Е няма такъв тъп бакшиш. Аз на това кръстовище когато завивам на ляво гледам да не се задават никакви коли защото няма никаква гаранция че от някъде няма да изникне любезен пешеходец и да те остави баш на средата на кръстовището
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сбогом на QV-то и ЕВАЛА на истинските пичове!
Collapse
X
-
последици от подобен удар и актовете след това!!!
колега имах по силен удар от теб,знам калко ти е гадно дори аз сега като пиша незнам каде се намирам,това ми беше първата кола лично докарана от мен и най любимата ми кола охх колко си е обичАХ, ПТП ТО беше подобно на твойто аз карам по нанадолнище с скорост мн голяма пред мен има крастовище от отва крастовеще излиза пасат(мамка му) и човека не се оглежда че идва кола и решава да тръгне и продалжава кам берковица 20 метра по натам има др кръстовище съшия пасат решава че пак няма се огледа и дори на огедалото и и завива НА ЛЯВО а аз КАДЕ ДА ИМА МАМА МУ трагва да го изпреварвам и тои не дава мигач че ще завие аз оспявам някаквида го избегна и му чупя огледалото,от там около 30 метра прехваргане по предница.таван настрани и как ли още не .....
накрая акт на мен за НЕСЪОБРАЗЕНА скорост а не него за ОТНЕМАНЕ НА ПРЕДИМСТВО след едно дело и екзпертиза се доказа че аз съм невинен и акт нямах доказа се и пишеше как пасата отнема предимството на алфата без да се огледа!!!!
ЗА него САМО 6 месеца без книжка,лишаване от свобода НО ОСЛОВНО и край !!! Но аз после си отидох при неговия застраховател и ми изплатиха колата и мойте щети да не казвам какво ми бешееее че пак почвам да осещам болки
Ще направя графика как стана птп то!!
-Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!
Comment
-
Всъщност колегата се удари пред очите ми.Сигурен съм ,че не караше бързо може би с 50 ,но там съм виждал да минават и много по бързо (аз работя там и съм почти по цял ден на окръжна) след удара не очаквах изобщо да са толко смачкани колите даже колегата веднага излезна от алфата и отиде при таксито очаквах счупен фар изкривен калник , но не и това .... цялата случка стана много нелепоалфа беше много красива дано се оправиш бързо и си намериш още по хубава
Comment
-
Е кофти така пич, надявам се ти да си наред и жив и здрав, ламарините се правят или купуват. Боли знам, но е на заден план.
Имах подобна случка като бях млад шофьор нахлузих една тройка, че не спази стоп и застана на средата на пътя и спря... при което имаше същите възражения "ама той кораше със 100", полицая искрено му каза "и с 200 да е карал ти имаш знак СТОП" и драмата преключи, а аз тотално се бях покъкал беше ми първата катострофа и бях на 18 години, и книжката ми беше в КАТ а не в мене за издаване.
Comment
-
Колега дано всичко да е ОК при тебе , а колата ще вземиш нова , знам , че няма да е същото и какво е да вложиш толкова в 1 кола , ама важното е да си жив и здрав. Иначе продължавам да се чудя на всички , които като кажат НЯМА СПИРАЧЕН ПЪТ, ми хубу бе бакшишо първо ти защо трябва да набиваш спирачки при условие , че той трябва да спре и няма как да знаеш , че ще мине и когато го прави е прекалено късно за всякаква реакция? 2ро какъв спирачен път с АБС??!?!? Мен вече ме е страх да карам, а тук в мойто село Хасково , да не говоря какво е положението , ако някой гледа ляво огледало е късмет , а за дясно то просто не е нужно, колко пъти ме засичат днеска пак, си карам лява лента и 1 камион без мигач без нищо мина в ляво... Незнам и аз , за такива ситуации трябва да се вземат книжки за повече време и по-големи наказания. А това за скороста изобщо не е факт , градовете са малки растоянията в кръстовищата също , просто е смешно докато идват коли ти да си пробваш късмета да минаваш. Наскоро така и мене щяха да ме засекът карах с 60 км/ч по нанадолнище и 1 гледа ме гледа ме и изкочи на 20 метра пред мен и то не с мръсна газ да се изтегли ами най-бавно и нагло при което благодарих още 1 път на силните спирачки на алфата и му намалих на няколко санта от бронята му ...Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Много неприятна случка колега, моите съболезнования за алфата...Това да знаеш обаче, че е само една предпоставка за да си купиш още по-хубава кола, така че горе главатаЗа карането с 200 и дума не може да става защото даже и с 70 да си карал едва ли колата ти щеше да е на мястото на което е на снимката.
Евала на всичко които са ти помогнали- това се казват истински алфисти и приятели!!!
Още веднъж горе главата и не мисли сега алфата ами си гледай здравето, другото ще стане така или иначе. От това което си писал за ключицата предполагам, че е натъртено от колана- което си боли доста, но не е страшно, дано не е нищо сериозно.
Оправяй се и горе главата!Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaБлагодаря на всички за подкрепата (дори и задклавиатурна)... И много благодаря за пожеланията да си намеря още по-хубава... Дано и пари да намеря за още по-хубава
По отношение на скоростта - това, което всъщност другия участник изказа в подкрепа на твърдението си, че съм карал с 200 беше, че колата ми не е оставила спирачен път (това за него беше доказателство, че съм карал с 200..?!?) - има ли нужда да се обяснявам повече за скоростта..?! Ще ви бъда благодарен ако въпреки фактите и разказите на очевидците спрете да загатвате, че аз съм карал с преишена скорост - съвсем леко дразнещо е!
А това за щетите - както се вижда от снимките, колата е тоталка - не може да се е сгънал покрива и да се е откъртил калника, който е противоположен на ударената страна и от това да става нещо... Лошото е, че ако ще и на тоталка да ми я изплатят (което ще е някакъв процент от пазарната и цена), пак няма нищо общо с парите (и нервите), вложени в тази кола... Тя към момента само с обслужване и подобрения вече беше надминала трикратно (и отгоре) покупната си цена...
Още по-лошото е, че ей сега се прибирам от обикаляне по доктори и ситуацията за момента е леко притеснителна, но детайли няма да пиша, нека първо всичко се изясни и тогава...
@morfius: Лекарката, която ми каза, че ключицата ми най-вероятно е строшена не ме е преглеждала. Понеже ми е лична приятелка и се обадих по телефона да ме посъветва какво да правя и и обясних ситуацията доколкото успях. Както и да е, след няколко снимки днес се оказа, че ключицата е здрава, ако има проблем, той е на друго място
ПС: утре е огледа на колата и се пуска за части
Другото, абе другото все ще си го нагласиш.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Важно е че не си се наранил сериозно а колите......те се правят,купуват сменят и т.н. Здравето е най важно всичко друго пак ще си го направиш.Дано отнемат лиценза на бакшишаНяма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Според мен сделката си заслужава.Тенекиите на една кола срещу това на кои хора можеш да разчиташ.Да си жив и здрав,да спечелиш пари и да си купиш 8C ти пожелавам.Но според мен най-доброто нещо в тази ситуация е, че знаеш на кого можеш да разчиташ и че си здрав.
Comment
-
Съболезнования за Колата! Но здрав да Си другото идва от пазара а пари се вадят!Избери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Малко черен хумор:
тоя стотинкаджия да те бе ударил от другата страна,а не от прага за които се пекохме един час на слънце.Разпънката как е
Това всъщност след като прави прага ли е станало?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment