Известие

Collapse
No announcement yet.

Сбогом на QV-то и ЕВАЛА на истинските пичове!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега съжелявам за ситуацията и ти пожелавам бързо оздравяване.Само да ти кажа, че мен предното лято ми размазаха буквално Фиат Брава, която толкова много си харесвах и глезих....е добре, че имаше колежката която ме удари гражданска, че от нейната гражданска ми покриха всички щети апък аз колата я продадох блъсната и долу горе дойде на пазарна цена.....за съжаление пазарна...нещата които си вложил остават за теб но пак е нещо...но пък ако не ме бяха ударили нямаше да си купя настоящата, така че всичко си има положителни и отрицателни черти...гледай да търсиш само положителните, а те не са малко и скорошно оздравяване.

п.с. с какво точно ти помогнаха колегите които си изредил в поста от начало-пичовете Ако не е тайна де ?
    Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
    Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Съболезнования... Минавам ежедневно през това кръстовище и почти всеки път има оптимисти (като този бакшиш), които се опитват да се шмугнат пред насрещно движещите се - ей така за пробата, да спестят 30 секунди изчакване...

AR 145 QV '97

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka

Най-лошото е, че сутринта едвам станах от болки в ключицата (лекарката ми ме предупреди още снощи, че най-вероятно е счупена, но ще го усетя чак на сутринта)
        Най-вероятно?
        Не те ли пратиха на рентген бре, до там ли са запуснати нещата... какво е това, най-вероятно.
        Изобщо помисли си за друг лекар и друга болница, но да те прегледат обстойно и да се вземат мерки за лечение, това не е шега работа.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Дано ти няма съвсем нищо и си само с натъртване, е*и тенекията! За реване на всеки му се реве като му пре*ат колата но се преживява
          Мойте съболезнования но пакповтарям най важното е да си жив и здрав! Много карачи се навъдиха в София все тарикати все ''професионалисти + дебили мотористи

Comment

Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщение
            .
            п.с. с какво точно ти помогнаха колегите които си изредил в поста от начало-пичовете Ако не е тайна де ?
            Не съм бил там, но от това което чух - добре че са отишли...Не е хубаво да седиш в такъв момент сам срещу n-на брой таксиджии, които са нагли и се държат все едно Алфата е виновна за удара...

Това едно на ръка, друго е да знаеш, че има около тебе някакви познати, които да ти помогнат е така да звъннат на пътна помощ, да помогнат да качат колата, да те питат как си ок ли си що си, да те успокоят малко или много...

Хубаво е, че сме задружни и в тежките моменти сме заедно и откликваме, а не само като стане дума да се сяда около маса
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Егати тъпнята... сравнително редовно ми се случва да минавам оттам и кръстовището си е малко смотано, ама тоя бакши е пълен кретен! За всеки, нагледал се на катастрофи и удари е ясно, че това, дето си бил "карал с 200", е пълна глупост. Класическо отнемане на предимство от негова страна. Дано му отрежат главата катаджиите, лошото е, че това няма да ти върне всичкия мерак, вложен в колицата...
              Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                Не съм бил там, но от това което чух - добре че са отишли...Не е хубаво да седиш в такъв момент сам срещу n-на брой таксиджии, които са нагли и се държат все едно Алфата е виновна за удара...

Това едно на ръка, друго е да знаеш, че има около тебе някакви познати, които да ти помогнат е така да звъннат на пътна помощ, да помогнат да качат колата, да те питат как си ок ли си що си, да те успокоят малко или много...

Хубаво е, че сме задружни и в тежките моменти сме заедно и откликваме, а не само като стане дума да се сяда около маса
                Да, има го това... ония са задружни и нагли.
                Евала на колегите, че са съдействали.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

То и с 300 да си карал, това не ти отнема предимството...
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                    То и с 300 да си карал, това не ти отнема предимството...
                    Не ти го отнема, но променя преценките.
                    Едно е да приближаваш на 100 метра с 50, друго с 150... в първия случай мога да мина спокойно, във втория ще си ме натресъл по точно същия начин.
                    И тогава и двамата отнасяме актовете... ако сме оживели след такъв удар.

Comment

Ами никакъв акт не отнасяш, защото няма начин да се определи точно скоростта, с която бадмадафаката е навлязал в кръстовището...тоест няма основания за съставяне на подобен акт и автоматично отпада в съда....

Ако отнемеш предимство, онзи може и с 3000 да е летял, няма никакво значение, отнасяш го само ти...грешната преценка си е твой проблем....

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ех, колега, много неприятно.
                        Надявам се всичко с теб да е наред и да се оправиш максимално бързо. МД, къде ти направиха преглед?
                        '05 166 V6
                        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Офф...
                          Спирачен път, поражения по ламарините и хората (включително травмата от колана)... начини има, друг е въпроса колко някои ще се занимава у нас.
                          Защото по тая логика някой може да мине и с 300 наистина (макар и малко но има такива коли и у нас) през кръстовище на което ограничението е 50.
                          Ти няма да го видиш изобщо че идва, той ще е на 250 - 450 метра от кръстовището ... иди му осигурявай предимство.
                          /Офф
                          Last edited by morfius; d.m.y г., 13:07.

Comment

Стига сте спорили излишно. Почти страничния удар на Алфата и почти изцяло челния на таксито, са били с не повече от 40 в момента на удара. Количеството смачкани ламарини и потрошляк свидетелстват за това. Ако някой има съмнения - отваря клипчета в нета и гледа какво се случва при удар с 64 - размазването е доста по-сериозно.
                            Така че скапания бакшиш да ходи да се снима... ако пък въобще има някакво съмнения, че колегата ни алфист е летял с голяма скорост, и съответно е успял много да намали до момента на удара - то ще има спирачен път по асфалта, който ще приключи спора. Ако няма или е съвсем къс - бакши да ляга на гилотината... толкоз.
                            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                              Стига сте спорили излишно. Почти страничния удар на Алфата и почти изцяло челния на таксито, са били с не повече от 40 в момента на удара. Количеството смачкани ламарини и потрошляк свидетелстват за това. Ако някой има съмнения - отваря клипчета в нета и гледа какво се случва при удар с 64 - размазването е доста по-сериозно.
                              Така че скапания бакшиш да ходи да се снима... ако пък въобще има някакво съмнения, че колегата ни алфист е летял с голяма скорост, и съответно е успял много да намали до момента на удара - то ще има спирачен път по асфалта, който ще приключи спора. Ако няма или е съвсем къс - бакши да ляга на гилотината... толкоз.
                              Аз изобщо не казвам, че колегата е летял и е виновен.
                              Просто уточнявам, че предимството не отменя необходимостта да се спазват другите норми.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                Офф...
                                Спирачен път, поражения по ламарините и хората (включително травмата от колана)... начини има, друг е въпроса колко някои ще се занимава у нас.
                                Защото по тая логика някой може да мине и с 300 наистина (макар и малко но има такива коли и у нас) през кръстовище на което ограничението е 50.
                                Ти няма да го видиш изобщо че идва, той ще е на 250 - 450 метра от кръстовището ... иди му осигурявай предимство.
                                /Офф
                                Нито едно от изброените не може да даде резултати, с нужната точност в такъв случай...всичко е в сфертата на предположенията...точно-само с радар...тъй като няма радар, акт за превишена скорост не могат да ти съставят...могат за несъобразена да ти съставят...което е съвсем друго нещо...

OEM & Ventura Garage

Comment

Working...
                                X