Една добре натруфена (антична както я нарекоха по-доре) Е30 далеч не е толкова евтина. А и цената им не е основното, заради което се използват за дрифт!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата 1-ца BMW
Collapse
X
-
абе нови бмв-та си купуват основно застаряващи и оплешивяващи чичковци и повечето от тях даже хал хабер си нямат колко коня им е колата дори.
като им изтече гаранцията, попадат в ръчичките на разни дупета които се правят на състезатели и си мислят че карат ultimate driving machine разбираш ли и първата работа им е да залепят едно М да е пълна гъзарията.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеИма общо с това, че BMW са достъпни коли със задно предаване.
Разбира се, говоря за по-старичките модели - новите далеч не са достъпни.,с изключение на Жигули,която е чудна кола.
---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:56 ----------
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеИма общо с това, че BMW са достъпни коли със задно предаване.
Разбира се, говоря за по-старичките модели - новите далеч не са достъпни.
http://vbox7.com/play:abd54ffaAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеДа,така е.Старите БМВ-та са най-достъпната платформа за дрифт кола,с изключение на Жигули,която е чудна кола.
---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:56 ----------
Да,така е.Старите БМВ-та са най-достъпната платформа за дрифт кола
http://vbox7.com/play:abd54ffa
Comment
-
Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщениеЕдна добре натруфена (антична както я нарекоха по-доре) Е30 далеч не е толкова евтина. А и цената им не е основното, заради което се използват за дрифт!Една 5-ца, като тази от снимките на Пинко, гни 5 години на една тревна площ до нас, праговете и заминаха, и преди 2-3 седмици явно подплашени от писмата на Гаранционния фонд собствениците я продадоха на един мангал - с очите си видях как се опитваше да я запали. Боже, и като си помисля, че някога се заглеждах по тия пръчки!?!
---------- Post added at 10:35 ---------- Previous post was at 10:33 ----------
Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщение...а със задно дрифта просто е лесен
---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:35 ----------
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение[ATTACH]75086[/ATTACH]
http://www.youtube.com/watch?v=dhRh47RJH9U
Пожелавам ти на теб и на другите да се качите в една от "тези кошници" и ако не се усерете и напикаеете да им кажете на въпросните момчета и в случая и мой приятели че са "пълен смех"
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
[QUOTE=ne0;901208]
http://www.youtube.com/watch?v=dhRh47RJH9U
Пожелавам ти на теб и на другите да се качите в една от "тези кошници" и ако не се усерете и напикаеете да им кажете на въпросните момчета и в случая и мой приятели че са "пълен смех"
Баси толкова ли ни мразиш ,че ни пожелаваш това ? УеУееее
Comment
-
Първоначално публикувано от tre Покажи съобщениеИ това с дрифтовете ми пълен смех караш 15 20 годишна кола и си набиваш парите по нея.Вместо да излезеш извън България да видиш малко живот.Алфа БМВ незнамси кво смехххх. Трябва да ви кажа, че като бях в Германия на хората вобще не им пука кво карат.Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от tre Покажи съобщениеИ това с дрифтовете ми пълен смех караш 15 20 годишна кола и си набиваш парите по нея.Вместо да излезеш извън България да видиш малко живот.Алфа БМВ незнамси кво смехххх. Трябва да ви кажа, че като бях в Германия на хората вобще не им пука кво карат.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеТогава чий го дириш в автофорум?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение300 лева в Надин или ги купуват за 350-400 циганитеЕдна 5-ца, като тази от снимките на Пинко, гни 5 години на една тревна площ до нас, праговете и заминаха, и преди 2-3 седмици явно подплашени от писмата на Гаранционния фонд собствениците я продадоха на един мангал - с очите си видях как се опитваше да я запали. Боже, и като си помисля, че някога се заглеждах по тия пръчки!?![COLOR="Silver"]
Иначе стари кошници за по 300-400 лв всякакви - кеф ти бмв, кеф ти алфа, кеф ти квото и да било друго. Всичко опира до това кой какво търси. Аз за това и написах "добре натруфена".
А за дрифта...ако се замислиш, доста от нещата, които доставят удоволствие са безполезни
Така или иначе доста се отклонихме вече от темата
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеБе не ,че нещо ,ама Е30-ката си е доста симпатична за кола от онова време. Имам доста приятели ,с такива ,но половината са с едни алпини под капака или осмаци ... просто евтина кола ,която с не много хиляди може да стане наистина звяр на пътя.
А с тази моторизация дето я описва Стефан си е направо мечта!Tormentvm In Dvm Demens
Comment
Comment