Има ли раЗвитие колеги
Известие
Collapse
No announcement yet.
За правещите бизнес или имащи финансови отношения с Радо от Поморие.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТц.....Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеАй стига бе............Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеБаси мамата . Тоя е за ебане . Заради такива като него ,хората нямат доверие един други му ,приятелството нищо не значи , думата на човек също.
Много тъжна картинка ... тоя поморийски бек лекарства да си купува с тия париAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСтефи, все пак не трябва да се губи надеждата в доброто - разочарования винаги има, но не може постоянно да се живее в съмнения и недоверие.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеАми не може и не бива старуха, но хората загубиха и малкото доверие у ближните си ,заради такива инфантилни псевдо-босове,със селски манталитет . Как сега Ники да има доверие на другите.. Всеки път ще си спомня за това ,което е станало и заради тоя ,другите ще патят
Дано не ми си налага да контактувам с него по работата му, а само във весели моменти.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
значи аз ако бях, отивам директно с 2 големи момчета , намирам го, натрушавам му ръцете и краката, поне да ми даде някаква вътрешна мира и проблема се решава, все едно съм му направил дарение 700лв. да си плати гибсовете и докторите щото е нямал пари пък ми е авер
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениезначи аз ако бях, отивам директно с 2 големи момчета , намирам го, натрушавам му ръцете и краката...Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
не, както колегата каза той го е лъгал и колко месеца не му ги дава, много ясно че заслужава да му се начупят краиниците, и никои не може да ме убеди в обратното, да ми каже да го изчакам,че ги няма парите да, ама да ме лъже и да ме прави на балък, тва му е малко дето го написах
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение... да ми каже да го изчакам,че ги няма парите да, ама да ме лъже и да ме прави на балък, тва му е малко дето го написахAlfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment