Известие

Collapse
No announcement yet.

Софиянци в Бургас !?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първо: отдавна лизингови коли се регистрират в Бургас.
    Второ: в момента има фест, Спирит Оф Бургас и е пълно с надрусани олигофрени от цялата страна, а дялът от София вероятно е най-голям. Не се засягайте софиянци, но това си е чистата истина. Преди малко се върнах от морската градина, гледката е покъртителна, навсякаде има налягали пияни, надрусани и мърляви, некъпани и миризливи фенове, спят по-тревата като животни.
    Ице тази вечер е последна, утре напушените китуци си заминават, споко.
    Last edited by Доко; d.m.y г., 20:58.

Comment

Абе оно половин България си изсели селяните у София.Па вие са ревете че софиянци били селяни.Ша ви замолвам малко да се пооспокоите със селяните.Че вие търпите едно кратко лято,па аз търпим селяните цела година!
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Абе оно половин България си изсели селяните у София.Па вие са ревете че софиянци били селяни.Ша ви замолвам малко да се пооспокоите със селяните.Че вие търпите едно кратко лято,па аз търпим селяните цела година!
        Селяните сами си отидоха,никой не ги е изселвал.Дано се невръщат,без тех си ни е много харно!
        Никой не реве че софиянци са селяни,а за това че 95% от тях немоа да карат.Незнам има ли седмица,без да пуснат репортаж как некой "софиянец" се е "заварил" някъде по Цариградско,или по спирка,или в автобус,сега гледам зачестиха и тия дето се натрисат и в линейки.Ама те не са виновни,нееее РАДИОТО им е виновно!Щото вече разбрахме че на кореняк столичанина,винаги някой друг му е виновен,като най-удобно им е да обвиняват селяните.Затова че им засичат пътя,отнемат им предимство,карат бавно.....затова че дишат може би?!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

За кореняк софиянци може да поспорим,щото се броят на пръсти.Болшинството е от други части на България.Та малко в случая се получава;Селянина с колелото псува селянина с каруцата.
          Иначе съм съгласен,80% от населението е сган невиждана....
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Софиянци, пловдивчани, бургазлии - има ли значение?
            На всякъде е пълно с джигити.
            Просто в София са концентрирани повечко, които обикновено на миеко говорят и карат коли със софийска регистрация.
            Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
            Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

А в темата най-много ми харесва, че тук разни хора коментират много разгорещено, ама в техния град и от София е по-зле....

А самата истина е, че в София в последно време се кара доста по-спокойно и голямата част от хората спазват поне елементарните правила...да не говорим за спирането на пешеходни пътеки, което вече дори не ме изненадва...
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                А в темата най-много ми харесва, че тук разни хора коментират много разгорещено, ама в техния град и от София е по-зле....

А самата истина е, че в София в последно време се кара доста по-спокойно и голямата част от хората спазват поне елементарните правила...да не говорим за спирането на пешеходни пътеки, което вече дори не ме изненадва...
                Еми защото тия дето "рулираха"по улиците вече са под земята.Качвал ли си се скоро в метрото да видиш за какво става въпрос?То не са викове по телефона,мелодий на весна,чинчари или къв то там беше,пържен лук с пържени филийки и примесено с ушна кал колкото за една нива с картофи.
                Малко се отклонихме от темата на автора

Comment

Еми защото тия дето "рулираха"по улиците вече са под земята.Качвал ли си се скоро в метрото да видиш за какво става въпрос?То не са викове по телефона,мелодий на весна,чинчари или къв то там беше,пържен лук с пържени филийки и примесено с ушна кал колкото за една нива с картофи.
                  Малко се отклонихме от темата на автора

Не бе,не сте.Много по темата сте си даже Типично за вас е ; Да плюете всички,най-вече селянина.Но вие никога да не сте виновни.Ние това много добре го знаеме и се наслаждаваме с усмивка пред мониторите

