Известие

Collapse
No announcement yet.

Свален номер в Гърция??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

Друго ми е интересно, колегата след тия разправии би ли карал отново по този начин в Гърция?
    За колегата не мога да кажа, ама за себе си мога. Благодарение на гръцките ченгета от една седмица имам златен талон - тия просто ме превъзпитаха.
    И то без да са ме спирали или глобявали нито веднъж. Просто си знаех кво ме чака и внимавах. И от 2005 година (доста преди ЕС), когато обявих тотален бойкот на нашето Черноморие, за повече от месец всяка година навъртам поне по 2000-3000 километра из Гърция и свикнах да спазвам правилата. Просто свикнах и дори почна да ми доставя удоволствие - и вече си карам в рамките на закона дори и в България. И се оказа, че 6 години нямам никакви (регистрирани) нарушения. Не твърдя, че не съм нарушавал... Все пак всяка седмица карам някаква нова кола. Понякога е Орел Астра, ама понякога е BMW 550 xDrive например....

Пък ако ми се прииска нещо по-така, зимам някоя пила и я закарвам в Серес да и скъсам гуменките - последния уикенд на месеца ще е новото BMW Серия 1 М Coupe

Last edited by pinko; d.m.y г., 16:21.
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Алфа 8С Спайдър
      Не е човек Насо... да не пусне до сега снимки и отзиви.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Пу, пу, пу умре циганката дето хвалеше.
        Аз пък почти не си виждам талона ама поне знам че е на сигурно място прибран)
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

морфиъс го каза
          Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 16:45.
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Супер имаме си С8 във форума..

А за оранжевия талон 6 години ли трябва да минат без нарушение? После какъв е редът за взимане. Аз май имам към 4 години и нещо без регистрирано нарушение. Но по интересното е, че и пари не съм давал
            Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 16:51.
            Lexus IS200

Comment

Пинко ти си втория човек дето знам да има такъв талон.Аз забравих как изглежда моя.Пази се нейде из архивите.

Да се превъзпитам незнам...никъде другаде не ми направиха проблеми със скоростите.Почти навсякъде по пътя където имаве възможност изцеждах колата.Максималната скорост до която стигнах е 310, но може да си напълни километража без проблем.

За колата....Пълен боклук, не си заслужава и 1/10 от парите.Адски неудобна и дискомфортна.Адски лоша возия. Управлението на климатика е по-сложно от програмиране..Емблемата е избеляла.Неможе таблото да е от 159, вентилационните отвори също.Клуча е като на 156-ца. Единственото заради което не я бутнах от ферибота на дъното на морето е двигателя.Уникален звук, страхотни вибрации по гърба.Евала на Мазерати за мотора и кутията.

Колата ще има снимки (освен ако не я снима случайно по пътя некой) когато я приведа във вида в който трябва да бъде.Надрана, очукана е от камъчета така я взех, но и като я свалях от ферибота и причиних няколко щети по бронята.Предната емблема е избеляла.

Сега ще питате що съм я купил след като е толко гадна.Купих я много случайно дори без да я търся.Трябваше да реша на момента и така се случиха нещата...
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                Пинко ти си втория човек дето знам да има такъв талон.Аз забравих как изглежда моя.Пази се нейде из архивите.

Да се превъзпитам незнам...никъде другаде не ми направиха проблеми със скоростите.Почти навсякъде по пътя където имаве възможност изцеждах колата.Максималната скорост до която стигнах е 310, но може да си напълни километража без проблем.

За колата....Пълен боклук, не си заслужава и 1/10 от парите.Адски неудобна и дискомфортна.Адски лоша возия. Управлението на климатика е по-сложно от програмиране..Емблемата е избеляла.Неможе таблото да е от 159, вентилационните отвори също.Клуча е като на 156-ца. Единственото заради което не я бутнах от ферибота на дъното на морето е двигателя.Уникален звук, страхотни вибрации по гърба.Евала на Мазерати за мотора и кутията.

Колата ще има снимки (освен ако не я снима случайно по пътя некой) когато я приведа във вида в който трябва да бъде.Надрана, очукана е от камъчета така я взех, но и като я свалях от ферибота и причиних няколко щети по бронята.Предната емблема е избеляла.

Сега ще питате що съм я купил след като е толко гадна.Купих я много случайно дори без да я търся.Трябваше да реша на момента и така се случиха нещата...
                Евала пич... принципно щях да споделя тва дето си написал... имам същото менение за колата и щях да те питам що не си взе Мазерати, но пък така си единствен тука и имаш яката раута "алфа", и щом се е решавало на момента ни е ясно, колко си му мислил

Вече си с титла МЕГА-ХИПЕР-ГАЛАКТИЧЕСКИ БОЛЕН АЛФА ФЕН.....

ЧЕСТИТО!
                Last edited by ne0; d.m.y г., 17:04.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение

sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                    Евала пич... принципно щях да споделя тва дето си написал... имам същото менение за колата и щях да те питам що не си взе Мазерати, но пък така си единствен тука и имаш яката раута "алфа", и щом се е решавало на момента ни е ясно колко си му мислил

Когато отидох да я обслужа (след като вече я взех) в сервиза на Мазерати имаше няколко Грантуризмота С . Покарах едното и след като ми казаха цената можех вместо алфата да си взема едно кабрио и едно купе от тези Мазератита и да ми останат пари за още една кола...Мазератито е уникално. Ама пък на Алфата това и е чара...Пълно дърво, де що имаше спортен автомобил по пътищата ме разцепваше.Но колата те кара да се хилиш като пъпеш всеки път като я погледнеш и да си задаваш въпроса как може да си толко прост, че да си купиш тази кола
                    Last edited by tanatos; d.m.y г., 17:17.
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi

Comment

...Адски неудобна и дискомфортна.Адски лоша возия...
                      На връщане, като минаваш покрай Сандански, спри да си починеш Аз ще те черпя кафе, ти сядане на седалката - дясната. Да събереш сили за прибиране, че щом европейските пътища са те докарали до космодиск, участъка от Серес до София ще те прати на рехабилитация
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Но колата те кара да се хилиш като пъпеш всеки път като я погледнеш.

Верно си е. Само не ми казвай, че твоята е бяла. Щото тестовата, дето карах, беше бяла (с червена кожа и червен гюрук) и не ме изкефи и това си е. Цвета де...

Просто трябва да е червена. С плетената като кошница кожа ли е твоята?
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Червена е. Кожата е черна с червени шевове и е това дето му викаш, че прилича на плетена кошница. Незнам при теб как беше като си е карал, но тези седалки са отвратителни.

PEPI-2ALFA През Свиленград ще минавам
                          Last edited by tanatos; d.m.y г., 17:35.
                          Range Rover Vogue 4.4
                          Rexton 270 cdi

Comment

Червена е. Кожата е черна с червени шевове и е това дето му викаш, че прилича на плетена кошница. Незнам при теб как беше като си е карал, но тези седалки са отвратителни.
                            айде айде ся, ниджей рива ми доадяй по-бръже да мож я пробваме и погледаме ;D
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

И през Нова Загора ти е пътя
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Правилно си пазил във тайна покупката на този автомобил,защото като се разбра тук за колата и ако обявиш кога се прибираш очаквай блокади от алфисти по пътя,а около Тополи няма ти кажа какво ще бъде....!

ЧЕСТИТО за автомобила колега ЕВАЛА..................!
                                Alfa romeo GTVex
                                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X