If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо явно не разбираш! Топ версията демек 210 коня се монтира от 2008 година - Арезе последно излиза 2003 година, значи ако сравняваме можем да сравним единственно 175 коня версията! Да не говорим че 230 коня дизел съвсем не е същото като 236 коня бензин
Я, си върни стоковия софтуер,да видим
Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Трябва ли да се подпре двигателя за смяна на успокояващия тампон на мотора (от горе, пасажерска страна)? Някой знае ли ? Става дума за двойния тампон на 156 2.5.
Трябва ли да се подпре двигателя за смяна на успокояващия тампон на мотора (от горе, пасажерска страна)? Някой знае ли ? Става дума за двойния тампон на 156 2.5.
Не. Сменя си се без подпори.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Малко със закъснение да напиша , че го смених без подпори.
Интересува ме дали някой е виждал разглобено ECU Bosch motronic me2.1 ?
Основната памет запоена ли е или е на сокет ?
Ето една снимка за пример, където е на сокет (NEC чипа с лепенката)
Момци, я да ви питам нещо набързо - колко трябва да показва дебитомера при 3.2 при макс натоварване и на празен ход? При мен на макс натоварване показва 620 кг/ч при теоретично изчислени 680 кг/ч. На празен ход почва от 40 при стартиране на двигателя и постепенно слиза до 20. Кайо ми беше споменал, че неговата показвала 40 твърдо, та затова ми се ще някой да сподели при него как е.
Питам, защото на магистрала колата ускорява по странен начин - натискам до дупка - уж тръгва, после отпускам леко газта и тогава почва да набира както си трябва. Освен това понякога не поема дори на 1-ва, друг път не мога да я вкварам в пътя на 2-ра... Грешки записани няма.
Момци, я да ви питам нещо набързо - колко трябва да показва дебитомера при 3.2 при макс натоварване и на празен ход? При мен на макс натоварване показва 620 кг/ч при теоретично изчислени 680 кг/ч. На празен ход почва от 40 при стартиране на двигателя и постепенно слиза до 20. Кайо ми беше споменал, че неговата показвала 40 твърдо, та затова ми се ще някой да сподели при него как е.
Питам, защото на магистрала колата ускорява по странен начин - натискам до дупка - уж тръгва, после отпускам леко газта и тогава почва да набира както си трябва. Освен това понякога не поема дори на 1-ва, друг път не мога да я вкварам в пътя на 2-ра... Грешки записани няма.
Аз не съм с V6 ама това ми изглежда като на запушен катализатор по-скоро, отколкото дебитомер.
Comment