Амиколега не ми харесва изобщо тази кола.На снимките изглежда уж добре но иначе не ми харесва.Изглежда много изморена и дори не исках да я пялят защото нямаше акомулатор и нз си какво още казаха.Аербега на пасажера наистина е поизкочил марко и не е наравно с таблото.
Известие
Collapse
No announcement yet.
някой да я е гледал вече?
Collapse
X
-
Виждам, че някой е ял шоколадов сладолед в тази кола и е омазал седалката)))))))))
Какво и е на цената, напълно нормална е, не виждате ли, че алфите удариха дъното откъм цени, скоро даже ще ни дават пари да ги вземаме. Ниската цена нищо не означава, когато говорим за алфа.
Единствено кросвагона държи сравнително добре цената си, но 166, 147 и 156 биха всички рекорди по-обезценяване, за кратко време.
Само не ме разбирайте погрешно, това не ги прави лоши или скапани коли, но е фактите са си факти.
Comment
-
...
Първоначално публикувано от italiano mafioso Покажи съобщениеЗа обезценяването си напълно прав.Работя в застрахователна компания и ги следя специално алфите и всяка година падат много.Например моята 146-ца е 2001г. и миналата година беше на 4200 сега е на 3200 застрахована.Демек около 1000 лв на година,което е много
Ако действително брокерите ти правят такива предложения дай да застраховам и алфата за 3000 лв. да ми покриват тук таме някоя драскотина....логиката ми следва обаче, че трябва да плащам годишно 200 лв. за тази премия а не 400 лв. прав ли съм ?Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.
Comment
-
Ти ако искаш и на 100 000 можеш да си я застраховаш, но ако настъпи тотална щета ще останеш много неприятно изненадан като ти платят стойнсотта на колата на пазара вмомента (която няма нищо общо със застрахователната стойност която са ти цитирали при сключване на застраховката... обаче премията която си платил има)
Comment
-
Ами при нас минималната премия е 300 лв.Аз завеждам щети а не сключвам полици,но от това което ми се налага да знам за самите полици мога да си направя изводи.Относно сумата на която ще се застрахова колата се дава от шваке и попринцип НЕ може да я застраховаш за повече/надзастраховане/ или по малко /подзастраховане/.А ако случайно някой ти сключи такава полица,последствията при евентуална щета ще са за застрахования,а не за брокера.
Comment
-
Айде да помислим кой има интерес да внесе в България запазена 166 около 2002-ра, да кажем, при положение, че цената и няма да е под 7 бона.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАйде да помислим кой има интерес да внесе в България запазена 166 около 2002-ра, да кажем, при положение, че цената и няма да е под 7 бона.
В един момент лимозините и малолитражкати струват едни пари на едни години, но на различни километри.
Просто скъпата подръжка си се отразява, като се натрупат 1-2 ремонта и 1 обслужване и като ти кажат 2000-3000 лв и си склонен да се раздилиш с колата, от колкото да я ремонтираш.
Всеки ремонт на всяка кола я обезценява със съответната сума"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Който е решил да се прави на търговец, проблемът си е негов.А иначе и аз не мисля, че подобен клас коли, на други марки държат кой знае колко различни цени, при сходни години и пробег, може и да има някаква разлика, ама това си е пазара.Last edited by fred; d.m.y г., 11:57.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment