Намерих три блистера, пишете на лично къде да ги пратя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за лекарство, колеги!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщениеНамерих три блистера, пишете на лично къде да ги пратя.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Големи благодарности на fuji, който ми намери 14 опаковки, да е жив и здрав! Вече имаме за 3-4 месеца. Тоя форум е секта, майка ми, жената, още не можа да повярваАко отнякъде има възможност ще взема още 10-15 опаковки!
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеКъсно виждам темата, но ако се налага казвай. И аз мога да ударя едно рамо. За съжаление напоследък съм доста зает и в случай, че е нещо спешно не гарантирам, че ще мога да се отзова навреме, но ще направя всичко възможно!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеГолеми благодарности на fuji, който ми намери 14 опаковки, да е жив и здрав! Вече имаме за 3-4 месеца. Тоя форум е секта, майка ми, жената, още не можа да повярваАко отнякъде има възможност ще взема още 10-15 опаковки!
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Колега, code това е телефона на вносителя за България - 02/812-90-64 Виж ще го внасят ли, кога, къде може да се намери все още и т.н. Междувременно ако намеря още ще ти пратя.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеХората са го казали приятел в нужда се познава ... Аз също търса ама за сега безуспешноо ... но продължавамThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
-
Първоначално публикувано от franki1 Покажи съобщениеДоколкото знам това лекарство е доста старо, защо го лекуват с това. Има по-нови и по-ефективни например Rispolept, Invega има инфо за тях в интернет. През касата са безплатни.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеИ ти търсиш същото или друго? Ако е друго кажи и ще го имам предвид, ако е същото пак ще го имам предвид!Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Да не отварям друга тема.....
Дано не пречи на колегата, да не отварям същата тема за друго лекарство по зелена рецепта.
Та, брат ми е с епилепсия от как се е родил, сестрата де го е държала е виновна за това но.....
Търсим Rivotril 2 mg. Варианта вече е от друга държава ако има някакъв вариант .... Месечната доза е 60 таблетки, това са две опаковки. Пробвахме от Турция но уви - казаха ,че трябва от техен невролог да се изпише тяхна зелена рецепта на турски пациент.
За сега пратих рецептата по един приятел в Румъния но усещам ,че и там ще ударим на дърво....
Цената му в БГ последно беше направо смешна 2.50 лв те и за тва го спряха - работели на загуба.
Ако има кой да помогне ще бъдем много благодарни
Comment
-
Дискутираше се по медиите за този проблем и положението наистина е сериозно.
Дано някой колега, да е по-близък с фармацевт, за да ти намери от количества, с които са се презапасявали.
За съжаление нямам толкова близък фармацевт, но контактувам във Фейсбук с група фармацевти - ще попитам там.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДискутираше се по медиите за този проблем и положението наистина е сериозно.
Дано някой колега, да е по-близък с фармацевт, за да ти намери от количества, с които са се презапасявали.
За съжаление нямам толкова близък фармацевт, но контактувам във Фейсбук с група фармацевти - ще попитам там.
Comment
Comment