърдиха, това което пишеш, но ми казаха, че в Сърбия ставало с наши рецепти.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

За съжаление нямам връзки там............

Comment

Питах където имам познати но уви, наистина няма.Майка ми го ползва за сън само че по четвърт хапче на вечер.Ама за нас не е толкова важно, ще трябва да тарсите заместител най-добре се обърни към лекар.Ако нямаш доверен невролог бих ти препоръчал Габровски от военна болница.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Питах където имам познати но уви, наистина няма.Майка ми го ползва за сън само че по четвърт хапче на вечер.Ама за нас не е толкова важно, ще трябва да тарсите заместител най-добре се обърни към лекар.Ако нямаш доверен невролог бих ти препоръчал Габровски от военна болница.
            Има бе Мите . Щилянов си го поддържа години наред братлето.
            Тъпото е че няма заместител тва. Ла Рош си измиха ръцете със спазен 18 месечен период за захранване на аптеките до извличането на лекарството от мрежите, но при положение че няма заместител на пазара кво прайме?
            Тоя гнусния илач не се спира ей така ако си го приемал с години!
            Резултата от спирането му или подмяната с друг медикамент без нужната схема на спиране или замяна с друг в нашия случай е ужасен вярвайте ми! ТВА НЕЩО НЕ ЛЕКУВА! Работата му е да подтиска гърчове и припадъци при епилепсия. Сами може да прецените какъв ад настава когато се спре неправилно или дозата е недостатъчна. Същата работа е все едно се свиква организма на наркотик. Абе не е за разправяне тя ама......Само тия дето им е минало през главата знаят какво е! Шапка им свалям на мойте родители 33 години всекидневен ад и стрес.....

Comment

Разбрах, че ще през март ще има някакво частично зареждане, но проблема със смяната на медикамента си остава.
              sigpic

Comment

Аз лично не мога да си обясня - няма ли твърди закони в тая наша мила държава?
                Заради натискане от държавата за супер ниска цена от 2.50 за опаковка в крайна сметка го изтеглят от продажба?????
                Не можеше ли просто да му вдигнат цената?

---------- Post added at 00:33 ---------- Previous post was at 00:29 ----------

Аз лично не мога да си обясня - няма ли твърди закони в тая наша мила държава?
                Заради натискане от държавата за супер ниска цена от 2.50 за опаковка в крайна сметка го изтеглят от продажба?????
                Не можеше ли просто да му вдигнат цената?

Да вземат да ни спрат и въздуха и да приключваме...... и тва ми било държава и управници и министри на здравеопазване ...дундьовци.

Comment

Не знам, дали е лобистка история или се мисли за борбата срещу вредния ефект на пристрастяването, но дано скоро да се намери вярната формура, защото много хора започват да страдат.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Seicento Sporting Abarth Покажи съобщение
                    Дано не пречи на колегата, да не отварям същата тема за друго лекарство по зелена рецепта.
                    Та, брат ми е с епилепсия от как се е родил, сестрата де го е държала е виновна за това но.....
                    Търсим Rivotril 2 mg. Варианта вече е от друга държава ако има някакъв вариант .... Месечната доза е 60 таблетки, това са две опаковки. Пробвахме от Турция но уви - казаха ,че трябва от техен невролог да се изпише тяхна зелена рецепта на турски пациент.
                    За сега пратих рецептата по един приятел в Румъния но усещам ,че и там ще ударим на дърво....
                    Цената му в БГ последно беше направо смешна 2.50 лв те и за тва го спряха - работели на загуба.
                    Ако има кой да помогне ще бъдем много благодарни

Колега живея в Холандия и току що се обадих в денонощната аптека,за да попитам да ли имат Revotril 2mg Имат но не го дават без рецепта.Утре ще мина през няколко квартални аптеки през деня,да вида дали мога да го взема без рецепта.Ако има положителен резултат ще ти пиша.
                    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Не знам, дали е лобистка история или се мисли за борбата срещу вредния ефект на пристрастяването, но дано скоро да се намери вярната формура, защото много хора започват да страдат.
                      Да вземат да помислят за зависимоста от алкохола например.

http://www.bnews.bg/article-128953
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                        Колега живея в Холандия и току що се обадих в денонощната аптека,за да попитам да ли имат Revotril 2mg Имат но не го дават без рецепта.Утре ще мина през няколко квартални аптеки през деня,да вида дали мога да го взема без рецепта.Ако има положителен резултат ще ти пиша.
                        Искрени благодарности на всички Ви за отзоваването!
                        Ще чакам за резултати и ще пиша дори и да няма развитие.
                        Ако на някой му потрябват данни за изписване на рецепта от външен ( чужд невролог) само кажете!

П.С Току що колега от другия форум - Моделистика ме зарадва страшно много, успял да намери 2 опаковки от по 2 мг и утре ги носят на крака във Варна. Търсенето продължава и видимо дава резултати - ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ПИЧОВЕ!
                        Last edited by Seicento Sporting Abarth; d.m.y г., 10:20.

Comment

Евала на тая кака дето се свързах с нея - след 10 дена трябва да дойдат още 4 опаковки.
                          Дано има редовно внасяне поне от нея.

Comment

Не се успокоявай от постигнатите резултати, а мислете какви са другите алтернативи, защото има голяма вероятност след 2 месеца, пак да я докарате до това положение.
                            sigpic

Comment

За съжаление алтернативата е да се търси по незаконен начин отвън. Схемата за преминаване е дълга близо година и изключително опасна ,а тва означава голямо количество от Ривотрила плюс някакъв заместващ аналог който за съжаление в момента не съществува! Резултатите не са радостни изобщо - но като цяло се радваме и на малкото което успяхме да открием - какво друго ни остава?
                              Единствения резултат, който би свършил работа на всички- не само на нас, е да го върнат на пазара в БГ отново дори и на висока цена!

Comment

Колкото и цинично да звучи, но според мен, алтернативата е да се търсят други форми, заместващи това традиционно обезболяване.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X