Известие

Collapse
No announcement yet.

GoDOAll - Новата социална мрежа.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
    Това съм го открил отдавна вече. Марков алкохол и домашна ракия според възможностите на спортиста. Интересно ми беше защо се взимат чернодборните стимуланти.
    Не са стимуланти бе бате...вие младите все бъркате наркотиците с медицината
    п.п....ей да не се засегнеш нещо..на 3х100 съм)
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Еййй, не съм очаквал, че ще получа такава подкепа от Вас. Направо се разочаровах.
      Когато трябва да се подкепи някой колега с глас за накаква глупост някъде си, полудявате. Помолих Ви да ударите по едно рамо и на мен с една регистрация, но глас в пустиня. Такъв е живота де, пълен с разочарования.
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

ами павка, кажи, че е твой в началото и да си знаем, че ти помагаме

ще се регистрирам днес веднагическата

айде готов
        Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 13:41.
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          ами павка, кажи, че е твой в началото и да си знаем, че ти помагаме

ще се регистрирам днес веднагическата

айде готов
          Намерих те! Пратил съм ти покана.
          Не казвам, че е върха, но може и да се получи нещо. Разгледай го и си кажи мнението. Пак... Хахахаха.
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
            Еййй, не съм очаквал, че ще получа такава подкепа от Вас. Направо се разочаровах.
            Когато трябва да се подкепи някой колега с глас за накаква глупост някъде си, полудявате. Помолих Ви да ударите по едно рамо и на мен с една регистрация, но глас в пустиня. Такъв е живота де, пълен с разочарования.
            Няма от какво да се разочароваш,форума не е това което беше.
            0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
              Няма от какво да се разочароваш,форума не е това което беше.
              Така е, прав си. Много капацитети изчезнаха за съжеление.
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

Аз се регистрирах вчера и мога да кажа,че ми харесва как изглежда сайта,само му липсват хората,но с малко реклама и малко време всичко ще стане.
                П.П Доста се забавлявах докато се регистрирах с изказванията на Део,само ми се стори,че е доста дълга регистрацията.
                Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                  Аз се регистрирах вчера и мога да кажа,че ми харесва как изглежда сайта,само му липсват хората,но с малко реклама и малко време всичко ще стане.
                  П.П Доста се забавлявах докато се регистрирах с изказванията на Део,само ми се стори,че е доста дълга регистрацията.
                  Не му давай да се изкаже, просто го режи...
                  Как ти е регистрацията там? Намери ме да те добавя в приятели. Pavel Bonev съм там.
                  Last edited by Bonev; d.m.y г., 14:43.
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                    Не му давай да се изкаже, просто го режи...
                    Това си беше забавно,друго имах предвид,че стават много неща за попълване и към края става малко досадно. Иначе 6+ за идеята и за усилията.
                    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                      Това си беше забавно,друго имах предвид,че стават много неща за попълване и към края става малко досадно. Иначе 6+ за идеята и за усилията.
                      Може да не се попълват повечето от нещата, а само основната информация, а другата може след регистрацията, когато пожелае човек. Но иначе приемам забележката. Наистина ако трябва да се попълва всичко, е малко необходимо мааалко по-дълго време.
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

"Просто погледни надолу и ще се сетиш" - Део
                        хахаха, идейно.
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Регнах се не е лош сайта .
                          Нещата който ми харесват :
                          Като цяло идеята с Део е доста свежа . Мога сменям фона и да го направя с приятен за мен изглед не да бъде просто бяло , вяло и скучно . Друго което ми харесва като идея че мога да го напълня с музиката която харесвам и да бъде един плей лист , който е с мен на 2 клика не заема място и не иска други програми май ( не съм се заиграл кои знае колко поправете ме ако греша )

Сега малко критика надявам се градивна :
                          За приятелите , първо намери нови приятели . ЪЪЪ как ще знам предварително името на тия дето искам да са ми новите приятели . Трябва да има някави критерии по които да се търси като интереси и т.н.
                          А за прителите може да се добавят там скайп като вариант за търсене . Незнам за вас ама на повечето си познати и приятели знам скайпа не имейла .За да се намираме по лесно .
                          Друго което виждам. Има харесвам не харесвам на дедена публикация - това ми харесва . Но сега нужно ли е да излиза . Цялата публикация на ново и от горе да пише еди кой си харесал публикацията на еди кой си . Незнам ама като харесат 30 човека тая публикация , пък ако и тръгне да се коментира , и се напишат 1000 глупости ще стане много разтегнато . и Това само за едната публикация а ако станат 20 вече отиват нещата към доста търкаляне на колелцето .
                          ПП: ако може да се направи и както е на ФБ харесваш някоя станица и от там си излизат публикации с пренасочващи линкове към други сайтове с по интерсните новини и др. глупости .

Успех със сайта
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                          sigpic

Comment

Приемам критиката. Постепенно нещата ще се оправят.
                            Пратих ти покана.
                            sigpic
                            Subaru Legacy 3.0 H6
                            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                            0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение

Друго което виждам. Има харесвам не харесвам на дедена публикация - това ми харесва . Но сега нужно ли е да излиза . Цялата публикация на ново и от горе да пише еди кой си харесал публикацията на еди кой си . Незнам ама като харесат 30 човека тая публикация , пък ако и тръгне да се коментира , и се напишат 1000 глупости ще стане много разтегнато . и Това само за едната публикация а ако станат 20 вече отиват нещата към доста търкаляне на колелцето .
                              начина, по който е направено на фейсбук е добър

при активност по-голяма от определена, или според това колко е "важен" даден потребител за теб (механизма най-вероятно е по брой интеракции със съответния потребител)

т.е. еди кой си , еди кой си и еди кой си коментираха еди кво си
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

това със изчезването на публикации от даден потребител не е много хубаво . Защото някой не е бил активен спрямо твоя профил Случва се някой да не влизат много често или пък влизат да прегледат имат ли нови съобщения или снимки на които са и излизат . И с времето ти изчезват от полезрението . При някава тяхна активност в последствие няма да се разбере .

ПП: Друго което се сетих че не ми харесва е малките прозочета на чата би било добре да се правят с размер по желание или да има примерно 3 размера малък среден и голям .
                                Като подхванах чата във ФБ не ми харесва , че не може да се редактира последният пост (случват се правописни грешки в бързината предполагам не само при мене ) , До скоро нямаше и хронология и като излезе някой от чата се губеха съобщения . А и емотикончета няма като пишеш на кирилица . Тука май вече отидох към това какво не и харесва в тефтера бат Майкъл ама предполагам като ще го буташ ще ти е полезно .

ППП : не видях версия на английски предполагам няма да разчиташ само на българското юзер .

ПП на ПП : Благодаря за поканата
                                Last edited by Ladjov; d.m.y г., 22:22.
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                                sigpic

Comment

Working...
                                X