Известие

Collapse
No announcement yet.

Свален номер в Гърция??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега какво стана с номерата и книжката?
    Оправи ли се с византийците?
    Жалко че не мина през Солун да видя и аз 8Ц на живо,ама ако беше минали и без кола щеше да те оставя
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Платих си глобата, хванах промоцията за 50 процента Утре ще си взема номерата и надявам се книжката. Пуснах молба и обяснение, че съм бързал по здравословни причини, а и го доказах щото имам 2 кашона с медикаменти в колата. Доколкото разбрах ще ме съдят заради скороста.Немам ядове засега
      Range Rover Vogue 4.4
      Rexton 270 cdi
      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Ако се стигне до съд имам доста познати адвокати тук,включително и една българка адвокатка доста добра.Пази телефоните ми и ако има нужда не се притеснявай да ми се обадиш,до петък вечер съм тук в Солун,после заминавам за десетина дена за България,но ако се наложи мога да отскоча до Гърция.

Comment

Айде от вчера и аз без номера
          Хубавото е че ги е взела общинската полиция за ,,неправилно'' паркиране.
          Пред офиса където работя е паркинг с ограничен достъп,тоест за определени коли които се вписват в местната община,моята е вписана ама тия дървари имат желязна логика,видели че колата е с българска регистрация и без проверка без нищо свалили номерата и ми оставили честитка на предното стъкло.

Comment

Честито за колата и евала за фенщината, обаче
            Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
            ...А имаше места на които карах с 290...
            Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
            ...238 км в час... без колан...
            С 290 без колан в кабрио (ако ще не 8Ц ми 2х8Ц да е) и явно си возил някого (от пишещите) с тебе..? И от 5 страници тема аз съм първия на когото тази "комбинация" му прави някакво впечатление..?
            С колко линии беше тая магистрала дето си карал по нея..?

Иначе успех и дано се оправиш със закона там (парите за глобата се подразбира, че не са ти проблем)...
            Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 12:43.

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
              Айде от вчера и аз без номера
              Хубавото е че ги е взела общинската полиция за ,,неправилно'' паркиране.
              Пред офиса където работя е паркинг с ограничен достъп,тоест за определени коли които се вписват в местната община,моята е вписана ама тия дървари имат желязна логика,видели че колата е с българска регистрация и без проверка без нищо свалили номерата и ми оставили честитка на предното стъкло.
              Честито От престоя си тук разбрах, че Българите хич не сме долюбвани от местните власти.

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
              Честито за колата и евала за фенщината, обаче

С 290 без колан в кабрио (ако ще не 8Ц ми 2х8Ц да е) и явно си возил някого (от пишещите) с тебе..? И от 5 страници тема аз съм първия на когото тази "комбинация" му прави някакво впечатление..?
              С колко линии беше тая магистрала дето си карал по нея..?

Иначе успех и дано се оправиш със закона там (парите за глобата се подразбира, че не са ти проблем)...
              Така е, прав си за всичко дето си написал. Но аз от 10 години колан не слагам. Возех се, катастрофирахме бях с колан и ако нямах нож в себе си да го срежа щях да изгоря в колата.Не е правилно, но...Незнам дали с тази скорост колана би помогнал при евентуална катастрофа.Това е друга тема. Явно не съм само аз щото още първият собственик на тази кола (аз съм третия) е сложил залагалка за колана да не му пищи.
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Хм, случката която цитираш почти същата се е случвала на мой познат - само дето при него всички с колани са умрели а той единствено е останал жив понеже е бил без колан и е излетял от колата... И той като тебе оттогава колан не слага... Само, че за мен това са случки, които само потвърждават правилото... Знам история пък за един пич, който се преобърнал 6 пъти със скорост над 160 с кабрио и му нямало абсолютно нищо благодарение на пиропатрона и ролбара, но както и да е, дано на никой не му се налага да се спасява с или без колан...
                Между другото през седмицата гледах някакъв репортаж по телевизията по повод един човек дето решил да се самоубие с колата и се блъснал в автобус - някакви психо- типове (-лози ли, -атри ли не знам какви бяха) обясняваха многознаещо, че хората които карат с превишена скорост имат неосъзнат стремеж към самоубииство...

Comment

[QUOTE=tanatos;927340]Честито От престоя си тук разбрах, че Българите хич не сме долюбвани от местните власти.

Ми има такова нещо,по-принцип тия тъпунгери общинската полиция когато пишат глоби и свалят номера свиркат и бибкат яко евентуално да се появи собственика на мпс-то,в моя случай не,видели български номера и решили да попълнят държавния дефицит с някое евро.
                  Ако бяха свиркали щях да ги чуя,колата беше точно под офиса а той е на първия етаж,подобен проблем имах и с мотора в предишното ми жилище,пак ограничена зона,площад пешеходна зона,заграден с бариери,за да влезнеш ти трябва дистанционно за бариерата,ама мотора с атинска регистрация и пак желязната логика-нарушител.
                  Този път ще им тегля една жалба и съд пък нека ги свалят пак....................

Comment

Е пиши да видиме какво ше ги накажат
                    Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                    Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Първоначално публикувано от nasty Покажи съобщение
                      Е пиши да видиме какво ше ги накажат
                      То не е за наказанието а за спорта.
                      А според зависи от много фактори и при условие че не съм в нарушение и имайки в предвид естеството на моята професия най-спокойно мога да ги съдя за обезщетение за изпуснати ползи,а поради причината че колата е вписана в дандената община и има право да паркира на даденият паркинг и все пак съм глобен и са ми свалили и номерата най-спокойно мога да ги съдя и за дискриминация,тоест че са ги свалили защото са български.
                      Всичко написано е след консултация с адвокат.
                      Жалба наистина ще пусна,за завеждане на дело зависи от държанието им понеделник и колко ще ме мотаят докато ми върнат номерата.

Comment

Може ли аз да спонсорирам делото ?!
                        „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Само не разбрах защо си я купил като толкова се оплакваш от нея и единственото хубаво нещо което прочетох е това за двигателя и шума от него ... ?

Comment

Прочети пак поста му... може и да си отговориш.
                            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Не искаше да ходи с рейса на плаж..затова я купи
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Имам един икарус , ако Танас е навит за трампа...
                                А и от икаруса става уникално кабрио, даже може да се инсталира диван

п.с Сега по темата - ще ходи ли в затвора да напъвам жената да меси курабийки или му се размина ?
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X