Известие

Collapse
No announcement yet.

Що за ‘мозък’ изпитва удоволствие да краде/чупи чистачките ми?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    Абе вие нормални ли сте? Пребивания, глупости... И после твърдите, че искате в цивилизована държава да живеете, нали? Не се гради по този начин култура и цивилизация.
    Колега, оплачи се в полицията, най-добре. Дай им шанс, макар и надеждите да са малки.
    Така е, но повечето не желаят да живеят в цивилизация, сакат си безхаберното беззаконие, чалга манталитет. Чистачки са, доста са те неервирали - мен също биха, но не си заслужава за едни китайки. Всичко се връща.
    Arena Coast Customs

Comment

Пинки и как го виждаш даването на шанса?! Да изпратят патрулка да дебне ли? Че полицията просто няма ресурс за такива неща, и ако го хване какво, стойността на чистачките е под две минимални работни заплати, т.е. административно наказание. А пък жалбата няма да има никакъв ефект, един месец формална проверка, после образувано предварително производство срещу неизвестен извършител и след още един месец делото се прекратява до издирване на извършителя т.е. отива в шкаф №3..........
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
        Пинки и как го виждаш даването на шанса?! Да изпратят патрулка да дебне ли? Че полицията просто няма ресурс за такива неща, и ако го хване какво, стойността на чистачките е под две минимални работни заплати, т.е. административно наказание. А пък жалбата няма да има никакъв ефект, един месец формална проверка, после образувано предварително производство срещу неизвестен извършител и след още един месец делото се прекратява до издирване на извършителя т.е. отива в шкаф №3..........
        Ей това е проблема... а не 2 те чистачки.
        А да допълниш, какво ще стане ако вандала подаде жалба след евентуалния побой?
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Срещу кого ще подаде жалба ? Неизвестен извършител ? Един месец формална проверка и после в шкаф номер 3 . Как ще докаже , че си го бил ? И тези глупости за цивилизованите страни ... моля ви се . В другите страни саморазправата е забравена преди 4 века ... сигурно . Там също бият виновния като няма друг изход .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Ами в един момент 2-те чистачки стават проблем ... вярно че е най-малката злина, която може да се случи, но се повтаря.
            Не държа да бъдат отупани, задържани - искам само да спрат.
            Полицията няма ресурси да се занимава с моя смешен проблем, най-вероятно ще се позабавляват с мен, но ще отида при тях, защото така е редно.
            А тези, които вършат нередните неща, нека си шарят спокойно? За тях няма закони и правила. Ако пък случайно ги открият, не могат нищо да им направят, защото ще бъдат съдени за полицейско насилие, превишаване на права и др ...
            Понеже сме интелигентни хора, няма да се превърнем в това, от което се оплакваме. И просто ще си чакаме ... М?
            Last edited by leo; d.m.y г., 00:22.
            Only the best is good enough!
            Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
            ex: Alfa Romeo 146ti '99

Comment

Всички тук се правим , че мразим насилието , негодуваме срещу вандалщината и пр. Не мислите ли че като правим нещата по каналния ред (полиция,жалби...)всъщност донякъде проявяваме овчедушие?Когато някой в някоя кръчма хване нечия жена за задника търчете да се оплаквате в полицията , аз лично ще му разбия фейса , пък ме наречете агресивен или анархист или квото ви хрумне. Простото копеле разбира от две неща - болка и загуба , като няма какво да му се вземе та да му е гадно , нека физически да го заболи.Така е възпитано поколението наркомани и кретени и друга оправия няма.Ако имаше уважение в едно нещо поне или в една инстанция - добре, ама няма , щом няма - има бой!Стига с тия приказки "това не е начина" и т.н. ,като ви дойде до вашите глави почвате да мислите по друг начин и аз лично съм го чел тук!При мен така се случи , че въпросния шеф на криминалната хвана двама да ми свалят гумите , остави ги подпряни на един трафопост смляни от бий и от тогава кола в район от 150-200 метра не е пипана.Пак ми кажете че няма полза от кютек.
              ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Според мен това е работа на хлапетии вандали. Или на някой селяндур който си е познал мястото като негово.
                Колкото до оплакването в полицията - от това ефект никакъв. Наистина нямат ресурс да направят нещо, а и да имат няма да се опитат да направят каквото и да е.
                Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 00:05.
                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Днес са чистачки , утре ще е счупено стъкло или полят преден капак със блажна боя.....Трябва ли да търпим???
                  ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Остави послание на кретена на предното си стъкло с моя телефонен номер. Само да знам че ще се появи пак тая утрепка, бих се прежалил да го поизчакам.
                    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                    sigpic

