Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръка за кола ( не Алфа )

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е стигна до верния избор

Понеже беше включил и мерцедес, погледни и Ц класата, доста е сполучлива.

Comment

Първоначално публикувано от alfasysop Покажи съобщение
      За момента в крайна сметка ще е BMW e46 318 2000cc 4cyl или BMW e46 330XD 184к.с.
      Вече ще е въпрос на по запазен екземпляр.

Благодаря на всички взели участие!

П.С. Моля, да заключите темата.
      Ако е преди фейслифта обърни внимание на проблема с откачането на задния мост, особено ако е дизеловата.
      Lexus IS200

Comment

ОК.
        Alfa 156 1.6TS '01

Comment

330д е тояга!
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Е да, но не ми се ще, а и нямам възможност да платя 12к и след това по 500 - 600лв на месец за 3-4 години....
            Знам че е добър вариант, но тези следващите пари ще ми дойдат в повече....

може и така да е, ама в момента има Chevrolet Cruizе на супер изгодна промоция на лизинг.

....иначе от твоя списък, твърдо бих си взел Е46 323i или 325i..а най-добре 330i
            даже оглеждам едно такова от няколко дни за мен си

иначе Сааб турбо-бензин (93 или 95) е много здрава кола и си заслужава да се огледаш!
            Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
            Lancia Ypsilon '02

Comment

Chevi Cruze е готина отвътре, ма само да не е 115кс бензинов двг, че си е дърв, не върви...вози добре!
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Да се включа и аз дано не е късно вече. Моето лично мнение и виждане за семейна,проходима,и адски здрава кола е Субару Легаси Outback-2002г.. Аз бих я избрал на 100процента освен Алфа Ромео. Стига да не те притеснява по-големия разход на гориво. Успех !!!
                Ето един пример на колата -http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11289239695813745&f 1=details
                Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
                Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

бих ти препоръчал пежо 607, возията е уникална, респекта с който ще гледат на теб също не е малък, екстри въобще не липсват, возил съм се доста пъти и останах с големи впечатления от него
                  http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...075&f1=details

също и един глас + за СААБ 9-5 !
                  Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

В крайна сметка :
                    Mazda 6 1.8 16v 120h.p. 2003-та
                    Alfa 156 1.6TS '01

Comment

Пууу добре че не взе френско
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        Пууу добре че не взе френско
                        Половин Форд си е купил Честито!
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

В крайна сметка :
                          не искам да ти говоря на изуст но за мазда 6 един познат дето прави мазди ми каза че съединителя е 3000 лв...много ми се стори не повярвах.

Comment

http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?t=1618 - шестия пост, бензинова - 500 пари. По надоло има и по скъпи но до 3000 не се стига.
                            Last edited by Derry; d.m.y г., 23:08.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

В крайна сметка :
                              Браво колега.Е това е колата.Не вярвай на приказки от сорта/един майстор казал и т.н./Не са им толкова скъпи частите,колкото си мислят повечето колеги.Много здрава кола с хубав дизайн и приятно поведение на пътя.И на мен ми е мерак една 6-ца но 2.0 16 v,но ще е по нататък.
                              sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

да бе и аз не повярвах викам да е s-класа да е толкова... на мене също ми харесва като кола като дизайн е страшна,представителството им е в Австрия за Европа и мисля че си правят колите само в Япония не са изнесли пройзводството,за тая марка коли не е често разпространена в БГ и няма толкова инфо,бяха първенци по продажби през 2002ра година тука на автосалона даже повече от Пежо и Тойота.

Comment

Working...
                                X