Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата 1-ца BMW

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
    Не, че нещо, ама кво му се кефите толкова на тоя прословут дрифт?!? Нещо абсолютно незадължително за колата в реалният живот, да не го наречем чист келешлък Айде, вие поне сте любители рацери и чат пат ходите да подскачате по кръпките и бабуните на Калояново, но кварталните селяци с 18 годишни тройки кво доказват и пред кого?!? Нима ще станат пилоти във туристическият шампионат или по-нагоре, та затова са нужни една камара пари и чак тогава подобни умения?!? Един такъв с лепенка от БМВ събора на античната си Е 30-ка замалко не предизвика ебати катастрофата пред очите ми преди няколко седмици в Надежда на кръстовището пред паркинга на Лидл, тръгвайки да дрифти и след като изпусна колата замалко не се удари в една мацка с Пунто, която идваше насреща му и беше принудена да спира рязко, както и 2-3 други коли след нея... И не е до манталитета на водачите, щото повечето каращи БМВ се увличат в един момент от тая глупост...
    Ами всеки се кефи на различни неща, ти не можеш да разбереш кво се кефат на дрифта, аз па не мога да разбера какво всички се кефат на футбол...... Се тая лошото е че БМВ от този модел ще продаде повече бройки отколкото Алфа от всичките си модели. Па мое си плюете колкото искате. Иначе съм виждал една камара 145-ци да се сучат по кръстовищата на ръчна, та се тая дали си с 20г БМВ или Алфа или голф.......

Comment

Факт! Виждал съм всякакви модели да се сучат по кръстовищата, включително и алфи, така че според мен си е баш до манталитет на водача.

Comment

Ясно е, че и други модели коли го могат, просто в случая клипа е с БМВ, пък и те са станали нарицателно в това отношение. Ако говорим за 3-та серия съм съгласен, че могат да минат годишните продажби на АР от всички модели, но за единичката... Маркетинг, кво да го правиш, гледам и при нас е пълно с облъчени
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

И това с дрифтовете ми пълен смех караш 15 20 годишна кола и си набиваш парите по нея.Вместо да излезеш извън България да видиш малко живот.Алфа БМВ незнамси кво смехххх. Трябва да ви кажа, че като бях в Германия на хората вобще не им пука кво карат.

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Ясно е, че и други модели коли го могат, просто в случая клипа е с БМВ, пък и те са станали нарицателно в това отношение. Ако говорим за 3-та серия съм съгласен, че могат да минат годишните продажби на АР от всички модели, но за единичката... Маркетинг, кво да го правиш, гледам и при нас е пълно с облъчени
            Нарицателно са защото са едни от малкото производители на коли със задно предаване...а със задно дрифта просто е лесен

Comment

Първоначално публикувано от tre Покажи съобщение
              И това с дрифтовете ми пълен смех караш 15 20 годишна кола и си набиваш парите по нея.Вместо да излезеш извън България да видиш малко живот.Алфа БМВ незнамси кво смехххх. Трябва да ви кажа, че като бях в Германия на хората вобще не им пука кво карат.
              Click image for larger version

Name:	drift.jpg
Views:	1
Size:	94.1 Килобайта
ID:	2305477

http://www.youtube.com/watch?v=dhRh47RJH9U

Пожелавам ти на теб и на другите да се качите в една от "тези кошници" и ако не се усерете и напикаеете да им кажете на въпросните момчета и в случая и мой приятели че са "пълен смех"

Мой обиколил съм много от тоя свят и повярвай това което се случва особено докато се возиш е несравнимо с нищо... и не може да се сравнява с някакви екскурзии и т.н.... а и всеки дрифт е свързан с пътуване
              Last edited by ne0; d.m.y г., 14:47.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Колеги, хайде да не бъркаме коли за писта и хора дето знаят кое къде и как... и пишлигарски изпълнения по светофари и улици.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Колеги, хайде да не бъркаме коли за писта и хора дето знаят кое къде и как... и пишлигарски изпълнения по светофари и улици.
                  Напълно подкрепям.
                  Сульо и пульо се правят на състезатели и дрифтъри по улиците и често се виждат резултатите. А те не са добри.

Що се отнася до новата 1-ца, казах си вече - грозна е като смъртта бре!
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Е аз не говорех за некви прота.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                      Сульо и пульо се правят на състезатели и дрифтъри по улиците и често се виждат резултатите. А те не са добри.
                      Мда, резултатите ги виждаме всеки ден, например доскоро тая петичка дрифтеше по Самоковско шосе в Кокаляне и шашкаше пешеходците (все пак фучеше и се въртеше с висока скорост между пресичащи деца, майки с колички и баби), ама после нещо май се е пообъркало - и стана 4 wheel steering

Volvo XC90 D5 '06
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• тия доста работа са отхвърлили, едновременно са подобрили и дизайна и управлението
                        точка

Comment

• Първоначално публикувано от tre Покажи съобщение
                          Е аз не говорех за некви прота.
                          Малко отиваме извън темата, но никакъв професионализъм не се иска за да имаш просто уважение към околните и 5 грама здрав разум.
                          Е това липсва при масовата пишлигарщина... а не друго.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                            [ATTACH]75086[/ATTACH]

http://www.youtube.com/watch?v=dhRh47RJH9U

Пожелавам ти на теб и на другите да се качите в една от "тези кошници" и ако не се усерете и напикаеете да им кажете на въпросните момчета и в случая и мой приятели че са "пълен смех"

Мой обиколил съм много от тоя свят и повярвай това което се случва особено докато се возиш е несравнимо с нищо... и не може да се сравнява с някакви екскурзии и т.н.... а и всеки дрифт е свързан с пътуване
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• За мен в БГ БМВ си е наложила имиджа на позьорска кола,много малко свестни хора карат БМВ,повечето се правят просто на много тежки,защото имат BavarianMoneyWaster.А и дрифта тръгва от Япония-не знам какво общо има с БМВ...
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                                За мен в БГ БМВ си е наложила имиджа на позьорска кола,много малко свестни хора карат БМВ,повечето се правят просто на много тежки,защото имат BavarianMoneyWaster.А и дрифта тръгва от Япония-не знам какво общо има с БМВ...
                                Има общо с това, че BMW са достъпни коли със задно предаване.
                                Разбира се, говоря за по-старичките модели - новите далеч не са достъпни.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X