Първоначално публикувано от RPWWD
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата 1-ца BMW
Collapse
X
-
-
Ясно е, че и други модели коли го могат, просто в случая клипа е с БМВ, пък и те са станали нарицателно в това отношение. Ако говорим за 3-та серия съм съгласен, че могат да минат годишните продажби на АР от всички модели, но за единичката... Маркетинг, кво да го правиш, гледам и при нас е пълно с облъчениGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
И това с дрифтовете ми пълен смех караш 15 20 годишна кола и си набиваш парите по нея.Вместо да излезеш извън България да видиш малко живот.Алфа БМВ незнамси кво смехххх. Трябва да ви кажа, че като бях в Германия на хората вобще не им пука кво карат.
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЯсно е, че и други модели коли го могат, просто в случая клипа е с БМВ, пък и те са станали нарицателно в това отношение. Ако говорим за 3-та серия съм съгласен, че могат да минат годишните продажби на АР от всички модели, но за единичката... Маркетинг, кво да го правиш, гледам и при нас е пълно с облъчени
Comment
-
Първоначално публикувано от tre Покажи съобщениеИ това с дрифтовете ми пълен смех караш 15 20 годишна кола и си набиваш парите по нея.Вместо да излезеш извън България да видиш малко живот.Алфа БМВ незнамси кво смехххх. Трябва да ви кажа, че като бях в Германия на хората вобще не им пука кво карат.
http://www.youtube.com/watch?v=dhRh47RJH9U
Пожелавам ти на теб и на другите да се качите в една от "тези кошници" и ако не се усерете и напикаеете да им кажете на въпросните момчета и в случая и мой приятели че са "пълен смех"
Мой обиколил съм много от тоя свят и повярвай това което се случва особено докато се возиш е несравнимо с нищо... и не може да се сравнява с някакви екскурзии и т.н.... а и всеки дрифт е свързан с пътуванеLast edited by ne0; d.m.y г., 14:47.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеКолеги, хайде да не бъркаме коли за писта и хора дето знаят кое къде и как... и пишлигарски изпълнения по светофари и улици.
Сульо и пульо се правят на състезатели и дрифтъри по улиците и често се виждат резултатите. А те не са добри.
Що се отнася до новата 1-ца, казах си вече - грозна е като смъртта бре!Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеСульо и пульо се правят на състезатели и дрифтъри по улиците и често се виждат резултатите. А те не са добри.
Comment
-
Първоначално публикувано от tre Покажи съобщениеЕ аз не говорех за некви прота.
Е това липсва при масовата пишлигарщина... а не друго.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение[ATTACH]75086[/ATTACH]
http://www.youtube.com/watch?v=dhRh47RJH9U
Пожелавам ти на теб и на другите да се качите в една от "тези кошници" и ако не се усерете и напикаеете да им кажете на въпросните момчета и в случая и мой приятели че са "пълен смех"
Мой обиколил съм много от тоя свят и повярвай това което се случва особено докато се возиш е несравнимо с нищо... и не може да се сравнява с някакви екскурзии и т.н.... а и всеки дрифт е свързан с пътуванеsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
За мен в БГ БМВ си е наложила имиджа на позьорска кола,много малко свестни хора карат БМВ,повечето се правят просто на много тежки,защото имат BavarianMoneyWaster.А и дрифта тръгва от Япония-не знам какво общо има с БМВ...Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеЗа мен в БГ БМВ си е наложила имиджа на позьорска кола,много малко свестни хора карат БМВ,повечето се правят просто на много тежки,защото имат BavarianMoneyWaster.А и дрифта тръгва от Япония-не знам какво общо има с БМВ...
Разбира се, говоря за по-старичките модели - новите далеч не са достъпни.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
Comment