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Аз наскоро ходих до Бургас и Равда и съм довлен от толерантността на местните шофьори като се има в предвид, че карах малко заблудено и съм очарован от същите когато търчах пеш. Както забелязах големите наглости бяха все софийски регистраций, много лошо впечатление ми направи бяло сф 207 около Поморие, колона от коли малко се движим, малко си седим и 207-то се навира нахално напред, точно пред мен се завря за 2 сек. и после пак хукна да изпреварва точно срещу чероки, човека с джипа се отдръпна към банкета и само присветна с фарове, а пилота на пежака свири показва среден пръст и недоволства. Ако бях на колегата с джипката направи си го прегазвам.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                      Не бе,не сте.Много по темата сте си даже Типично за вас е ; Да плюете всички,най-вече селянина.Но вие никога да не сте виновни.Ние това много добре го знаеме и се наслаждаваме с усмивка пред мониторите
                      а на теб каква ти е тезата? че софиянци не умеят да шофират по рождение ли, нещо от въздуха тук, от местоположението?
                      Нали се сещаш, че 1/4 от колите в България са със софийски номера, съответно шанса да видиш такава кола да прави глупости е много по-голям.
                      Време е да се престане с тези комплекси на тема софия/провинция.
                      '99 Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                        Колеги от Бургас, не се учудвайте и не ни слагайте всички от София под общ знаменател, много моля! Не искам да казвам как карат водачи с коли с номер "А" из София, но приемам че това са частните случеи. Джигити има във всеки град.

Колегата от Пловдив....въпреки че и аз съм родом от Асеновград не ми се говори как се кара в Пловдив, а на пътя дето свързва Асеновград с Пловдив пък хептен....! В София още не ми се е случвало докато изпреварвам със 140 в насрещтното някои да ми присветва отзад, а в Пловдив да.
                        Извинявам се че толкова директно го казвам, ама не е честно да се плюеме на градове...
                        Със здраве
                        Със 140 железен си.Родом си от Асеновград иначе си от София много яко нали.Иначе много яко караш.
                        Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 00:38.
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

+1
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            Първо: отдавна лизингови коли се регистрират в Бургас.
                            Второ: в момента има фест, Спирит Оф Бургас и е пълно с надрусани олигофрени от цялата страна, а дялът от София вероятно е най-голям. Не се засягайте софиянци, но това си е чистата истина. Преди малко се върнах от морската градина, гледката е покъртителна, навсякаде има налягали пияни, надрусани и мърляви, некъпани и миризливи фенове, спят по-тревата като животни.
                            Ице тази вечер е последна, утре напушените китуци си заминават, споко.
                            Темата е доста провокативна ,но няма да взема отношение по нея.
                            За Спирита само ще кажа ,че това е нормално за всеки един голям фест и не само за България.
                            Спи са по градинки и пейки защото сме бедни и нямаме пари за Хотели и пансиони ,но сме жадни за хубава музика и шоу.
                            Питате ли се за Love Parade в Берлин като има по 5-6 милиона човека и то по улиците. И 3 дни Берлин е затворен и нищо не се движи и случва.
                            Но не забравяйте ,че това също така е една голяма машина за пари ,голяма част от който отиват в местния бюджет.
                            А парите идват и от зрители 89 % от които не са от Бургас.
                            Нямам нищо против да го направят следващата година в София ние сме свикнали на некъдерни шофьори и мърльовци по парковете.
                            А и тогава колите с регистрация А посетили събитието ще варират от 3 до 5 бр.

---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:44 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            +1
                            +1 и от мен.

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:48 ----------

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                            Със 140 железен си.Родом си от Асеновград иначе си от София много яко нали.Иначе много яко караш.
                            Ти пък си най-праведен и безупречен.
                            Яко е да.
                            Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 00:46.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                              Темата е доста провокативна ,но няма да взема отношение по нея.
                              За Спирита само ще кажа ,че това е нормално за всеки един голям фест и не само за България.
                              Спи са по градинки и пейки защото сме бедни и нямаме пари за Хотели и пансиони ,но сме жадни за хубава музика и шоу.
                              Питате ли се за Love Parade в Берлин като има по 5-6 милиона човека и то по улиците. И 3 дни Берлин е затворен и нищо не се движи и случва.
                              Но не забравяйте ,че това също така е една голяма машина за пари ,голяма част от който отиват в местния бюджет.
                              А парите идват и от зрители 89 % от които не са от Бургас.
                              Нямам нищо против да го направят следващата година в София ние сме свикнали на некъдерни шофьори и мърльовци по парковете.
                              А и тогава колите с регистрация А посетили събитието ще варират от 3 до 5 бр.

---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:44 ----------

+1 и от мен.

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:48 ----------

Ти пък си най-праведен и безупречен.
                              Яко е да.
                              Ами да някакъв проблем ли имаш?Нещо за теб ли казах?
                              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                                Ами да някакъв проблем ли имаш?Нещо за теб ли казах?
                                Дразниш ме от известно време.
                                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                                X