Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръка за кола ( не Алфа )

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

alfasysop на твое място нямаше да се сливам с масата.За тези пари бих избрал Lexus Is или Мондео мк3,а и Сааб-ите си имат чар.
    No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
    Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
    e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

В интерес на истината лагуната е доста натъпката с екстри... а като дизайн ми харесва.
      Тотално се обърках вече...
      От 3 часа чета в БМВ форума. Там е яката секта, а когато стане дума за БМВ почват нормалните спорове дизел и бензин и т.н.
      Но e46 си ми харесва и май май ще е както купих алфата Скачам в торбата и каквото дойде

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Имай предвид, че е46 преди фейслифта има един сериозен конструктивен дефект- задния мост се откъртва от купето, особено на мотори над 2.3 се случва много често, но има регистрирани случаи и с 1.8 мотор. Ако пък правиш често стартове ти е почти гарантирано, че ще се случи.
      Определено ще е след фейса.
      Виждам че караш лексус. За какви пари може да се вземе сносен? Впечатления? Поддръжка?

Аз съм фен и на СААБ, но май работата там е дебела от към цени...
      Last edited by alfasysop; d.m.y г., 14:54.
      Alfa 156 1.6TS '01

Comment

Ела да ти дам моя Лексус че и без тва ще купувам следващия модел ама ще трябва още малко над 12к да събереш.
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Вектра! Евтина за поддръжка и сравнително здрава ходова част за нашите "хубави" пътища!
          Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
          Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
          Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

...

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Баварец, ама е39 520, щом искаш бензин.

това е колата е39 520 523 528, вътре е 1 към 1 с е46 което ти си избрал, сравнително евтина потдръжка, по-ефтина от на 156. Цените им са вече смешни, качи се и покарай, една от слабостите им е проблем с кормилната рейка и луфт в нея. Обърни внимание на модела, няма да съжеляваш.
            АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
            AR 156 '99 1.9 JTD
            Mercedess-Benz E 270 CDI '01

Comment

БМВ е46 320 шестака е добър избор имах такава кола карах я 2 г.и нищо по нея не се строши.Върви добре,и не е чак такава ламя
              sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
              Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

http://www.cars.bg/u279372
                1.6 e, ама съм склонен да вярвам, че е на реални 80 000 км
                Аз съм дотук, успех в покупката и ... да се похвалиш
                „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от alfasysop Покажи съобщение
                  Не търся нещо конкретно. Около 10 - 12 000лв е бюджета, така да се каже
                  Задължително бензин и над 2000г.

За момента съвсем общо гледам и съм се спрял на
                  1.БМВ 318 2002-ра
                  2.Ауди А3 4х4 2001
                  3.Тойота Корола 2003
                  4.Лагуна 2004
                  5.Хонда Акорд 2001
                  6.Е класа - 2001
                  7.Кордоба - 2007
                  8.Вектра - 2003
                  Изивнявам се за въпроса, ако не е уместен, ама колата с каква цел ще я ползваш? Защото в няколко реда тук си изброил коли от 3 (три!) различни класа - small family car, large family car и executive car.
                  Мога дори една по една да ти ги посоча коя към кой спада. Съответно, и като поддръжка, и като размери, и като пространство, и като поведение на пътя, и особено като разход, тези коли имат големи разлики.

С най-голямо удоволствие бих ти дал насока кое да загледаш по-конкретно, ама да почнем от въпроса, който ти зададох в началото.
                  Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Благодаря на всички!
                    Ще видя какво ще измисля
                    Alfa 156 1.6TS '01

Comment

Да използвам дублирания пост.

боби - нямам точно определено, но в средния клас ще бъде. 99% БМВ е46.
                      Last edited by alfasysop; d.m.y г., 16:48.
                      Alfa 156 1.6TS '01

Comment

За БМВ-Е-39 е егати грозното бмв и е голям кошник според мен примерно е-46 много по симпатично но е малко по тясно ,но принцип 3-та серия тази година държат по висока цена от 5-та серия.
                        Ако е бмв според мен най добре е Е-46 2.0 бензин защото 4-цилиндровите харчат колкото 6-така и не върви изобщо.
                        Alfa romeo GTVex
                        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Форд Мондео 2005-та , Пежо 607 и 407

Comment

10, че и 12 бонбона да дам за кола на 10 години, тва няма да стане никога. Моята я взех за 12 000 ама беше на 5 год. с много екстри. Тогава бяха и по-скъпи. Ако ще давам тия пари - по-добре лизинг за нова или 2-3 годишна.
                            2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщение
                              Вектра! Евтина за поддръжка и сравнително здрава ходова част за нашите "хубави" пътища!
                              Вектрата мн ми харесва. Имах такава. Уникално здрава кола...
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                                10, че и 12 бонбона да дам за кола на 10 години, тва няма да стане никога. Моята я взех за 12 000 ама беше на 5 год. с много екстри. Тогава бяха и по-скъпи. Ако ще давам тия пари - по-добре лизинг за нова или 2-3 годишна.
                                Е да, но не ми се ще, а и нямам възможност да платя 12к и след това по 500 - 600лв на месец за 3-4 години....
                                Знам че е добър вариант, но тези следващите пари ще ми дойдат в повече....
                                Alfa 156 1.6TS '01

Comment

Working...
                                X