Известие

Collapse
No announcement yet.

GoDOAll - Новата социална мрежа.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    павка, има някои неща, които задължително трябва да се пипнат, ама така задочно няма да стане

за този уикенд ако важи още - преди това ще седнем да ти кажа какво имам предвид
    Да, баце. Те още работят по сайта, ама много бавно. Ще се чуем да се разберем, мнението ти е мнооого важно за мен!
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

Баце,я виж кво става там че няма влизане
      0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
        Баце,я виж кво става там че няма влизане
        Изчисти си кеша. Пробвай през мозилла или google chrom. Би трябвало да нямаш проблеми. Ако имаш пак проблем ми звънни да им кажа да погледнат какво става.
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

Последна молба! Колеги, който има фейсбук нека хареса страницата на GoDoAll.com Така ще ми помогнете за разпространяването на сайта.
          Ето и линк към страницата - http://www.facebook.com/home.php#!/p...78653402191891
          Благодаря на всички, които ме подкрепиха и ще ме подкрепят в бъдеще!
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

Сайта е страхотен, много ми допада! Браво за хвърления труд, доста си се постарал ! който иска да ме добави имейла ми е : tonyj_89@abv.bg
            Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

имаш един глас и от мен
              _156_2,4_JTD_136hp_-EX
              156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Това изглежда приятно на вд . Готин интерфейс ,но може и още . Аз лично не бих се регистрирал там ,просто защото не обичам и съм твърдо против всякакви социални мрежи. Регистрирах се в тъпия фейсбук ,само заради една игра с риби ,иначе и там с никой не чатя и не обменям информация ,вече дори и не влизам . Имам наяккъв скайп ,в който също не съм влизал от може би 2 месеца . Единственото ,което ползвам е мсн и, то не редовно ,само когато трябва да свърша нещо

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                X