If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е да, но не ми се ще, а и нямам възможност да платя 12к и след това по 500 - 600лв на месец за 3-4 години....
Знам че е добър вариант, но тези следващите пари ще ми дойдат в повече....
може и така да е, ама в момента има Chevrolet Cruizе на супер изгодна промоция на лизинг.
....иначе от твоя списък, твърдо бих си взел Е46 323i или 325i..а най-добре 330i
даже оглеждам едно такова от няколко дни за мен си
иначе Сааб турбо-бензин (93 или 95) е много здрава кола и си заслужава да се огледаш!
Да се включа и аз дано не е късно вече. Моето лично мнение и виждане за семейна,проходима,и адски здрава кола е Субару Легаси Outback-2002г.. Аз бих я избрал на 100процента освен Алфа Ромео. Стига да не те притеснява по-големия разход на гориво. Успех !!!
Ето един пример на колата -http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11289239695813745&f 1=details
Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
бих ти препоръчал пежо 607, возията е уникална, респекта с който ще гледат на теб също не е малък, екстри въобще не липсват, возил съм се доста пъти и останах с големи впечатления от него http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...075&f1=details
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Браво колега.Е това е колата.Не вярвай на приказки от сорта/един майстор казал и т.н./Не са им толкова скъпи частите,колкото си мислят повечето колеги.Много здрава кола с хубав дизайн и приятно поведение на пътя.И на мен ми е мерак една 6-ца но 2.0 16 v,но ще е по нататък.
да бе и аз не повярвах викам да е s-класа да е толкова... на мене също ми харесва като кола като дизайн е страшна,представителството им е в Австрия за Европа и мисля че си правят колите само в Япония не са изнесли пройзводството,за тая марка коли не е често разпространена в БГ и няма толкова инфо,бяха първенци по продажби през 2002ра година тука на автосалона даже повече от Пежо и Тойота.
Comment