Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да откажа цигарите..?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=Бобби;938768]..зимата пия по една бутилка на ден...по някой път и повече
    А цигарите ги мятай...и след това си вържи ръцете)[COLOR="Silver"]

И как ще карам?Аз да не съм джедай.Ако силата беше с мен нямаше да съм такава п...а.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

[QUOTE=dimitar_vd62;939000]
      Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      ..зимата пия по една бутилка на ден...по някой път и повече
      А цигарите ги мятай...и след това си вържи ръцете)
      Струва ми се в последните постове, че се надига някакъв култ към червеното вино - хубаво е, но само във времето когато хладилника е единственото място за запазване цялостта на бирата
      Last edited by old alfist; d.m.y г., 21:00.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Струва ми се в последните постове, че се надига някакъв култ към червеното вино - хубаво е, но само във времето когато хладилника е единственото място за запазване цялостта на бирата
        Хм.. Това са някакви предразсъдъци
        Зависи как ще настроиш сетивата и мисълта си.

Червеното вино е универсална наслада по всяко време на годината

@ Бобби, държиш ли фронта, френди?
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Довечера правя една седмица без цигари....за сега няма да се предавам
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

На мен един ми каза "Щом ги броиш (дните) пак ще пропушиш" - прав се оказа
            AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
              На мен един ми каза "Щом ги броиш (дните) пак ще пропушиш" - прав се оказа
              ..това кото в казармата или пандиза...пак ще се върнеш....)))

Comment

Боби не брой дните ти вече си СВОБОДЕН НЕПУШАЧ. Да кажа и аз нещо по темата пуша от 12 годишен сега съм на 21 по 1 кутия на ден не ми мърда пробвал съм да ги откажа много пъти но почти без успех и след всеки мой провал се надъхвам още повече та да се похваля от 2 седмици не съм палил и вярвам че този път ще успея !
                156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Малко ще се отклоня от темата, но не много.

Интересно ми е тези, които са започнали да пушат от малки, защо са го направили и занимавали ли са се активно със спорт по това време?

Моята теория е, че едно дете, което спортува никога няма да пропуши поне съдейки по себе си и хората, които познавам. Нито един от спортуващите ми приятели не е пропушил. От друга страна имам приятели, които на по 18 пропушиха, което е много тъпо и то точно след като спряха да спортуват активно.

В тази връзка създайте в децата ли желание за спорт и така нито цигари, нито алкохол нито наркотици ще ги ловят.
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

Интересно ми е тези, които са започнали да пушат от малки, защо са го направили и занимавали ли са се активно със спорт по това време?

Моята теория е, че едно дете, което спортува никога няма да пропуши поне съдейки по себе си и хората, които познавам. Нито един от спортуващите ми приятели не е пропушил. От друга страна имам приятели, които на по 18 пропушиха, което е много тъпо и то точно след като спряха да спортуват активно.

В тази връзка създайте в децата ли желание за спорт и така нито цигари, нито алкохол нито наркотици ще ги ловят.

Ами аз понеже започнах от малък ще ти кажа да занимавах се със спорт,тренирах футбол по това време и когато ритахме по градинките гледах тези по големите от мен как пушеха и тогава се чудех,защо го правят какво им доставя толкова удоволствие в тази гадна цигара,даже съм ги питал много пъти добре,защо пушите отговора им беше един ден ще разбереш. Както и да е да продължим натам в училище пушенето стана като гъзария,този който държеше цигара беше баровец, момичетата също му се радваха тогава си казваш,защо пък да не опитам то от една няма да се пристрастя запалих аз цигарата! Ми,че тя беше ужасна,но въпреки това дърпах и така ден след ден уж само по една цигара е така в междучасието се стигна до там да започна аз да си купувам тогава не си давах сметка изобщо за какво иде реч пушех си и си ми беше кеф но с времето осъзнах голямата грешка която съм направил и как заради тази глупава гъзария или там каквото е аз съм си увреждал организма точно когато той се е развивал та това е от мен.
                    156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Ми що... от гъзария.И преди 30 години гъзарията беше на мода.Мислехме че ако лапнеш цигара момичетат ще ти се обесят на врата.Какво ли не прайм заред нежния пол.И сега такаБоби дръж се.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

Спортувах..даже може да се каже активно.....по физическо бях най бързия по бягане...ритах в Левски - Раковски....но явно аномалията идва и от това, че по терените(купоните) също бях толкова активен.....контролът и дисциплината ми бяха на ниско ниво в онези години...а и повече от времето прекарвах на улицата из квартал...и от там се научаваш на вредните навици......не бих казал...баш от гъзария, защото по онова време...не ставаше свободно да павкаш на всякъде...като сега....имаше така наречените пушкоми около училище родители, даскали следяха за тия неща имаше наказания, намалени поведения и т.н.....а сега дори и с наркотиците не се справят.....

Comment

Е каквото било било, в обществата като нашите, все още е престиж да се пуши, доста вреден навик, особено като видя ходещи жени, размахващи цигари.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Е каквото било било, в обществата като нашите, все още е престиж да се пуши, доста вреден навик, особено като видя ходещи жени, размахващи цигари.
                            А къде, къде по-секси изглежда мадама, която шофира забола цигарата в устата, с едната ръка държи волана, а с другата скоростния лост и леко примижала с едното око, че дима от цигарата го дразни....
                            bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                              А къде, къде по-секси изглежда мадама, която шофира забола цигарата в устата, с едната ръка държи волана, а с другата скоростния лост и леко примижала с едното око, че дима от цигарата го дразни....

А аЗ от както сьм ги откаЗал си мисля,че е голяма гьЗария да не пушиш.
                              Пьрво Започваш да брош дните от откаЗването,после месеците и в по редки случаи годините.
                              Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                              Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                                Днес зяпах една до мен на светофара с някакъв джип ,помислих ,че стиска пура между зъбите ,но като се загледах се оказа ,че си е захапала телефона.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X