alfasysop на твое място нямаше да се сливам с масата.За тези пари бих избрал Lexus Is или Мондео мк3,а и Сааб-ите си имат чар.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Препоръка за кола ( не Алфа )
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
В интерес на истината лагуната е доста натъпката с екстри... а като дизайн ми харесва.
Тотално се обърках вече...
От 3 часа чета в БМВ форума. Там е яката секта, а когато стане дума за БМВ почват нормалните спорове дизел и бензин и т.н.
Но e46 си ми харесва и май май ще е както купих алфатаСкачам в торбата и каквото дойде
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеИмай предвид, че е46 преди фейслифта има един сериозен конструктивен дефект- задния мост се откъртва от купето, особено на мотори над 2.3 се случва много често, но има регистрирани случаи и с 1.8 мотор. Ако пък правиш често стартове ти е почти гарантирано, че ще се случи.
Виждам че караш лексус. За какви пари може да се вземе сносен? Впечатления? Поддръжка?
Аз съм фен и на СААБ, но май работата там е дебела от към цени...Last edited by alfasysop; d.m.y г., 14:54.
Comment
-
...
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеБаварец, ама е39 520, щом искаш бензин.
това е колата е39 520 523 528, вътре е 1 към 1 с е46 което ти си избрал, сравнително евтина потдръжка, по-ефтина от на 156. Цените им са вече смешни, качи се и покарай, една от слабостите им е проблем с кормилната рейка и луфт в нея. Обърни внимание на модела, няма да съжеляваш.
АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
AR 156 '99 1.9 JTD
Mercedess-Benz E 270 CDI '01
Comment
-
http://www.cars.bg/u279372
1.6 e, ама съм склонен да вярвам, че е на реални 80 000 км
Аз съм дотук, успех в покупката и ... да се похвалиш„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Първоначално публикувано от alfasysop Покажи съобщениеНе търся нещо конкретно. Около 10 - 12 000лв е бюджета, така да се каже
Задължително бензин и над 2000г.
За момента съвсем общо гледам и съм се спрял на
1.БМВ 318 2002-ра
2.Ауди А3 4х4 2001
3.Тойота Корола 2003
4.Лагуна 2004
5.Хонда Акорд 2001
6.Е класа - 2001
7.Кордоба - 2007
8.Вектра - 2003
Мога дори една по една да ти ги посоча коя към кой спада. Съответно, и като поддръжка, и като размери, и като пространство, и като поведение на пътя, и особено като разход, тези коли имат големи разлики.
С най-голямо удоволствие бих ти дал насока кое да загледаш по-конкретно, ама да почнем от въпроса, който ти зададох в началото.Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
За БМВ-Е-39 е егати грозното бмв и е голям кошник според мен примерно е-46 много по симпатично но е малко по тясно ,но принцип 3-та серия тази година държат по висока цена от 5-та серия.
Ако е бмв според мен най добре е Е-46 2.0 бензин защото 4-цилиндровите харчат колкото 6-така и не върви изобщо.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщениеВектра! Евтина за поддръжка и сравнително здрава ходова част за нашите "хубави" пътища!
sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение10, че и 12 бонбона да дам за кола на 10 години, тва няма да стане никога. Моята я взех за 12 000 ама беше на 5 год. с много екстри. Тогава бяха и по-скъпи. Ако ще давам тия пари - по-добре лизинг за нова или 2-3 годишна.
Знам че е добър вариант, но тези следващите пари ще ми дойдат в повече....
Comment
Comment