Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата 1-ца BMW

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Една добре натруфена (антична както я нарекоха по-доре) Е30 далеч не е толкова евтина. А и цената им не е основното, заради което се използват за дрифт!

Comment

• абе нови бмв-та си купуват основно застаряващи и оплешивяващи чичковци и повечето от тях даже хал хабер си нямат колко коня им е колата дори.
      като им изтече гаранцията, попадат в ръчичките на разни дупета които се правят на състезатели и си мислят че карат ultimate driving machine разбираш ли и първата работа им е да залепят едно М да е пълна гъзарията.
      точка

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
        Има общо с това, че BMW са достъпни коли със задно предаване.
        Разбира се, говоря за по-старичките модели - новите далеч не са достъпни.
        Да,така е.Старите БМВ-та са най-достъпната платформа за дрифт кола,с изключение на Жигули,която е чудна кола.

---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:56 ----------

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
        Има общо с това, че BMW са достъпни коли със задно предаване.
        Разбира се, говоря за по-старичките модели - новите далеч не са достъпни.
        Да,така е.Старите БМВ-та са най-достъпната платформа за дрифт кола
        http://vbox7.com/play:abd54ffa
        Alfa 155 1.7,1.8 ex
        Alfa 166 2.4 3 ex
        155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
          Да,така е.Старите БМВ-та са най-достъпната платформа за дрифт кола,с изключение на Жигули,която е чудна кола.

---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:56 ----------

Да,така е.Старите БМВ-та са най-достъпната платформа за дрифт кола
          http://vbox7.com/play:abd54ffa
          Тая лада ,съвсем не е лада под капака

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

• сигурно обръщате повече внимане на това БМВ тук, отколкото му обръщат в БМВ-форума
            Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщение
              Една добре натруфена (антична както я нарекоха по-доре) Е30 далеч не е толкова евтина. А и цената им не е основното, заради което се използват за дрифт!
              300 лева в Надин или ги купуват за 350-400 циганите Една 5-ца, като тази от снимките на Пинко, гни 5 години на една тревна площ до нас, праговете и заминаха, и преди 2-3 седмици явно подплашени от писмата на Гаранционния фонд собствениците я продадоха на един мангал - с очите си видях как се опитваше да я запали. Боже, и като си помисля, че някога се заглеждах по тия пръчки!?!

---------- Post added at 10:35 ---------- Previous post was at 10:33 ----------

Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщение
              ...а със задно дрифта просто е лесен
              И безполезен...

---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:35 ----------

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
              [ATTACH]75086[/ATTACH]

http://www.youtube.com/watch?v=dhRh47RJH9U

Пожелавам ти на теб и на другите да се качите в една от "тези кошници" и ако не се усерете и напикаеете да им кажете на въпросните момчета и в случая и мой приятели че са "пълен смех"

По-скоро го докарват на "селтик глазгоу"
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• [QUOTE=ne0;901208]Click image for larger version

Name:	drift.jpg
Views:	1
Size:	94.1 Килобайта
ID:	2305477

http://www.youtube.com/watch?v=dhRh47RJH9U

Пожелавам ти на теб и на другите да се качите в една от "тези кошници" и ако не се усерете и напикаеете да им кажете на въпросните момчета и в случая и мой приятели че са "пълен смех"

Баси толкова ли ни мразиш ,че ни пожелаваш това ? УеУееее

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от tre Покажи съобщение
                  И това с дрифтовете ми пълен смех караш 15 20 годишна кола и си набиваш парите по нея.Вместо да излезеш извън България да видиш малко живот.Алфа БМВ незнамси кво смехххх. Трябва да ви кажа, че като бях в Германия на хората вобще не им пука кво карат.
                  Да бе и мене много ме дразнят. Трябва да ти дадем координатите на дрифт клуб българия, да им обясниш, да не си дават парите за глупости, ами да вземат да отидат на една екскурзия, че тва тяхното на нищо не прилича... Само си седят по гаражите и слагат V8 на некви Е30-ки... Вместо да си земат по една корсичка 2012 година с 0.8 мотор, те се занимават с глупости!
                  Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                  Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                  BMW 328i

Comment

• @ tre

не всеки има твоите интереси

не бъди толкова тесногръд
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от tre Покажи съобщение
                      И това с дрифтовете ми пълен смех караш 15 20 годишна кола и си набиваш парите по нея.Вместо да излезеш извън България да видиш малко живот.Алфа БМВ незнамси кво смехххх. Трябва да ви кажа, че като бях в Германия на хората вобще не им пука кво карат.
                      Тогава чий го дириш в автофорум?
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Тогава чий го дириш в автофорум?
                        и аз това се зачудих
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                          300 лева в Надин или ги купуват за 350-400 циганите Една 5-ца, като тази от снимките на Пинко, гни 5 години на една тревна площ до нас, праговете и заминаха, и преди 2-3 седмици явно подплашени от писмата на Гаранционния фонд собствениците я продадоха на един мангал - с очите си видях как се опитваше да я запали. Боже, и като си помисля, че някога се заглеждах по тия пръчки!?![COLOR="Silver"]
                          Мога да ти покажа обава за Е30 за 16 000 лв.
                          Иначе стари кошници за по 300-400 лв всякакви - кеф ти бмв, кеф ти алфа, кеф ти квото и да било друго. Всичко опира до това кой какво търси. Аз за това и написах "добре натруфена".

А за дрифта...ако се замислиш, доста от нещата, които доставят удоволствие са безполезни

Така или иначе доста се отклонихме вече от темата

Comment

• Бе не ,че нещо ,ама Е30-ката си е доста симпатична за кола от онова време. Имам доста приятели ,с такива ,но половината са с едни алпини под капака или осмаци ... просто евтина кола ,която с не много хиляди може да стане наистина звяр на пътя.

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Ами на мен е-30 ката ми е едно от любимите БМВ-та
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                                Бе не ,че нещо ,ама Е30-ката си е доста симпатична за кола от онова време. Имам доста приятели ,с такива ,но половината са с едни алпини под капака или осмаци ... просто евтина кола ,която с не много хиляди може да стане наистина звяр на пътя.
                                това вече ми харесва !!! този модел е много събран и много ми харесва - при него за първи път повдигат линията на каросерията и смаляват прозорците - един наистина добър и вероятно бъдещ класик на BMW.
                                А с тази моторизация дето я описва Стефан си е направо мечта!
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X