Платиш ли няма да имаш проблем. Игнатия Одос - от Ипсала до Игуменица, минавал съм този път, просто те кани да караш бързо, ноооо скъпо удоволствие....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свален номер в Гърция??
Collapse
X
-
А къде точно на магистралата за Солун те спряха?
Питам,защото с квитанцията за платената глоба трябва да отидеш в полицейския участък от който е издадена глобата.
Глобата се плаща в Пощата,на гръцки ταχυδρομιο(τахидромио),на табелата на пощата може да пише и съкратено ΕΛΤΑ.
Адреса на пощата в Александруполи е Δ.Καραολη & Ν.Φωκα(Д.Караоли и Н.Фока),работно време от 7:30 до 14:00.
Обади ми се,най-добре да ми звъниш на българския номер 0899101904,на гръцкия понякога когато ми звънят от чужбина не ми излиза номера на този който се обажда.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Плащаш си глобата и отиваш в полицейското управление, което те е глобило.
Пускаш една молба и ти дават, след известно въртене и книжката и номера.
Казваш, че не е твоя колата , а ти се е налагало нещо здравословно!
Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Молбата трябва да се пусне в рамките на 72 часа от момента на издаването на глобата.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеС алфа муахауахауаа сериозна съмLexus IS200
Comment
-
Е така е като кара без космодиск...
Стана ми любопитна тая кола още в миналата тема, сега още повече с тия 290, за каква Алфа си говорим тук?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеИ колко време могат да го бавят?След подаването на молбата.
Значи ако книжката и номерата са взети например за 2 месеца и си платиш глобата и пуснеш молба не е задължително молбата да бъде удотволерена и да ти ги върнат преди изтичането на определения от глобата срок.Но от опит глава не боли.......
За това в подобни случаи най-добре е молбата да се пусне моментално преди глобата да бъде заведена и в дебелите книги.
Принципно отнемането на книжка и свалянето на номера е незаконно когато книжката и номерата са издадени от друга държава,но по този начин те принуждават да си платиш глобата.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
На един приятел преди 3-4 месеца му свалиха и двата номера - беше побеснял, като си плати, прибра и т.н. беше решил да води дело, попита тука нашТе мърди и те му отговориха, че държавата България е дала съгласието си на държавата Гърция да процедират така с гражданите и.... щото по същото време докато са "оформяли" него са спрели холандец, написали са му акт и без да му отнемат нищо са го пуснали по живо по здравоAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеНа един приятел преди 3-4 месеца му свалиха и двата номера - беше побеснял, като си плати, прибра и т.н. беше решил да води дело, попита тука нашТе мърди и те му отговориха, че държавата България е дала съгласието си на държавата Гърция да процедират така с гражданите и.... щото по същото време докато са "оформяли" него са спрели холандец, написали са му акт и без да му отнемат нищо са го пуснали по живо по здраво
Ноември когато на мен ми взеха книжката и им казах,че нямат правото да го правят просто ми отговориха ,,Ако искаш имаш правото да заведеш дело.".Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеНа един приятел преди 3-4 месеца му свалиха и двата номера - беше побеснял, като си плати, прибра и т.н. беше решил да води дело, попита тука нашТе мърди и те му отговориха, че държавата България е дала съгласието си на държавата Гърция да процедират така с гражданите и.... щото по същото време докато са "оформяли" него са спрели холандец, написали са му акт и без да му отнемат нищо са го пуснали по живо по здраво
Надали немците са скл такова споразумение.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment