Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да откажа цигарите..?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако издържиш до утре вечер,значи почти си ги отказал .
    Last edited by 546; d.m.y г., 09:27.

Comment

Само да отбележа, по възрастните сигурно си спомнят KENT,CAMEL,ROTHMANS и др. марки които и сега ги има но нямат нищо общо с тези от 80-те години.Дръпнеш два пъти и ти се замайва главата.Сега не знам точно какво пуша, но оня ден като се повреди асансьора до 6-ия етаж три пъти спирах ,а дядо Петър дето ми е комшия са прибра и си наля една ракия.Недай си боже да си видя дробовете на рентген, сигурно ще е грозна гледка.2х 4.20=8.40х30=252лв всеки месец.И за кво - съкращаваш си живота.Не знам как ,но трябва да се откажат.С воля , с инат , с бой ако трябва.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

А верно, тия сегашнните са някаква плява, нищо общо няма със старите цигари, затуй припалвам пурети най вече
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Отказах ги преди 6 години и се гордея с това -направи така ,че да се гордееш и ти.Да се пуши е голяма простотия и скъпа...Спомни си времето когато не си пушил,промий си мозъка ,мисли за себе си като непушач-това е накратко.А как вонят пушачите -отврат http://www.album.bg/lordliness/albums/171552/
          Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:41.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Бобби, гледай това филмче, Конвейрът на смъртта - Никотин .Купи си никотинови дъвки или лепенки, помагат много.
            Last edited by Доко; d.m.y г., 21:57.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              А верно, тия сегашнните са някаква плява, нищо общо няма със старите цигари, затуй припалвам пурети най вече
              +1,даже Gitanes и Gauloises не са като едно време....
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                И аз съм ги спирал за максимум 4 месеца и то благодарение на човек , който всяка сутрин кашляше по начин , по който се чудих дали няма да го карам до болницата ужасяващо кашляне ти казвам направо ми се гадеше ... защо ги почнах ... и аз незнам но съм решил да ги откажа наистина и да започна със спортуването . По-добре 30 лв. за фитнес отколкото 150 лв. за цигари . Успех и на 2-ма ни
                И ти ли ги спираш бре младеж,а и кое от спортуванията Започваш.Не пушенето коренно променя самото дишане.Който ги е спрял не е сбьркал.Друг е вьпроса,че няма силни характери и бьрЗо Започват на ново.
                Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                  Ако издържеш до утре вечер,значи почти си ги отказал .
                  Чул те господ........още не съм запалил

---------- Post added at 06:05 ---------- Previous post was at 06:03 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Само да отбележа, по възрастните сигурно си спомнят KENT,CAMEL,ROTHMANS и др. марки които и сега ги има но нямат нищо общо с тези от 80-те години.Дръпнеш два пъти и ти се замайва главата.Сега не знам точно какво пуша, но оня ден като се повреди асансьора до 6-ия етаж три пъти спирах ,а дядо Петър дето ми е комшия са прибра и си наля една ракия.Недай си боже да си видя дробовете на рентген, сигурно ще е грозна гледка.2х 4.20=8.40х30=252лв всеки месец.И за кво - съкращаваш си живота.Не знам как ,но трябва да се откажат.С воля , с инат , с бой ако трябва.
                  ....не ме дразни)).....ако намеря някоя стара кутия ще взема да запаля
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Чул те господ........още не съм запалил

---------- Post added at 06:05 ---------- Previous post was at 06:03 ----------

....не ме дразни)).....ако намеря някоя стара кутия ще взема да запаля
                    Дръж се ... аз ми се струва , че тоя път наистина ще ги откажа ... пих кафе без цигара и не ми прави такова впечатление ... довечера се очертава да се напоркам ако и тогава издържа ... пуу ще чакам да дойде 4-тия месец да видим тогава как ще устискам
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Дръж се ... аз ми се струва , че тоя път наистина ще ги откажа ... пих кафе без цигара и не ми прави такова впечатление ... довечера се очертава да се напоркам ако и тогава издържа ... пуу ще чакам да дойде 4-тия месец да видим тогава как ще устискам
                      Вчера на празника.....ударжа ли без цигари..?
                      На мен третият ден беше най труден за сега, най много се изкушавах(тоез вчера)....но ударжах..
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

като цяло избягвайте да приемате напитки и храни с психоактивни вещества

в това число влизат никотина, кофеина и алкохола

никотина за щастие не ми е проблем, кофеин приемам само от кока кола и шоколадови продукти, кафе не пия...

алкохол гледам вече да не пия много - веднъж на 2-3 седмици и то умерено

само червено вино смятам да се науча да пия - антиоксидант добър !
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          като цяло избягвайте да приемате напитки и храни с психоактивни вещества

в това число влизат никотина, кофеина и алкохола

никотина за щастие не ми е проблем, кофеин приемам само от кока кола и шоколадови продукти, кафе не пия...

алкохол гледам вече да не пия много - веднъж на 2-3 седмици и то умерено

само червено вино смятам да се науча да пия - антиоксидант добър !
                          Научи се да пиеш каберне совиньон-японците са доказали ,че подобрява дори състоянието на болни от лъчева болест,а кафето също е страхотен антиоксидант и много полезно според последните изследвания
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Абе всякакво червено пия, не само каберне, мани ги тия японци
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              Вчера на празника.....ударжа ли без цигари..?
                              На мен третият ден беше най труден за сега, най много се изкушавах(тоез вчера)....но ударжах..
                              Не мисля да те лъжа ... издържах не повече от 24 часа и от части е виновен RealSex щото сутринта като пиехме кафе и разбра , че се мъча да ги спирам взе да ми се лигави насреща " айде айде запали не се притеснявай виж я каква е хубава и като ми замириса и на кафе " не можах да устоя . Провалих се за 20345972 - ти път
                              sigpic
                              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                              Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                                Научи се да пиеш каберне совиньон-японците са доказали ,че подобрява дори състоянието на болни от лъчева болест,а кафето също е страхотен антиоксидант и много полезно според последните изследвания
                                аз червено вино обичам да пия, но просто не се сещам да го пия да кажем вечер с вечерята или след нея

кафето е много спорна тема

зависи какво и как се изследва

иначе си прав, че е добър антиоксидант

---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:54 ----------

Не мисля да те лъжа ... издържах не повече от 24 часа и от части е виновен RealSex щото сутринта като пиехме кафе и разбра , че се мъча да ги спирам взе да ми се лигави насреща " айде айде запали не се притеснявай виж я каква е хубава и като ми замириса и на кафе " не можах да устоя . Провалих се за 20345972 - ти път
                                не си се постарал

не ти е виновен реалсекс ;P

приеми го на инат, кажи си "ако не го направя съм путка" и готово
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X