Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата 1-ца BMW

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
    Никой от нас не харесва масовките - затова сме Алфисти !
    Аз загледах А8 преди време и установих следното - колкото и да ви е странно мястото вътре е по-малко отколкото в моята 166-ца, дизайна на интериора е супер с изключение на повечето балатуми, пластмасови лайсни имитиращи дърво и др. екрана на навигацията ми бърка в здравето скоростния лост е произведение на ергономията но не се ползва, навсякъде има къпхолдъри все едно е автобус ... значи мога още да изреждам ама няма смисъл
    Така е брат ми,в новото А8 мястото е значително по-малко отколкото в старата генерация,докато при 7-ма серия е точно обратното.Говоря и за отпред и за отзад,но в А8 качеството на материалите е отново много високо,и те уверявам че дървото е истинско,кожата е мнооого добра,мокета,пластмасите,нооо отвън за мен старата А8 фейслифт е по-красива.
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      kooliо моля ти се пич... недей така

от 123д нагоре са само резачки

да не говорим и за въпросните м-ки, за които нено спомена

а честно казано на мен текущата 1-серия купе ми харесва особено задницата типичното малко пъргаво бмв - бек то да руутс
      Те и Опел Корса GSI са резачки, ама не е там работата. Едно БМВ не би трябвало да се изчерпва само с това.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

@ koolio
        с какво се изчерпват ? с кожа и добро оборудване единицата е един много добър автомобил - натоварена такава има всичко, което може да ти трябва от една кола ... към това сложи и един от по-големите двигатели и се получава нещо чудничко цената е пастет, но какво от това.. ? 147 гта примерно да не бяха/са евтини ?

@nightroller
        искам да ти кажа, че отвсякъде повече ми харесва 123д от 147 1.9 йтд

както и бих предпочел 1 М купе отколкото 147 гта, защото едното е направено като хората, а на другото са турили един превъзходен двигател в купе, което е далееееееееч от възможността да се възползва от капацитета на въпросния двигател.
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
          Мисля, че БМВ всячески се опитват да ни докажат как може да се продава автомобил с ужасно непропорционален и отблъскващ дизайн. Аз бях върл противник на предишния главен дизайнер на марката - Крис Бенгъл но наследника му Ейдриън ван Хойдонк май е попаднал във вакуум ... Тази кола не би се харесала на никой що-годе интелигентен европеец но все пак ето ви малко статистика като един вид намек да се сетите защо има такива течения в дизайна на автомобили на новия век:

- за последната година китайският пазар на автомобили е нараснал със 72%
          - над 35 % растеж е в луксозния клас и около 26% в средния
          - през 2010 в Китай са продадени 10,5 милиона автомобила
          - над 300 милиона китайци вече имат средногодишен доход, който отговаря на този на германците
          - Китай е най-големият пазар на Ескласа на Мерцедес ...
          Само да добавя,че 90% от С-класите,които се продават в Китай се поръчват с най-мощния двигател и всички възможни екстри,а 85% от купувачите на Ауди плащат кеш.

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            @ koolio
            с какво се изчерпват ? с кожа и добро оборудване единицата е един много добър автомобил - натоварена такава има всичко, което може да ти трябва от една кола ... към това сложи и един от по-големите двигатели и се получава нещо чудничко цената е пастет, но какво от това.. ? 147 гта примерно да не бяха/са евтини ?

@nightroller
            искам да ти кажа, че отвсякъде повече ми харесва 123д от 147 1.9 йтд

както и бих предпочел 1 М купе отколкото 147 гта, защото едното е направено като хората, а на другото са турили един превъзходен двигател в купе, което е далееееееееч от възможността да се възползва от капацитета на въпросния двигател.
            Колко е хубаво да се сравняват два върхови модела, който са в малко различни класове(1М) и имат разлика само 8 години
            No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
            Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
            e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
              Колко е хубаво да се сравняват два върхови модела, който са в малко различни класове(1М) и имат разлика само 8 години
              драги, извинявай, че засегнах алфиста в теб, но той ми постави това сравнение, съответно го продължих

а ако вмомента ми предложиш 1 м или която и да е друга съвременна алфа(без 8ц) пак ще избера 1м, просто нямаме еквивалент за момента - докато не излезе 4ц
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
                Прав си...но ако според теб е по удачно сравнение между 147 GTA и М3 не знам на къде ще отидат нещата

Не съм върл фен на БМВ, но последната М3 за мен е брилянтен автомобил...

Comment

Имаше клипче - 156 ГТА вс М3 на драг и 156-цата го дръпна
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                    Имаше клипче - 156 ГТА вс М3 на драг и 156-цата го дръпна
                    нема начин

а за Найтроллер просто информативно... Бенгъл е създателят на ФИАТ КУПЕ, демек линията на Фиат през 90-те

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                      нема начин
                      Абе като казвам, че има, значи наистина има
                      http://www.vbox7.com/play:15ed04da?r=google

Сега ще почнете да изкарвате други клипчета, в които М3-ката разминава 156-цата като спряла, но аз не твърдя, че няма такива
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                        Абе като казвам, че има, значи наистина има
                        http://www.vbox7.com/play:15ed04da?r=google

Сега ще почнете да изкарвате други клипчета, в които М3-ката разминава 156-цата като спряла, но аз не твърдя, че няма такива
                        Това БМВ е минало покрай М3

Comment

Пак ще пусна този линк

http://www.youtube.com/watch?v=uDrhtF84W8w

http://www.youtube.com/watch?v=W1W-0TzVDN0

http://www.youtube.com/watch?v=W1W-0TzVDN0

Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                            нема начин

а за Найтроллер просто информативно... Бенгъл е създателят на ФИАТ КУПЕ, демек линията на Фиат през 90-те
                            Той освен Фиат купе е направил и Фиат Мултипла
                            И то направил е силно казано - помагал е....в смисъл по-вероятно пречил. А в БМВ??! Седмицата и шестицата са доста сносни откъм дизайн автомобили.....ако ги гледаш отпред..... никога няма да свикна с ОНАЗИ задница, като на бременна мравка.... Типичен примар как един аспек от дизайна може да унищощи цялата идея на колата.
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

първият път, когато видях снимка на Жулиета, реакцията беше " Баси и ужасните фарове ", но после свикнах и сега дори ми харесва ... същата беше реакцията и с 1-цата, сигурно ще ми хареса на живо, щото всичко останало е ОК ... и все пак малко ми е странно, имайки предвид почти перфектният дизайн на новите 5 и 7
                              147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                                Той освен Фиат купе е направил и Фиат Мултипла
                                И то направил е силно казано - помагал е....в смисъл по-вероятно пречил. А в БМВ??! Седмицата и шестицата са доста сносни откъм дизайн автомобили.....ако ги гледаш отпред..... никога няма да свикна с ОНАЗИ задница, като на бременна мравка.... Типичен примар как един аспек от дизайна може да унищощи цялата идея на колата.
                                Грозно, грозно, но Е92 е едно от най-красивите БМВ-та в историята - явно понякога има ден

Comment

Working...
                                X