Известие

Collapse
No announcement yet.

Отчаяно търся читава 156 JTD 2000г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rumes Покажи съобщение
    Само една марка отговаря на тези критерии и цената (от...до...) ме удовлетворява.Вече видях няколко возих се в тях и разпънах на кръст няколко познати монтьори, и след като получих отговорите сега съм в това положение.
    Моя съвет е ,не само да се возиш,а и да покараш съвсем друго е усещането за колата тогава.....
    146 Turbo

Comment

Продължавам с огледите

Comment

Продължавам с огледите
        Гледай, това поне е без пари, като изключим транспортните разходи.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
          Кольо, ама хич не си прав! В Германия гнили Алфи колкото щеш - има колеги от форума, които могат да потвърдят, освен това и там има достатъчно много мърлячи, които не поддържат добре автомобилите си. Общо-взето си е на късмет със старата кола, колкото и да я гледаш преди покупката
          Ако колата е карана от мърляч, няма да мине TUV. A TUV не се минава с почерпка .
          Освен това не познавам друг освен balev64 с кола от Германия.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Коле, колко пари ти се дават за Алфа, че миналия месец ми беше на гости един германец, който ще си продава 2-годишната 159 Спорвагон Селеспийд.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Коле, колко пари ти се дават за Алфа, че миналия месец ми беше на гости един германец, който ще си продава 2-годишната 159 Спорвагон Селеспийд.
              Колко ми се дават или колко давам .
              М/у другото до утре съм в Плевен.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                100 лв първоначална цена,че необичам комбита и автомати
                146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Колко ми се дават или колко давам .
                  М/у другото до утре съм в Плевен.
                  Може да изперкаме някой боулинг и да се кажем нещо - човекът е от германските алфисти и живее в бившето ГДР.
                  sigpic

Comment

И аз да ти дам един съвет. Кола и жена се избират - бъркаш в торбата и каквото извадиш това е. В смисъл всичко е късмет. В началото може да е екстра и после да си е.е мамата. Колкото и да гледаш и въртиш, ако си имаш късмет няма ядове. Айде успех

Comment

Който търси намира, може и да не е отчаяно /за жена не съм съгласен, че се избира така обаче/
                      Last edited by fred; d.m.y г., 20:42.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Благодаря за разнородните съвети,идея си нямате в какъв филм ме вкарвате.Мисля си че съм най-нерешителния мераклия.7години карах Опел Калибра 115кс. и като я продадох оня ден седнах и премерих какво искам и какво мога да получа от новите(втора употреба) коли които се предлагат на пазара у нас. И какво излиза?Само една марка отговаря на тези критерии и цената (от...до...) ме удовлетворява.Вече видях няколко возих се в тях и разпънах на кръст няколко познати монтьори, и след като получих отговорите сега съм в това положение.
                        Колега, и аз от 9 години насам карам същия автомобил като теб. Но поради сериозно напредналата корозия, липсата от перспектива от кърпене и боядисване на такъв автомобил...................та с 2 думи в момента и аз съм на същия хал като теб.
                        Интересното е че и аз доста размишлявах след калибрата за сума до около 5000 какъв автомобил да взема.............и някак от самосебе си дойде убеждението, че това ще е Алфа и нищо друго.
                        Аз лично клоня към 80 % към GTV и 20 % към 156.

Желая ти успех в и късмет в избора!

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Виж какво ще ти предложа аз. АКо ще е 156 търси след 2003-та. Това е вътрешният фейс лифт. Тогава нещата са по-други. Доста проблеми са изчистени, всичко вътре е много по-удобно и красиво и функционално. Ако е мултижет двигателят, ще е по-сериозен разход като сервизиране. Има няколко в карс.бг . Прегледай ги. Успех и да се похвалиш като се сдобиеш с нещо
                          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                            Виж какво ще ти предложа аз. АКо ще е 156 търси след 2003-та. Това е вътрешният фейс лифт. Тогава нещата са по-други. Доста проблеми са изчистени, всичко вътре е много по-удобно и красиво и функционално. Ако е мултижет двигателят, ще е по-сериозен разход като сервизиране. Има няколко в карс.бг . Прегледай ги. Успех и да се похвалиш като се сдобиеш с нещо
                            По принцип си прав за 156 фейс лифт. А и колкото на по-малко години - толкова по-добре. Но първо доста по-малко такива се предлагат за разлика от 156. А и цените им са 2,5 до 3 пъти цената на 156 от 2000 г.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от bate_Boyko_bate Покажи съобщение
                              И аз да ти дам един съвет. Кола и жена се избират - бъркаш в торбата и каквото извадиш това е. В смисъл всичко е късмет. В началото може да е екстра и после да си е.е мамата. Колкото и да гледаш и въртиш, ако си имаш късмет няма ядове. Айде успех
                              А не, накрая винаги е да си ...... мамата
                              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                              X