Известие

Collapse
No announcement yet.

За правещите бизнес или имащи финансови отношения с Радо от Поморие.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Забрави ги тези пари и толкова - ако рече да ти ги върне е добре дошло. Темата се е превърнала в плювалник и какво от това.
    Аз ги забравих още като я пуснах.......
    Това че темата се превърна в плювалник и на мен не ми е особено приятно, както казах тя има осведомителен характер за другите юзъри за да си имат няколко наум когато влязат във взаимоотношения с това лице.......иначе просто така не мога да оставя нещата - мога да ги забравя 700 лесно, но може и да не съм единствения.......прекрасно ясно ми е че и целия форум да скочи, аз 700 кинта няма да видя.......въпроса е да не пламне друг, това ми е целта, дреме ми на седалището че Р от П имал срам.........по важно ми е друг да не го издуха щото аз съм си мълчал.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Струва ми се, че Радо ще си доплати, но дайте да не озлобяваме.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Радо от Поморие...баси наглия тип чесно...
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

Спомням си за подобна тема във ФВ форумТам идеше реч за алуминиеви джанти взети от един пич от Благоевград.След пускането на темата много бързо се събра група и му направиха посещение на добра воля... С много добър и положителен резултат
          Лично на мен ако ми се случи подобно нещо няма да пускам тема..
          Аман от мизерници
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
            Всичко за мен е приключило,няма да си получи парите и толкоз.Към всички от форума съм бил точен,и колко клиенти съм му пратил на НИКИ,с тази тема се е..а мамата на целия пеизаш.Сега ако ще и 5000лв да му дам срама си остава,това няма да го забравя никога.Каквото щете пишете няма да си променя мнението,това не беше начина
            Аз пък съм сигурен че ти няма да видиш файда от тия пари, напротив ще загубиш още повече благдарение на теми като тази. Сърди се на себе си колега, Ники не е виновен че му дължиш пари и го моташ сумати време. Все пак начини за взимане на пари колкото искаш, мисля че това е възможно най-толерантния който е избрал потърпевшия.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Заради тази тема Ники няма да види от мен и стотинка.не можа ли да изчака още малко,ако беше изчакал днес щеше да си получи парите.Вчера си продадох една от колите.
              Всичко за мен е приключило,няма да си получи парите и толкоз.Към всички от форума съм бил точен,и колко клиенти съм му пратил на НИКИ,с тази тема се е..а мамата на целия пеизаш.Сега ако ще и 5000лв да му дам срама си остава,това няма да го забравя никога.Каквото щете пишете няма да си променя мнението,това не беше начина
              Радо, а какъв е бил начина баце? Сподели да чуем и твоето мнение все пак. Кажи и твоята гледна точка.
              Аз твърдя, че познавам Ники и мога да кажа, че е уникално точно момче и колега.
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

мишкарска история-да ме пази господ от приятели,от враговете аз сам ще се опазя !!!!
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Аз си мисля и още нещо(говоря си сам на себе си, щото си обещах повече да не комуникирам с Р).......
                  Както между другото споменах в темата, има и едни неуредени и неплатени два долни носача за 156, от тия с много разбитите шарнири, 3 комплекта от най - скърцащите горни тампони и 2 комплекта от тропащите тампони за стабилки......
                  Те дефакто не са мой, аз съм само представител на фирмата, техни са си материалите, по цени към Р това са си едни 300 и кусур лева, а хорицата нямат нищо общо с тая тема, те много обичат и уважават Р, само дет не ме биха че съм пуснал тая тема, "Такъв мил и арен човечец" викат.......и си мисля колко ли биха били щастливи те ако някой се сети или да им върне стокицата, или поне да си им я плати.......все пак те не са пуснали "срамна" тема, просто чуха че някой си продал колата и се надяват да бъдат овъзмездени някак си........
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Крива ситуация сте си заформили....

Comment

Някакво развитие по въпроса?
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Изчистихте ли проблема колеги?
                        Надявам се всичко да е ОК вече
                        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Щом не съм го отбелязал тука, значи нищо не е изчистено........
                          Пък и човека ясно си каза че ще духам тапета и пари няма да видя.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Щом не съм го отбелязал тука, значи нищо не е изчистено........
                            Пък и човека ясно си каза че ще духам тапета и пари няма да видя.....
                            Tочно преди да се бъгне сайта беше писал,че ще плати.
                            Май след това е размислил.

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Tочно преди да се бъгне сайта беше писал,че ще плати.
                              Май след това е размислил.
                              Да де...затова попитах
                              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                                Да де...затова попитах
                                Да де.....ама 14 дена след това резултат 0.
                                Дано повече колеги са прочели поста на г-н.Радо,където бе писал,че ще си плати.

Comment

Working...
                                X