If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само една марка отговаря на тези критерии и цената (от...до...) ме удовлетворява.Вече видях няколко возих се в тях и разпънах на кръст няколко познати монтьори, и след като получих отговорите сега съм в това положение.
Моя съвет е ,не само да се возиш,а и да покараш съвсем друго е усещането за колата тогава.....
Кольо, ама хич не си прав! В Германия гнили Алфи колкото щеш - има колеги от форума, които могат да потвърдят, освен това и там има достатъчно много мърлячи, които не поддържат добре автомобилите си. Общо-взето си е на късмет със старата кола, колкото и да я гледаш преди покупката
Ако колата е карана от мърляч, няма да мине TUV. A TUV не се минава с почерпка .
Освен това не познавам друг освен balev64 с кола от Германия.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Коле, колко пари ти се дават за Алфа, че миналия месец ми беше на гости един германец, който ще си продава 2-годишната 159 Спорвагон Селеспийд.
Колко ми се дават или колко давам .
М/у другото до утре съм в Плевен.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
И аз да ти дам един съвет. Кола и жена се избират - бъркаш в торбата и каквото извадиш това е. В смисъл всичко е късмет. В началото може да е екстра и после да си е.е мамата. Колкото и да гледаш и въртиш, ако си имаш късмет няма ядове. Айде успех
Благодаря за разнородните съвети,идея си нямате в какъв филм ме вкарвате.Мисля си че съм най-нерешителния мераклия.7години карах Опел Калибра 115кс. и като я продадох оня ден седнах и премерих какво искам и какво мога да получа от новите(втора употреба) коли които се предлагат на пазара у нас. И какво излиза?Само една марка отговаря на тези критерии и цената (от...до...) ме удовлетворява.Вече видях няколко возих се в тях и разпънах на кръст няколко познати монтьори, и след като получих отговорите сега съм в това положение.
Колега, и аз от 9 години насам карам същия автомобил като теб. Но поради сериозно напредналата корозия, липсата от перспектива от кърпене и боядисване на такъв автомобил...................та с 2 думи в момента и аз съм на същия хал като теб.
Интересното е че и аз доста размишлявах след калибрата за сума до около 5000 какъв автомобил да взема.............и някак от самосебе си дойде убеждението, че това ще е Алфа и нищо друго.
Аз лично клоня към 80 % към GTV и 20 % към 156.
Виж какво ще ти предложа аз. АКо ще е 156 търси след 2003-та. Това е вътрешният фейс лифт. Тогава нещата са по-други. Доста проблеми са изчистени, всичко вътре е много по-удобно и красиво и функционално. Ако е мултижет двигателят, ще е по-сериозен разход като сервизиране. Има няколко в карс.бг . Прегледай ги. Успех и да се похвалиш като се сдобиеш с нещо
Виж какво ще ти предложа аз. АКо ще е 156 търси след 2003-та. Това е вътрешният фейс лифт. Тогава нещата са по-други. Доста проблеми са изчистени, всичко вътре е много по-удобно и красиво и функционално. Ако е мултижет двигателят, ще е по-сериозен разход като сервизиране. Има няколко в карс.бг . Прегледай ги. Успех и да се похвалиш като се сдобиеш с нещо
По принцип си прав за 156 фейс лифт. А и колкото на по-малко години - толкова по-добре. Но първо доста по-малко такива се предлагат за разлика от 156. А и цените им са 2,5 до 3 пъти цената на 156 от 2000 г.
И аз да ти дам един съвет. Кола и жена се избират - бъркаш в торбата и каквото извадиш това е. В смисъл всичко е късмет. В началото може да е екстра и после да си е.е мамата. Колкото и да гледаш и въртиш, ако си имаш късмет няма ядове. Айде успех
Comment