Известие

Collapse
No announcement yet.

Сбогом на QV-то и ЕВАЛА на истинските пичове!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

О,много съжалявам за случката
    Важното е ти да се възстановиш бързо!Кола ще си имаш по-хубава !
    Gligan, souze, Васил Петров, thecleaner, Rubig, gigi..браво момчета!Страхотни сте !
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Както ти казахме: ГОРЕ ГЛАВАТА.... Другото само ще се нареди.Пари за бегачки се изкарват.
      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
      ех.. Малкото КуВе
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka

@Linkestis: между другото и аз си го помислих това за прага веднага след удара
        Разпънката е в точно същото състояние като преди удара... Абсолютен шедьовър и произведение на изкуството... Ако има мераклия да казва

Сега обаче да продължа с лошите новини (за тенекията, не за здравето):
        Това е описа след първия оглед на застрахователя (за справка снимките ми са на страница 2 от темата):
        - броня
        - преден капак
        - калник ляв
        - фар ляв
        - мигач ляв
        - калник десен
        - таван купе
        - кутия въздушен филтър
        - врата лява
        - джанта
        - праг
        - греда над радиатора
        Това е. Можело да се направи допълнителен оглед след като я разглобя да се види кое ОЩЕ е счупено...
        Някой мераклия да помага за разглабяне през седмицата (след 18 часа), че от тоя списък я взема 200 лева, я не..?
        Нормално е това сега разглабяш и ги викаш за втори оглед. Няма как да напишат неща които не могат да снимат
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Не се коси, че ти мине!
          Абе баш няма, ама си гледай за сега твоите кокали!
          Баси и гадорията!
          Едит: гледай да откриете някакво усукване на купето или поне на някоя носеща греда!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Е какво да се правии, жив и здрав щом си, това е най важното и едно наум за в бъдеще все пак
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Купето със сигурност е усукано и след като я разглобите когато дойдат на оглед все пак им помагайте за описването,но като цяло тази кола ще я платят на 99% тотал.
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                Дано. Но дори и така, ще вземат предвид пазарната цена на един раздрънкан кенеф с гръмкото има "Алфа Ромео 145" (демек по-малко от 2 хиляди лева) и като прихванат "здравите" останали части като процент от стойността, пак ще съм тотално в.г.з. от гледна точка парите които аз съм похарчил за нея

Искам да ти кажа че до последно няма да я пишат тотал и то по гражданска отговорност,но накрая като цяло описа по щетата ще излезе пак толкова просто няма как при такъв удар.За твоите подобрения по колата които не са малко няма как да бъдеш обезщетен просто,но ако беше обикновенна 145-ца щеше да вземеш пари за 2бр.

Имал съм доста щети и съм си вземал добри пари от застрахователите,пример със ГТВ за предна броня която можеше даже да се направи но аз и помогнах и ми я писаха за смяна и дясно огледало ми платиха 1500лв ,а частите купих за 250лв..!?
                Какво да ти кажа със две думи много неприятна история защото тъкмо си направил колата със желание и бакшиша за малко да остави на място,и от тази гледна точка си е жив късмет от положителна гледна точка,затова забрави и се радвай че си добре.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Важното е, че си жив и здрав! Следващата ти Alfa Romeo ще е още по-готина и с нея ще се гордееш още повече!!!
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                    Според мен сделката си заслужава.Тенекиите на една кола срещу това на кои хора можеш да разчиташ.Да си жив и здрав,да спечелиш пари и да си купиш 8C ти пожелавам.Но според мен най-доброто нещо в тази ситуация е, че знаеш на кого можеш да разчиташ и че си здрав.
                    Ето това е!
                    Няма как да не те е яд, колега - но просто съм сигурен, знаеш, че има и по-важни неща от купчина ламарини (па макар и със сърце между тях...)
                    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                    x145 1.6 boxer

Comment

Кофти колега за случката,надявам се само ти да си добре и да се въстановиш бързо...
                      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Най-вероятно?
                        Не те ли пратиха на рентген бре, до там ли са запуснати нещата... какво е това, най-вероятно.
                        Изобщо помисли си за друг лекар и друга болница, но да те прегледат обстойно и да се вземат мерки за лечение, това не е шега работа.
                        Така е вече! Сегашните лекари хвърлят боб и гледат на кафе. Да им го надетелинча у маргаритката!!
                        Иначе сорри за инцидента. Ще се оправиш и всичко пак ще е наред. Гледай само напред!
                        Last edited by vaklinator; d.m.y г., 11:35.
                        Alfa 155 2.0TS 8V '93
                        sigpic
                        VW LADAVAGEN '81
                        CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          Ами никакъв акт не отнасяш, защото няма начин да се определи точно скоростта, с която бадмадафаката е навлязал в кръстовището...тоест няма основания за съставяне на подобен акт и автоматично отпада в съда....

Ако отнемеш предимство, онзи може и с 3000 да е летял, няма никакво значение, отнасяш го само ти...грешната преценка си е твой проблем....
                          Не си прав. Преди години като си купих първата кола (BMW E30 320i) реших да се правя на голямата работа и на едно кръстовище минах с над 80 (не помня точно колко, може и повече да е било) и един леко ме забърса, чакайки за ляв завой. Просто не е очаквал човека да долетя толкова бързо.
                          И като дойдоха полицаите писаха на него акт за отнемане на предимство, а на мен- за несъобразена скорост и после пред съда бяхме със "съвина" и трябваше да му плащам малко обезщетение допълнително.

Това няма нищо общо със случката на колегата, само споменаванм, иначе ти пожелавам бързо оздравяване, а колата не я мисли, ще си намериш дори по-хубава
                          Само гледай да се оправиш и вече като видиш такси, минавай с 10, защото явно за тях 50 е твърде високата скорост.

Comment

Колега Бадмадафака, ако имаш още нужда от помощ за разглобяването, свиркай. Имаш ми телефона. Жалко за колата, но най-важното е, че не се случи непоправимото. Надявам се да си добре.
                            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Първоначално публикувано от nako7 Покажи съобщение
                              Не си прав. Преди години като си купих първата кола (BMW E30 320i) реших да се правя на голямата работа и на едно кръстовище минах с над 80 (не помня точно колко, може и повече да е било) и един леко ме забърса, чакайки за ляв завой. Просто не е очаквал човека да долетя толкова бързо.
                              И като дойдоха полицаите писаха на него акт за отнемане на предимство, а на мен- за несъобразена скорост и после пред съда бяхме със "съвина" и трябваше да му плащам малко обезщетение допълнително.

Това няма нищо общо със случката на колегата, само споменаванм, иначе ти пожелавам бързо оздравяване, а колата не я мисли, ще си намериш дори по-хубава
                              Само гледай да се оправиш и вече като видиш такси, минавай с 10, защото явно за тях 50 е твърде високата скорост.
                              Както съм написал по-горе, между превишена и несъобразена скорост има разлика...несъобразена скорост може и 5км/ч да е...
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Да това често пъти се бърка-несъобразена и превишена, но като цяло у нас масово се кара като улав-хем превишено, отделно пък това - да е съобразено, хаха....Не го пиша за колегата в случая, а изобщо.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X