Известие

Collapse
No announcement yet.

И това е чудо! Били сме първи по ръст на заплатите в евросъюза!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И това е чудо! Били сме първи по ръст на заплатите в евросъюза!

Гаврят се с нас нали?Имам чувство вече ,че съм идиот!И новини няма да гледам вече!
    Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:32.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

И аз го гледах преди малко.
    Но после се видя по годишен доход на човек ... на последно място
    Люксембург които са един град колкото Пловдив са с 26 хиляди евро годишен доход на човек а тук 2300 евро.Плачевна ситуация...

Comment

За някои хора най вероятно е така но за обикновения работник едва ли. Пък то има и други сметки, да речем увеличение с 30лв. на 300лв. са 10% обаче увеличение с 15 евро на 2000 евро е 0,75% и т.н. Така че сметката на наште излиза вярна и ръста на заплатките е голям, обаче и беднотията е голяма и т.н.
      A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Предпочитам да сме последни по ръст и първи по реална заплата
        А иначе от ББ и компания ще чуеш велики глупости
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Новините действат затъпяващо, аз ги гледам най-редовно
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

От тези глупости само ръста на брадата ми се увеличи
            ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

В процентно изражение със сигурност....
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

ами да ето ти примерно 50% увеличение - от 1евро на час на 1,5 ония тъпите нека да си вземат по 15

пп Ще се оправим, колеги донт уори !! Заклет оптимист съм.
                Last edited by code; d.m.y г., 22:16.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Както казват - цифрите не могат да ни излъжат но могат дълбоко да ни заблудят по безочлива глупост от това не бех чувал или ББ и компания прекаляват с коката или новинарксия екип изплюл това ... да ви кажа телевизия и новини не гледам от много време вече
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Аз лично бих се срамувал при тези заплати да тръбя как ще ги вдигна с някакви мизерни суми на общия фон на бедност.София е друга България,в така наречената провинция мизерията е тотална и тези които имат работа им изкарват душите,няма закони,няма кодекси и всички го знаят,горко на България!

Comment

Да, София е цъфнала и вързала...тука криза не ни лови мислиш...
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Щеше да е смешно ако не беше тъжно... Прав е колегата lordliness за съжаление...

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          Да, София е цъфнала и вързала...тука криза не ни лови мислиш...
                          Незнам майна,ама тези които не могат да се докопат по на запад тичат и остават в София.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            Гаврят се с нас нали?Имам чувство вече ,че съм идиот!И новини няма да гледам вече!
                            Не, тва е точно така и е чистата истина, въпроса е че тва са евтини популистки трикове, дето тия мърсоли пускат......Коде го е обяснил........
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Не, тва е точно така и е чистата истина, въпроса е че тва са евтини популистки трикове, дето тия мърсоли пускат......Коде го е обяснил........
                              Има ли някой, който и да било, да се върже на тия глупости?!
                              Добре де преди време като бях малък ей такива тъпотии висяха на почти всяка сграда и на надлезите по пътя към морето - аз съм убеден, че живота се развива на цикли ама тоя цикъл бая време отне а и зацикли адски неподходящо ...
                              Last edited by nightroller; d.m.y г., 23:17.
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                              X