Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо после се убиваме по пътищата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Предлагам ти да спреш до тука и да не ме наричаш пишлеме , ако обичаш без да ме познаваш , а и като гледам и ти не си чак ТОЛКОВА възрастна. Незнам какви глупави сравнения ми даваш , ама за разлика от теб , аз се опитвам да се сравнявам с по-цивилизовани хора и се опитвам да се поправя не да се тупам по гърдите и да викам АЗ СЪМ БЪЛГАРИН и такъв ще съм си.

Как да се опитам да обесня , че ако колата ти е в добро състояние ( ти знаеш дали е ) и караш по хубава автомагистрала и 200 да караш не са проблемни единсвеното което може да ти се случи е ( 1во мрежата да е скъсана на магистралата както често става да изкочи някакво куче заек и да се убиеш) , 2ро тъй като е само с 2 платна някой да тръгне да изпреварва и ти да си стопиш спирачките , общо взето това са повечето сценарии , а за хората които излитат преобръщат и т.н. мисля , че е друга причината примерно , аз никога не съм тръгнал да карам бързо като вали дъжд или пък като съм изпил 3 големи уискита.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Като гледам се опитваш да се сравняваш с тях само на думи и то крайно избирателно!

Нищо здрав да си,надявам се когато за пореден път решиш да се правиш на отворен и да се чудиш що чичкото с 115 коньов джип не кара бързо като тебе да няма други хора около теб,че кЪт се трепеш да не завличаш невинни хора!
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
      140 HP + Chip Tuning -> ex
      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
      Born to make me happy

Comment

Ама ти излгежда наистина нищо не разбра от това което казах ХАХАХАХ жалко , че писа толкова за съвсем друго нещо , няма значение няма какво да обеснявам повече , всичко е казано в 1ви пост
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
          С едно съм съгласен, на пътя сме равни.Само, че едни са психически по-стабилни от други.Твърдо съм ЗА въввеждането на психотест при всяка една категория.Заспали и нестабилни шофери нямат място на пътя. Както и пенсионери на 70+ години.
          Подкрепям! Хора които ползват огледалата само за да си изстискат пъпките на някой светофар, да си наместят ченето или да си подновят червилото, както и такива които не виждат дори прясно направената макировка по платното и не я спазват нямат място на пътя. За пример ще дам "ухото" около дупката за метрото на Цариградско срещу Метро: 70 % от шофьорите секат завоите и не спазват прекрасно очертаните 3 ленти без изобщо да подозират какво става около тях, за мигачи да не говорим. Интересното е, че повечето "отличници" в този участък са мъже около 50-те... И дори не разбират защо си им свирнал, светнал и прочее псувни
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Не знам нищо за колежката Bella но мисля че е най-добре наистина да спре да влива ум на CrazyElement. Той е един велик, прекрасен пилот и аз скромно мога да се моля да не се случвам на по-малко 50 км от него и колата му. И явно не е ходил по-далеч от Пловдив защото ни засипва с безумни примери за немски магистрали който явно само е виждал по телевизията. Да там на места няма ограничения на скоростта но дори и на тях ако чичко с 20 годишен форд изпреварва с 110 то отзад чинно си го чакат 5-6 мощни нови автомобила и на никой от тях и през ум не му минава да му свирка или святка. А на питането ми към един швейцарски полицай с колко над ограничениео може да се кара без глоба той ме погледна очудено и каза че и за 1 км над него вече глобяват
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Bella България НЕ Е Германия. Законите в Германия слабо касаят не само мен а и всички дето живеят в България. Важни са законите тук.Германия, германия, та германия. Боли ме к*ра там какво мислят и какви глоби налагат. В твоята мила Германия си летях над 250 по хубав аутобан с ограничение. Спрха ме с превишени от около 90 и повече километра. 200 евро на ръка решиха проблема. 200 евро там са като 20 лв тука. Проста математика.

Стоян го каза на места и 40 км са много. Всичко е въпрос на преценка.Пак казвам, нека не си пречим по пътищата. Аз не желая да ме пази тоя срещу мен, всеки да пази себе си.Аз не пазя другите участници в движението, пазя себе си. Който твърди обратното, че пази другите е пълен лицемер

Към колегато който спазва правилата и никога не е надвишавал дори и с 2 км скоростта.Евала. Макар, че се съмнявам това да е така

Alpina така написано и представено, въпроса ти е коренно различен и придобива друг смисъл. Помисли и ще разбереш. Ако го беше написал така още в първото си мнение, реакцията щеше да е друга.Двете ти писания нямат нищо обяо по между си
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Ти верно си бил много забавен ... искам да ти кажа,че няма германец който би си рискувал работното место,достойнството и позициите в обществото заради твоите 200 евро!
                Тук полицаи и катаджии взимат преголеми заплати за да си позволят глупостта да вземат твоите пари.
                И освен това ако не си наясно какти виждам и от поста ти де ... в Германия за опит за подкуп на орган на закона се наказава със затвор.
                Само в мига в който извадиш париците си от портфейлчето ще си със закопчани китки и ще се чудиш на кой си свят.
                Ако не си чувал това е полицейска държава!

