Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова кола...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
    На точното място си я оставил, момчето ги разбира много... Той ли ти каза, че такъв ремонт ти трябва и с тези цени ?
    Той ги разбира но просто сервиза работи само със оригинални части и труда за който вземат си е скъпичко -така че в друг сервиз може да мине и с половината пари да не кажа 1/3 от сумата,ако колегата се интересува ще го насоча.......
    Сервиза е отремонтирал доста алфи включително си обслужвам и 159 -ката там както и в продължение на 4год ГТВ-то.
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
      Той ги разбира но просто сервиза работи само със оригинални части и труда за който вземат си е скъпичко -така че в друг сервиз може да мине и с половината пари да не кажа 1/3 от сумата,ако колегата се интересува ще го насоча.......
      Сервиза е отремонтирал доста алфи включително си обслужвам и 159 -ката там както и в продължение на 4год ГТВ-то.
      Ясно ми е, точно това му обесних на лично съобщение. Исках да му кажа, че ако Вихрен му казал какъв му е проблема и от какъв ремонт има нужда едва ли ще е нещо друго. И аз ходя там ако имам проблем по нещо, освен от ремонти по окачването защото просто идва г/д двойно.
      Last edited by Dob4i; d.m.y г., 22:57.
      Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Е тя като е за такъв ремонт колко пари ще и търсиш за продажба - 500лв? И после с тях ще си купиш нов голф тди и ще го обслужиш.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
          Е тя като е за такъв ремонт колко пари ще и търсиш за продажба - 500лв? И после с тях ще си купиш нов голф тди и ще го обслужиш.
          На части колега...

Comment

Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщение
            На части колега...
            На части колега колко време ще я продаваш,пак ти казвам а и други колеги ти го казаха,води да я видят в някой форумен сервиз,друг въпрос е ако по принцип искаш да я сменяш.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

От Алфа на Голф... съжалявам ама е несериозно, имам си наследство 1 Голф 3, та изобщо не си го представям.
              По-голям антипод на Алфа просто не съм успял да карам до сега, дори ладата от подписа ми беше по-удобна вътре от голфа... ама тя си има други кусури
              Евтина поддръжка = кола преди 1998 година.
              Една 155 / 164 дизел или със газова... и си ти.
              А може и Ланча... по-голяма и по-луксозна кола от ФВ а по-евтина и като цена и като поддръжка (ако си говорим пак за нещо от преди 2000 година.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
                Ясно ми е, точно това му обесних на лично съобщение. Исках да му кажа, че ако Вихрен му казал какъв му е проблема и от какъв ремонт има нужда едва ли ще е нещо друго. И аз ходя там ако имам проблем по нещо, освен от ремонти по окачването защото просто идва г/д двойно.
                Познавам ги да Вихрен е добър .......иван също ...съсед ми е познаваме се от деца там в сервиза му викат келеша .......момчето отпред в шоурума..........Светльо .....приятел ми е ......и така ,но цените и политиката на тоя загубен сервиз ги определя друг.
                Вихрен иначе определено няма да тръгне да го лъже де.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                  Познавам ги да Вихрен е добър .......иван също ...съсед ми е познаваме се от деца там в сервиза му викат келеша .......момчето отпред в шоурума..........Светльо .....приятел ми е ......и така ,но цените и политиката на тоя загубен сервиз ги определя друг.
                  Вихрен иначе определено няма да тръгне да го лъже де.
                  И аз забелязах, че е коректен, като почнаха да мерят пред мен налягането но цилиндрите, а и като извади свещите и като ми каза, нищо не са направили тия майстори...и като видях, че доста се разочарова като я видя така в недобро състояние ми стана ясно, че е съвестен! Но тези цени, които определят тия отгоре за мен са убийствени! Сега някой колеги ще кажат: Защо си я взел? Не аз а баща ми я взе! А и искам да направя рекламация на Шуменските "майсторе" от ss_express, които ме издръндиха 1500лв. за нищо!!!

Comment

Споко, не си първия, няма да бъдеш и последния... И аз ревах преди време от "майстори" но си научих урока
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48334

Comment

Абе момче взимай един двигател 2 ръка за 500-600лв и си готов
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Абе колега в тоя сервиз верно много разбират обаче за наще стари бангии няма място там. И аз имах ремонт дето според тях трябваше да е 1000 лв.. Обаче благодарение на колегата Пининфарина(иво) ремонта ми струваше около 5-6 пъти по-малко .. как ти се струва. Взимай си колата от там носи я някъде по клубните сервизи, в алфа сервиза в Варна само за диагностика, просто не сме милионери да си поддържаме там колите... Точно твоя ремонт пък половината ТС -и от форума са го правили и смятам че до 1500 лв може да се събереш.. А ако си вземеш втора ръка двигател и случиш още по добре, но не се давай тай лесно..
                        AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                        Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                        AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Мдааа взимай си колата по най-бързия начин Гимички и сегменти и свиркаш
                          500-600 лв ремонт на мотора ето ти и тема - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=60861
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

svrusev, колега, млад си още и не си им свикнал на майсторите. Официалните сервизи са си нещо скъпо, чети във форума има хора ще ти помогнат и няма да се отчайваш. Какви са тия скверни мисли у тебе да си взимаш голф III.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Добре колеги от части ме навихте с тия форумни сервизи особенно с това 5~6 пъти по-евтино...така, значи кажете каде се намират тия форумни сервизи, щом е така мога да си позволя да отида на такъв сервиз.

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26
                                който си избереш
                                sigpicAlfa 145 1.4TS, '98

Comment

Working...
                                X