Първоначално публикувано от kiko73
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да откажа цигарите..?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеАз за това пуша само когато пия в компания напушачи. През останалото време не ми се пуши.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Така като чета, се питам за кво да ги отказвам - ако не е рак,ще е цироза, ако не е цироза - ще е срамна болест, ако не е срамна болест некое друго нещо ще е.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеТака като чета, се питам за кво да ги отказвам - ако не е рак,ще е цироза, ако не е цироза - ще е срамна болест, ако не е срамна болест некое друго нещо ще е.)))...има си предпазни средства..
..за алкохола мярка, а цигарите са зависимост и ако успеш да я продолеш ще по добре ..ПОВЯРВАЙ МИ
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение)))...има си предпазни средства..
..за алкохола мярка, а цигарите са зависимост и ако успеш да я продолеш ще по добре ..ПОВЯРВАЙ МИ
Comment
-
Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщение+ 1По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
А някаква промяна в теглото има ли.И аз се замислям да ги отказвам обаче много здраво съм вътре пуша от 30г,направо нямам идея как ще стане така че да ги спра.Често се хващам да пуша когато всъщност не ми се пуши,а ей така по навик.Абе гадна зависимост,но що така някво первезно удоволствие дава,а хем си знам че вреди мамка му.Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
@#
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеА някаква промяна в теглото има ли.И аз се замислям да ги отказвам обаче много здраво съм вътре пуша от 30г,направо нямам идея как ще стане така че да ги спра.Често се хващам да пуша когато всъщност не ми се пуши,а ей така по навик.Абе гадна зависимост,но що така някво первезно удоволствие дава,а хем си знам че вреди мамка му.Отказвай ги човече никога не е късно да поправиш грешката си
Comment
-
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеА някаква промяна в теглото има ли.И аз се замислям да ги отказвам обаче много здраво съм вътре пуша от 30г,направо нямам идея как ще стане така че да ги спра.Често се хващам да пуша когато всъщност не ми се пуши,а ей така по навик.Абе гадна зависимост,но що така някво первезно удоволствие дава,а хем си знам че вреди мамка му.)..., но е от други ядове...килограми се качват от метаболизам и лакомия...
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеПървият път като ги отказах....качих10-12кила...но ако спортуваш или се занимаваш с физическа работа..едва ли ще качиш и кило......сега вторият път дори слабея)..., но е от други ядове...килограми се качват от метаболизам и лакомия...
ПС кога ти беше най критичноAlfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Само от три дена не пуша и се чувствам страхотно!
Ебати и цървула съм бил!
Ако някой ме види да пуша, да ми завре цигарата отзад
За килата си има лостове до блока!!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Пиши пак след още три да видимИначе поздравления и успех
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеСледя темата ти и много ти се радвам за това че си намерил сили да се отървеш от порока,Аз обаче не мога да си настроя тъпия мозък и да те последвам тва ми е проблема че не мога да си наместя бурмите в главата,и завинаги да ги изхвърля тези цигари.Знам звучи като мънкане,знам няма невъзможни неща хеле пък да се оставят едни гнусни цигари,и все пак тази идея пося семето си,надявам се скоро да успея да се настроя и да ги махна,време е вече,а и не съм си давал сметка колко много съм станал зависим,колко много ми се пуши.
ПС кога ти беше най критичноAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеПиши пак след още три да видимИначе поздравления и успех
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
Наистина проблема е да си настроиш чипа, дет вика мадридският крадец.Най тежкото е относително, пак казвам-след дълъг период, поне месец и да палнеш една не е проблем, но само една.Тоест, ти си даваш един вид отсрочка.Това да ти е в акъла и стремежа да го отложиш.Преодолеш ли зависимоста и да запалиш, няма да ти е проблем, тоест пуша и сега, само за кеф, когато реша.
Хич не съм съгласен ! Или продължаваш да си пушиш или въобще не запалваш !bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
Comment