Как така за 5 год не успях да подкупя и едно немско ченге бе ?
                Аз шъ дъ съм много тъпа да знаеш ей.

Седя си тук и не спирам да се смея....
                Точно защото 200 евро в Германия са като 20 лв в БГ НИКОЙ не би си сложил главата в торбата човече ... !

Личи си че си преминавал само транзитно през страната ама моля те следващият път като решиш да подкупваш полицаи викни ме да се посмея още малко.
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                140 HP + Chip Tuning -> ex
                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                Born to make me happy

Comment

Колежке , живееш в голяма заблуда , навсякъде може да се дават подкупи , и не мисли , че Германия била полицейска държава , стига с тези глупави изказвания , точно обратното ние сме полицейска държава , разходи се вечер малко и ще разбереш , там гражданите и органите на реда си знаят правата и това е разликата нищо повече. Но мога да ти гарантирам , че навсякъде може да се подкупи човек бил той немец , англичанин или какъвто и да е . + за колегата по горе , който реши да прави заключения без да ме познава , ще му кажа само , че съм обиколил цяла България с кола , че и с бус и , съм бил извън БГ , включително ГЕРМАНИЯ! Виждам , че си на 38 години колега , а често да ти кажа имам чуството , че коментарите ги пиши 16 годишен пубер , захващаш се за мене защо? Какво съм направил аз, решил съм да карам с 120 ми ок , искам ти да изкочиш ей тука да се потупаш по гърдите и да кажиш , АЗ ВИНАГИ КАРАМ С 90 км/ч . Колегата Танатос го каза , прекалено големи лицемери сте.

ПС за подкупа , кой е казал да му изкараш 200 евра и да му ги лепниш на , челото пред 1000 минаващи автомобила ? Не знам от кога , фразата " нещо друго не можем ли да направим за да не ми отнемете книжката" се осъжда със затвор?
                  Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 18:05.

Comment

Разбира се, че във всяко едно общество е бъкано от подкупи и корупция.
                    Вярно, подкупи относно дребни, но важни неща като ред, порядък и прочее няма никъде /така масово, както е у нас/, освен в бившите соц страни, ама не значи че ги няма изобщо, като явление.Никой нормален държавен служител в Западна ЕВропа няма да рискува за 200 или 2000 евро подкуп, заплата, пенсия и други облаги, които са му осигурени от работата му.
                    Там подкупи се дават за по важни неща и са по големи, нормално.С други думи си важи страта приказка, че това, което не става с пари става с много пари.Не случайно, колкото по-нависоко се намира една особо, толкова е по вероятно да бъде забъркан с подобни корупционни действия и практики.Така имаше такива твръдения и срещу Кол и срещу много други висши германски политици.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 18:54.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение

Ти верно си бил много забавен ... искам да ти кажа,че няма германец който би си рискувал работното место,достойнството и позициите в обществото заради твоите 200 евро!
                      Тук полицаи и катаджии взимат преголеми заплати за да си позволят глупостта да вземат твоите пари.
                      И освен това ако не си наясно какти виждам и от поста ти де ... в Германия за опит за подкуп на орган на закона се наказава със затвор.
                      Само в мига в който извадиш париците си от портфейлчето ще си със закопчани китки и ще се чудиш на кой си свят.
                      Ако не си чувал това е полицейска държава!

Как така за 5 год не успях да подкупя и едно немско ченге бе ?
                      Аз шъ дъ съм много тъпа да знаеш ей.

Седя си тук и не спирам да се смея....
                      Точно защото 200 евро в Германия са като 20 лв в БГ НИКОЙ не би си сложил главата в торбата човече ... !

Личи си че си преминавал само транзитно през страната ама моля те следващият път като решиш да подкупваш полицаи викни ме да се посмея още малко.

Не нося портфейл. Когато съм пътувал из европа ти още не си знаела дека е мегдана на село И е нямало място (освен в Швейцария и Люксембург) където да са ми писали глоба. Ти си мисли квото си искаш.Не ги възхвалявай. Това, че на теб не ти връзва не значи че при другите е същото.Само за опит за подкуп не са ме вкарвали в затвора ама никога не е късно, макар , че е малко вероятно, ама щом казваш значи е така.

Може да се смееш единствено на глупостите дето пишеш.Парите навсякъде са пари ако не си го разбрала. Заплатите им не са кой знае колко големи.Ако искаш и клипче да ти направя.

Аман от к*** п****.
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi
                      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

И тука и аз да добавя , имайки предвид , че колегата вероятно е бил с българска регистрация и предвид , че е българин , доста по лесно е немеца да се навие на подкуп имайки предвид , че трудно би могъл да е примерно някакво лице на тяхните агенции и да го арестува и да изгуби работата си.

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                          "Пич",не можах да се стърпя ... ама АВАРИЙНАТА лента за това се нарича така,защото ТЯ се ползва САМО когато си аварирал !!!
                          Аварийната лента не е за игра на хора,не е за да спреш да се изпикаеш,нито да изхвърлеш насрания памперс на детето си !!!

