Известие

Collapse
No announcement yet.

За хора с V6 двигатели

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Нещо явно не разбираш! Топ версията демек 210 коня се монтира от 2008 година - Арезе последно излиза 2003 година, значи ако сравняваме можем да сравним единственно 175 коня версията! Да не говорим че 230 коня дизел съвсем не е същото като 236 коня бензин
    Я, си върни стоковия софтуер,да видим
    Mercedes ML 63 AMG 07'
    159 TI 2.4JTDm SW 09'
    156 2.0 20V Turbo
    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
      Я, си върни стоковия софтуер,да видим
      Е нали вървиш кантар с твоята с миро - аз го разцепих със стоково 3.2, кво повече май помниш колкото маймунките без бонбон
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Така е, от летящ без никакво сцепление за моята на първа и втора - една кола за 3.2то до 180, от място и нестоковите ще припадат...
        sigpicex
        147Q2
        300bhp/606nm
        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
          Така е, от летящ без никакво сцепление за моята на първа и втора - една кола за 3.2то до 180, от място и нестоковите ще припадат...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Така е у форума сте с големи усти а на живо кат паднахте бехте като насрани - ОЩЕ СИ ЧАКАМ БУТИЛКАТА!!!
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• ГреШка!
              Last edited by Васил Петров; d.m.y г., 00:21.
              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
              ех.. Малкото КуВе
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                ГреШка!
                Грешка я и ти требва в бутилката да се включиш ходи събирай
                sigpic

Comment

• Това е разликата между 3.2 и 2.5 на 156ца

http://www.youtube.com/watch?v=wLXh2QaxOzs
                  Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                  Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

• Колеги,трябват ми пети за зацепване на ангренаж на 2.5/156.
                    Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Трябва ли да се подпре двигателя за смяна на успокояващия тампон на мотора (от горе, пасажерска страна)? Някой знае ли ? Става дума за двойния тампон на 156 2.5.
                      ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                        Трябва ли да се подпре двигателя за смяна на успокояващия тампон на мотора (от горе, пасажерска страна)? Някой знае ли ? Става дума за двойния тампон на 156 2.5.
                        Не. Сменя си се без подпори.
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• По добре го подпри.
                          Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                            Не. Сменя си се без подпори.
                            Малко със закъснение да напиша , че го смених без подпори.

Интересува ме дали някой е виждал разглобено ECU Bosch motronic me2.1 ?
                            Основната памет запоена ли е или е на сокет ?
                            Ето една снимка за пример, където е на сокет (NEC чипа с лепенката)
                            ...

Comment

• Момци, я да ви питам нещо набързо - колко трябва да показва дебитомера при 3.2 при макс натоварване и на празен ход? При мен на макс натоварване показва 620 кг/ч при теоретично изчислени 680 кг/ч. На празен ход почва от 40 при стартиране на двигателя и постепенно слиза до 20. Кайо ми беше споменал, че неговата показвала 40 твърдо, та затова ми се ще някой да сподели при него как е.

Питам, защото на магистрала колата ускорява по странен начин - натискам до дупка - уж тръгва, после отпускам леко газта и тогава почва да набира както си трябва. Освен това понякога не поема дори на 1-ва, друг път не мога да я вкварам в пътя на 2-ра... Грешки записани няма.
                              Last edited by 156; d.m.y г., 17:36.
                              '05 166 V6
                              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
                                Момци, я да ви питам нещо набързо - колко трябва да показва дебитомера при 3.2 при макс натоварване и на празен ход? При мен на макс натоварване показва 620 кг/ч при теоретично изчислени 680 кг/ч. На празен ход почва от 40 при стартиране на двигателя и постепенно слиза до 20. Кайо ми беше споменал, че неговата показвала 40 твърдо, та затова ми се ще някой да сподели при него как е.

Питам, защото на магистрала колата ускорява по странен начин - натискам до дупка - уж тръгва, после отпускам леко газта и тогава почва да набира както си трябва. Освен това понякога не поема дори на 1-ва, друг път не мога да я вкварам в пътя на 2-ра... Грешки записани няма.
                                Аз не съм с V6 ама това ми изглежда като на запушен катализатор по-скоро, отколкото дебитомер.
                                Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Working...
                                X