Известие

Collapse
No announcement yet.

Що за ‘мозък’ изпитва удоволствие да краде/чупи чистачките ми?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като си си взела палка, се надявам да е качествена поне
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Като си си взела палка, се надявам да е качествена поне
      Ами не е пробвана още. Но мисля, че дори да издържи само 2-3 удара, в комбинация с лютия спрей и моя хъс, ще стане
      Only the best is good enough!
      Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
      ex: Alfa Romeo 146ti '99

Comment

Е да, това донякъде на майтап, аз скоро си взех една качествена /цената е различна значително/, дано не се налага да я ползвам.Но внимавай, да не удряш главата на този, трябва да е по други части, ако въобще се стигне дотам.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          ... да не удряш главата ...
          по ръцете ... почти по Крумовски закони!
          Only the best is good enough!
          Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
          ex: Alfa Romeo 146ti '99

Comment

Евала, че са минали след жалбата!
            Няма хващане такова деяние, това е с цел свързано с някой съсед. На мен един такъв индивид ми беше надрал предният капак преди месец пред университета. Цяла седмица все една кола спираше там...въпреки др. места, взех нещата в мои раце и му върнах услугата!
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              Евала, че са минали след жалбата!
              Няма хващане такова деяние, това е с цел свързано с някой съсед. На мен един такъв индивид ми беше надрал предният капак преди месец пред университета. Цяла седмица все една кола спираше там...въпреки др. места, взех нещата в мои раце и му върнах услугата!
              А замислял ли си се ако не е бил той?
              Lexus IS200

Comment

Не разваляй кефа на човека Ако не бил..ами да е бил. Тази тема трябва да се казва зъб за чене, капак за два, фар за кола или нещо още по. Явно има доста агресия в алфистите. Но по-добре тя да се излива върху други собственици на МПС, а на пътя да бъдем внимателни, толерантни и да даваме мигач, винаги когато е необходимо. Това обобщение мога да направя от няколко теми с подобна тематика
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Когато ми се случи, имаше поне още 10 места празни на този паркинг. Една седмица след това поне 4-5 пъти ми се случи да минавам оттам и все една и съща кола спираше, личеше, че се кара, въпреки др празни места. Просто съм на 100% обеден, че е бил въпросният "капак". Явно там спира въпросния пич с едно старо баварче. И мене ме беше яд така злобно да ми се надере капака, яко натискано, и за какво, паркигн голям, места др има. За един час спрях там, нямаше табелка, че е на някой Няма злоба, има възмездие!
                  Last edited by rusiq86; d.m.y г., 03:54.
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

И какво правим ако човека, който си гонила не е извършител и ти го нападнеш?
                    И като го питаш преди това и при двете положения ще отрече и какво правим?

Аз пък залагам, че си пречила на някой и за това ти е такова положението.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

това място е мое

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                      Колежката е жена Ялд, аз мисля че спираш на ''някой'' на мястото! Знаеш какви са кварталните селяндури, дето 30 г бил спирал там и то било негово. Но като казваш че дълго време стои и не я бутват пък изведнъж значи не е това. Според мен са надрусните наркоманчета респективно вандалчета. Заведи жалба непременно утре в полицията. Ако има някой друг пострадал може да тръгне разследване. Но ако имаш някой в предвид за саморазправа не подавай.
                      Абсолютно съгласен с това изказване!
                      Пред нашият блок също има 2-3-ма лидери които си мислят, че мястото е тяхно и са ми го казвали гласно.След като не съм се съгласявал си намирах чистачките обърнати.Без да са счупени.Идеята е да видиш коя кола спира на това място най-често.Бъди сигурен, че който спира там се е разбрал с останалите съседи.Като видиш коя е колата намери го къде живее и го предупреди, че мястото не е негово и че знаеш за поразиите му.Пък от там нататък ти си знаеш.С една дума още един глас за: ,,....това място е мое от 30 г."
                      Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
                      Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Аз понеже живея близо и знам къде се паркира колата - не мисля че проблема е в спирането на нечие място. Колата поне от една година се паркира на едно и също място, което е на разстояние от "завоюваните" парко места, които са най близо до блока.
                        Тук има някакъв странен проблем и се надявам да се разбере скоро причината за него.
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

Working...
                        X