Comment

Big Brother му е майката,няма по-добри компромати от това пък после кеф ти полиция,кеф ти саморазправа така че сложи едни нови чистачки и една камерка и гледай шоу
                      Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                      Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                      Alfa Romeo GT 1.8 TS
                      Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
                        Big Brother му е майката,няма по-добри компромати от това пък после кеф ти полиция,кеф ти саморазправа така че сложи едни нови чистачки и една камерка и гледай шоу

Идеален съвет!На куките,а после му строши капачките та дълго време да не си помисли да ходи!!
                        Аз ако бях така щах да направя,но дядо ми е по-лош,
                        за една открадната джанта спа в колата 5 дена с ловната пушка!Викам си добре че не се появи чевека да си набави другите джанти за комплекта

---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:26 ----------

Е това, за кой квартал на Русе става въпрос?

Comment

И краденето е незаконно и саморазправата също.Циганите си се саморазправят.
                          Ние цигани ли сме?
                          Да не ви казвам, че понякога в такива саморазправи може да се стигне и до смъртен случай /някой паднал, чукнал си главата, нож се появил и някой се намушил еди къде си и прочее/, такова събите ще ви направи живота ад.Не знам тия дето дават акъл за къде да му се счупи нещо си,после какъв акъл ще ви дават.Отделно че с пълно право един такъв може да ви осъди-ако е малко по умен.
                          Тука чета мнения на хора които протестираха от ситуацията в страната, говореха за промяна и т.н, сега са на нивото на първобитния човек някъде, това ли е промяната и това ли е поведението на българите, които са уж много велики и държавата им пречела?Ясно че кражбите и хулиганството са идиотска работа, ама саморазправата не е по различно, идиотско да се отвръща на идиотията по същия начин?Ми утре тоя крадец или кретен ще разбере само едно-че всичко се решава по закона на по силния.Тогава, следващия път ще събере примерно 5-6 човека за да направят еди какво и т.н...Утре като ви засече голф примерно с пет идиота вътре и ви нашокат канчето да се сетите, че това им поведение е породено и от такива действия.
                          Едно е ако го хванете и предадете в полицията, заведете дело и тн., а друго са селски бабаитски прояви.
                          Last edited by fred; d.m.y г., 09:32.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Да не ви казвам, че понякога в такива саморазправи може да се стигне и до смъртен случай /някой паднал, чукнал си главата, нож се появил и някой се намушил еди къде си и прочее/, такова събите ще ви направи живота ад.Не знам тия дето дават акъл за къде да му се счупи нещо си,после какъв акъл ще ви дават.Отделно че с пълно право един такъв може да ви осъди-ако е малко по умен.
                            Точно така, да не говорим, че тези неща се случват по-често, околкото ни се струва. Цялата ситуация след подобно развитие ще се обърне срещу вас. Разбирам, че ситуацията е много неприятна и изнервяща, но едва ли си заслужава да рискуваш заради чистачките.
                            Издебнете ги някоя вечер повечко хора и си поговорете, заплашете ги ако трябва, но недейте да ги трошите. Ясно е, че полицията няма да свърши нищо, но ако някой от тях подаде жалба за насилие срещу вас ще видите как бързо-бързо ще се отзоват.
                            "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

Заложи камера братле, и после гледай сейр......и на мен ми беше писнало да сменям вентили на джантите........
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от mdterziev Покажи съобщение
                                Точно така, да не говорим, че тези неща се случват по-често, околкото ни се струва. Цялата ситуация след подобно развитие ще се обърне срещу вас. Разбирам, че ситуацията е много неприятна и изнервяща, но едва ли си заслужава да рискуваш заради чистачките.
                                Издебнете ги някоя вечер повечко хора и си поговорете, заплашете ги ако трябва, но недейте да ги трошите. Ясно е, че полицията няма да свърши нищо, но ако някой от тях подаде жалба за насилие срещу вас ще видите как бързо-бързо ще се отзоват.
                                Да, наистина може и камери, както предлага Ферариста, гадна работа е това, но по добре е да се върви по един цивилизован път, а не като диваците
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X