Първоначално публикувано от MUROMAN
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Софиянци в Бургас !?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеТака ли?Нали знаеш какво ме боли.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеЩом те болИ значи си жив,нямам намерение да се хабя с теб.Просто знай ,че ме дразниш..
АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
вижте обяснението е просто,в София се карат скъпи коли и като брой са повече нормално е,хората тука се съобразяват с скъпите и луксозни коли не ги засичат не им взимат предимството не се разправят с тях е знаят мутри ли са какви са и мислят че дори да се ударят ще се плати на КАТ и пак ще са виновни,като отидат по провинцията не се съобразяват с нормалните коли и като че ли си го връщат по някаъв начин,днес в 19.00 вечертта на Малинов кръстовището на бизнес парка карам на право към околовръстното на зелено и от дясно на 30 метра от мен излиза мини ван Тойота сребрист с пернишка регистрация излзиа на червено от мое дясно и тръгва аз го засякох и му се развиках и той ми се смее момче на 30 години и ми вика какво толкова?и го засякох да не може да кара щото бях на дясно,е ако имаше полиция дали щеше да е така?ако имаше камери на всякъде?после плюеме полицията и всички са ни виновни,еми тояга и военно положение демокрацията не е за нас не ни понася,аз съм за на всякъде да има камери и полиция нека стане за 3 месеца така па да видиме дали нема да има промяна,а всеки първо се огледа дали има кукуруку и изреже другите важно е да нема куки па дали има други на пътя е да се удрят ако им стиска.Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 02:20.
Comment
-
А самата истина е, че в София в последно време се кара доста по-спокойно и голямата част от хората спазват поне елементарните правила...да не говорим за спирането на пешеходни пътеки, което вече дори не ме изненадва...[/QUOTE]
Потвърждавам - от известно време, въпреки ужасните задръствания в София се кара много по-лесно, там ще ти дадат предимство, въпреки че не са длъжни, ще те поздравят когато ти им дадеш път... за разлика от доста други места
При последното ми минаване през Бургас почти бях убеден, че ще се прибера хечбек - останах с убеждението, че светне ли червено там се дава газ - умрЕх от страх и това не е шега.Last edited by kiko73; d.m.y г., 10:45.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеПри последното ми минаване през Бургас............... - умрЕх от страх и това не е шега.
Comment
-
Може ама е доста неприятно спираш на червено и отзад чуваш яко свирене на гуми и това на почти всеки светофарAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеМоже ама е доста неприятно спираш на червено и отзад чуваш яко свирене на гуми и това на почти всеки светофарsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениезад теб е карал един и същи дебил може би ? ;D
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеСофиянец вероятно ... ??? Защото нас ни обвиняват в заспалост, особенно по светофарите, видиш ли ?sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Аз па като един кореняк Бургазлия ще ви кажа, че в София се кара много по-спокойно и се чувствам доста по-сигурен, както и тея светлинки дето мигат имат някакво значение видиш ли, нищо че е по-натоварено, а като цяло кой от по-голямо село идва няма значение, ние сме Българи и държим всички да го разбират, даже и хората идващи ни на гости от други страни остават потресени за много кратко време така че замислете се!Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Ето един пример, колеги ама искам много добре да си представите картинката:
Чакам си аз за направо на Трапезица (кажи речи най-голямото кръстовище в Бургас) и една софийска Омега прережда всички от платното за на ляво и застава посредата на кръстовището на червено, като спира цялото движение. Сеир пред 70-80 коли. Хората почват да свирят един през друг и познайте пича какво направи пред всички?
Отвори си шофьорската врата, пусна на улицата празна бутилка от Кока Кола 2л и газ на червено.sigpic
Comment
-
Този е пълен тъпир и заслужава да му я ментеш по него тази бутилка. Но и на мен ми е доста тягостно и напрегнато като шофирам в Бургас и Варна.
Има някакво напрежение не мога да си го обесня.
Подкрепям казаното за София ,че вече се кара една идея по-лесно и има доста по-висока доза толерантност.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеТози е пълен тъпир и заслужава да му я ментеш по него тази бутилка. Но и на мен ми е доста тягостно и напрегнато като шофирам в Бургас и Варна.
Има някакво напрежение не мога да си го обесня.
Подкрепям казаното за София ,че вече се кара една идея по-лесно и има доста по-висока доза толерантност.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеАми нормално да ти е тягостно, не си по-обичайния си маршрут. Вероятно всеки шофьор му е тягостно на чуждо място, но не това е проблема. Темата наистина е резултат на субективно възприятие, и е малко пристрастна, но за съжаление си е самата истина. Липсва гражданския контрол който всички посещавали цивилизована държава знаят за какво говоря.Аз не мога да разбера къде спи КАТ, в Бургас на което и кръстовище да застанат, няма да сварят да пишат актове!?! Да взема да им пусна един сигнал?! Няма да ми трепят децата да ги е.а в малоумните тикви. Тоя със Жулиетата, ако не бях спрял щеше да ме отнесе странично, да ми осакати семейството неговата мамица, да взема някое дърво, ядосах се . .
---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:02 ----------
Мина ми, малко се отнесох. Темата май се изчерпа.Last edited by code; d.m.y г., 18:05.sigpic
Comment
Comment