За всички тези цели си има отбивки преди които има един ГОЛЯМ знак с буквата " P " , знака е със син фон а върху него буквата е бяла!

Следващият пър гледай добре и като го намериш използвай това място по предназначение.

В белите страни никой освен действително аварирал НЯМА право да СПИРА дори в аварийна лента !

Недопустимо е да се ИЗПРЕВАРВА в аварийна лента или да се кара там,защото на някой зевзек колата му не върви бързо !

Побеснявам като чета нелепости и когато някой се опитва да наложи грешните си разбирания над околните ... а малките пичлемета само това и чакат да прочетат и да не им пука и да си спират да си пикаят в аварийните ленти.

Дори в България по магистралите е наситено от места за отбиване от магистралата , за отдих и каквото там се сетиш .

Ей за това има сума ти избит народ спрели да пикаят в аварийна и някой друг "тарикат" дето е решил,че там му е по-спокойно ги забира и прави на пехтия.

Но нищо,ти продължавай да даваш "акъли" как аварийната е за игра на хоро , на жмичка , на ластик ако щеш и шах партия изиграй ама ти с твоето семейство , не проповядвай погрешните си разбирания за да не увлечеш след себе си невежите младежи и граждани които си мислят,че са царе на пътя.

На пътя всички сме равни ... просто тела в купчина ламарини ... !

---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:09 ----------

Колега,не разбирам каква е тази мания да си мерим конете ?!?
                          Да не би мъжката ви гордост да страда от липса на сантиметри та сте
                          тръгнали да си мерите конете ?!?

Груба съм - да , но постъпката ти е глупава и незряла.

Като те дразни някой и ти диша зад гърба "бронята" пусни го да отмине и не му мисли много .

Ти даваш ли си сметка,че не се знае човека зад волана в колата зад теб не е ясно в какво състояние е ... пиян ли е , надрусан ли е , емоционално разстроен ли е .... ?!?

Мислиш ли,че като караш пред подобен индивид не застрашаваш собственият си живот ?

И изобщо кога порастна та придоби "навици" да караш със 120 км/ч. ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Ей на тоя въпрос последния ако ми отговориш ще съм повече от щастлив човек !

От ей такива "навици" по крайпътните дърета висят цветните некролози на умрели от "навиците" си младежи ...

Да не говорим , че повече от нас караме 10 и повече годишни бънгии ... нали си наясно с факта,че това е машина при която износването и овехтяването са големи ... и във всеки един момент може да се появи механичен дефект и какво ... майната ти на теб ... загиваш от глупостта си , ама завличаш и невинни ... !

Българина ако се научи да спазва 3 правила на пътя мисля,че % на умрели чрез ПТП ще спадне поне с 50 %.

1.Спазване ограниченията на скороста и съобразяване с пътната настилка,метеорологични условия,състояние на гуми и автомобил.

2.Спазване на ДИСТАНЦИЯ !!!!!!!!

3.Използване на проклетият мигач ... защо по-дяволите имам усещането,че повечето от шофьорите на пътя се страхуват да не получат сметка за тока изхабен посредством мигачи и фарове на края на месеца ??? Пускането на един мигач може да спаси много животи ... замислете се какво просто , лесно и елементарно движение на 1 или най-много 2 пръста на лявата ръка е способно да СПАСИ човешки животи !!!!!

Ей тия 3 "елементарни" условия спазвайте и ефекта ще е на лице.
                          От всичките думи които виждам, усещам, че някой снощи е бил пропуснат.
                          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Няма нищо колега , аз очаквах такива спорове да излезнат , ама тя истианта се ражда в спора. Тука , че аз съм бил карал с 120 км/ч е едно на ръка въпроса е , защо въпросния индивид възрастен на всичкото отгоре , настъпва след като съм сигнализирал с ляв мигач , че ще го изпреварвам и отпред видимост ясна ? Изглежда той искаше да си примери к** с мене ама , май не е обърнал внимание като си е купувал джипа да си кара кончето или магарето от едното село до другото колко коня има под къпака..

Comment

Абе колега, ти защо не го засече тоя мискинин и не го накара да спре??? Пък като спре му разбии муцуната - как така ще ти се прави? Не виджа ли че караш Алфа, а пък даже и мигач си дал? То само мигача сам по себе си вече ти дава предимство и другия е длъжен да намали до 50 км/ч.
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                                Абе колега, ти защо не го засече тоя мискинин и не го накара да спре??? Пък като спре му разбии муцуната - как така ще ти се прави? Не виджа ли че караш Алфа, а пък даже и мигач си дал? То само мигача сам по себе си вече ти дава предимство и другия е длъжен да намали до 50 км/ч.
                                Не забравяй, че той кара супервървежен туин скрап, и оня със джипа има по-малко коне под капака, така че той не е толкова голям пич, и от летящ старт нашия човек си го е бил поне с 3-4 коли, виж вече от място трудно ще го вземе щото е на 17" джанти, пък и гумите са му изпечени и върти до 6та скорост и се бие в прекъсвач...
                                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                                BMW 328i

Comment

Working...
                                X