Първоначално публикувано от Yavor
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Оранжево небето, оранжево морето, оранжева тревата, оранжево и вагончето...
Collapse
X
-
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
-
Пинко, измий я тая кола, намажи и гумите и я наснимай да я видимС тоя прахоляк се губи целия ефект!
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЩо бе, новият цвят е супер, и аз ли съм далтонист или предишният му цвят не беше "космо блу", т.е. тъмно син металик? И вярно е отвратителен за поддръжка, с изключение на лятото, трябва да миеш колата едва ли не всеки ден за да прилича на нещо...
Имаше разни дребни драскотини, котки бяха спали и дращили предния капак, нямаше никакъв блясък боята... пък и черна..Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЩо бе, новият цвят е супер, и аз ли съм далтонист или предишният му цвят не беше "космо блу", т.е. тъмно син металик? И вярно е отвратителен за поддръжка, с изключение на лятото, трябва да миеш колата едва ли не всеки ден за да прилича на нещо...
По темата - много добре е станал вагон-а на Пинко, чакаме го сега със сиви джантета.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеНе знам колега дали си далтонист, ама не четеш внимателноКолата му си беше тъмно син "космо блу" металик, да им се чуди човек на жабарите кво са му харесвали на тоя цвят, та всяка втора е с него...
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеПинко е постнал снимки от преди пребоядисването, виж ги пък после ми говори за внимателно четенеКолата му си беше тъмно син "космо блу" металик, да им се чуди човек на жабарите кво са му харесвали на тоя цвят, та всяка втора е с него...
Ами на мен си ми изглежда черен и на снимките.
Предлагам да го попитаме за да спрем да спорим!
Г-н Председател - черен или космо-блу ви беше пипм-вагона преди боята?Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
Г-н Председател - черен или космо-блу ви беше пипм-вагона преди боята?
Цветът беше Nero Carbonio Metalizzato - което си е чисто черно, както и да го гледаш.
Но малко като се напраши, вече изглеждаше тъмносив (и много мърляв), така че при определено осветление може да изглежда и тъмносин (като на снимките пред гаража, на които в лака се отразява небето и му придава леко синкав оттенък).
Абе гаден цвят, почти намразих самата кола заради него - Алфата ме кефеше само няколко часа след автомивка. След това, дори и без да е валяло и да съм минавал през локви, колата вече изглежда мърлява и запусната.
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеЕвалата ... страхотна е станала искам и аааааз
Comment
-
Видях я на живо. Цветът е страхотен. Много добра работа. Фаровете са уникални, колата е станала забележима, НО....
-Според мен този цвят не е за тази кола. Цветът би стоял добре на купе.
-Лично аз не харесвам салон в цвета на колата
-махагоновия волан също не е моя волан. Като човек който има кала с такъв волан споделям че не е особенно практиченГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment