Известие

Collapse
No announcement yet.

GoDOAll - Новата социална мрежа.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ALF_RO_DiTa Покажи съобщение
    Ей слънчице, главата горе. Аз лично не бих искала темата ти да се закрива. Нека се предлагат повече възможности, повече варианти, а пък който иска да се възползва от тях. Не, че не ми идеше да си запаля лаптопа, заради темата "Ето ме и аз мога", но сега се радвам, че все още я има. Убедена съм, че и теб тази тема ще те радва в бъдеще.
    Успех!!!
    голям съм подстрекател обаче, а ?
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
      Тити, благодаря ти за подкрепата! Точно сега ми е нужна!
      Знам, знам. Имаш я безусловно.

Comment

за сайта

Според мен трябва да предложи нещо по-различно от фейсбука, 100% има с какво да впечатли мембърите и дае атрактивен. Стандартното снимки и линкове и там мога да си ги публикувам. Например аз фейсбука го ползвам и като информативно място за моята фирма, би било хубаво и ако тука се помисли да се зарибят с features корпоративните юзъри а не само отделните хора, всеки на тоя свят търси реклама. Регистрирах се и аз за да му удариме едно рамо на момчето щом му е необходимо и търси подкрепа. Успех с начинанието!
        Alfa 156 2.0 - ех,
        Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
        Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
        Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Колко хора има регистрирани вече?
          Lexus IS200

Comment

Хайде сега, какво и е на темата, не виждам нищо нередно.

Ще взема да го погледна тоя сайт др. седмица като имам повече време, но и без да го гледам - ако ще се явява поредния клонинг на Фейсбук и/или Линкедин/Ксинг - трудно ще добие сходна популярност, трябва да се предложи нещо ново.
            Замисли се в тази насока, една чувствителна разлика би била в защита на личните данни например, защото ФБ се е доказал като дупка в това отношение.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Хайде сега, какво и е на темата, не виждам нищо нередно.

Ще взема да го погледна тоя сайт др. седмица като имам повече време, но и без да го гледам - ако ще се явява поредния клонинг на Фейсбук и/или Линкедин/Ксинг - трудно ще добие сходна популярност, трябва да се предложи нещо ново.
              Замисли се в тази насока, една чувствителна разлика би била в защита на личните данни например, защото ФБ се е доказал като дупка в това отношение.
              Благодаря!!!
              Има разлики с Фб. определено. Засега обаче не се цели чак такава популярност, ама знае ли се какво ще стане. Един от плюсовете му е музиката в сайта. Ама ако се регистрираш ще видиш!
              Пак много благодаря на колегите, които ме подкрепят!!!

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Колко хора има регистрирани вече?
              211 човека за 10 дни. Не ми се струват много. Но все пак като за начало съм доволен.
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

Прочетох няколко мнения тук, че видиш ли фейсбук бил лек... шА извинявате, ама фейсбук е всичко друго, но не и лек. Играл съм си дни наред да го наблюдавам, при оставянето му в отворен таб на различни браузъри, как и колко натоварва рам и особено процесор. Фейсбук си е една невероятна тежка и наблъскана с куп излишъци програма, която отворена през определени браузъри, смуче по-големи ресурси от един Фотошоп дори. И особено когато имаш (както аз) над 300 приятели, които постоянно постват по нещо, няма да ви казвам какви графики на натовареността са ми излизали... все пак обаче, странно впечатление ми направи, че явно фейса не е достатъчно оптимизиран за ИЕ и Мозила, защото с Хром нито товари ресурси по същия начин, нито сече, като го ползваш.
                Оттам, идва и препоръката ми към Бонев - програмистите ти, които ти правят сайта, да не спираш да ги тормозиш да правят тестове с абсолютно всички браузъри - тва ИЕ 8, ИЕ 9, Мозила 3 и 4, Хром, Опера, че дори и Сафари (още по-добре ако е на някоя ябълка).
                От друга страна, похвална инициатива е това, с което си се захванал, но как точно смяташ да откраднеш потребители от фейсбук, честно казано не ми е съвсем ясно, защото реално таргет групата за посетители на твоя сайт е същата, която е ориентирана към фейсбук. Но успех!
                Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Благодаря!!!
                  Има разлики с Фб. определено. Засега обаче не се цели чак такава популярност, ама знае ли се какво ще стане. Един от плюсовете му е музиката в сайта. Ама ако се регистрираш ще видиш!
                  Пак много благодаря на колегите, които ме подкрепят!!!

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

211 човека за 10 дни. Не ми се струват много. Но все пак като за начало съм доволен.
                  Аз още не мога да разбера каква точно е функциалността с музиката и клиповете. Не че съм задълбавал де. Бих искал например да мога да копирам например твоята плей листа и да си слушам нея, защото мен например ме мързи да съставям своя, освен това така или иначе моите песни си ги имам на компа.
                  Lexus IS200

Comment

Аз още не мога да разбера каква точно е функциалността с музиката и клиповете. Не че съм задълбавал де. Бих искал например да мога да копирам например твоята плей листа и да си слушам нея, защото мен например ме мързи да съставям своя, освен това така или иначе моите песни си ги имам на компа.
                    Не можеш да копираш личната ми плейлиста. Можеш да добавиш песни от моите албуми в твоята плейлиста. Когато отвориш моята музика, вътре ще видиш албумите ми. Като отвориш някой албум и си харесаш песен, срещу нея има опция за пускане и опция за добавяне в плейлист. Кликаш на нея и тя вече е добавена в твоя плейлист.
                    Предполагам, че всички имаме любимата си музика на компа. Да, обаче когато не сме с лаптопа или ако сме с настолен и не сме вкъщи, можем да си я слушаме навсякъде, където имаме достъп до интернет. На купон примерно, не е нужно да носиш дискове и т.н.
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

И аз съм вътре, но за съжаление нямам време много да ръчкам. Та има ли вариант на веднъж да добавя няколко песни в албум, че не го намирам, а една по една е бавно

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                        И аз съм вътре, но за съжаление нямам време много да ръчкам. Та има ли вариант на веднъж да добавя няколко песни в албум, че не го намирам, а една по една е бавно
                        Балгодаря ти!
                        За съжеление, няма още опция за добавяне на наколко песни. Но по една горе долу бързо се качват.

---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:35 ----------

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                        Прочетох няколко мнения тук, че видиш ли фейсбук бил лек... шА извинявате, ама фейсбук е всичко друго, но не и лек. Играл съм си дни наред да го наблюдавам, при оставянето му в отворен таб на различни браузъри, как и колко натоварва рам и особено процесор. Фейсбук си е една невероятна тежка и наблъскана с куп излишъци програма, която отворена през определени браузъри, смуче по-големи ресурси от един Фотошоп дори. И особено когато имаш (както аз) над 300 приятели, които постоянно постват по нещо, няма да ви казвам какви графики на натовареността са ми излизали... все пак обаче, странно впечатление ми направи, че явно фейса не е достатъчно оптимизиран за ИЕ и Мозила, защото с Хром нито товари ресурси по същия начин, нито сече, като го ползваш.
                        Оттам, идва и препоръката ми към Бонев - програмистите ти, които ти правят сайта, да не спираш да ги тормозиш да правят тестове с абсолютно всички браузъри - тва ИЕ 8, ИЕ 9, Мозила 3 и 4, Хром, Опера, че дори и Сафари (още по-добре ако е на някоя ябълка).
                        От друга страна, похвална инициатива е това, с което си се захванал, но как точно смяташ да откраднеш потребители от фейсбук, честно казано не ми е съвсем ясно, защото реално таргет групата за посетители на твоя сайт е същата, която е ориентирана към фейсбук. Но успех!
                        Благодаря за съветите! Да ти кажа честно, още съм далече от мисълта да открадна потребителите от Фб. Въобще не ми е минало през главата, че ще успея да го направя. Ще разчитаме основно на реклами в сайта. Единственото което ми е нужно там сега са повече потребители.
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Ще помоля колегите които се регистрират и ми пратят покана за приятелство, да ми подсказват с никовете си от форума. Повечето Ви познавам с вашите никове, а по имена за съжеление не всички.
                          Отново голямо благодаря на колегите които ме подкрепиха и продължават да ме подкрепят.
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

Ще помоля колегите които се регистрират и ми пратят покана за приятелство, да ми подсказват с никовете си от форума. Повечето Ви познавам с вашите никове, а по имена за съжеление не всички.
                            Отново голямо благодаря на колегите които ме подкрепиха и продължават да ме подкрепят.
                            Колко станаха потребителите?
                            Lexus IS200

Comment

Колко станаха потребителите?
                              266 са в момента. Нещо темпото се забавя...
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

павка, има някои неща, които задължително трябва да се пипнат, ама така задочно няма да стане

за този уикенд ако важи още - преди това ще седнем да ти кажа какво имам предвид
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X