На мен ако ми се случи директно господари на ефира и да ги види цялата държава кви са мишоци тия дето трябва да гонят беззаконието!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тотално ми писна......
Collapse
X
-
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
Сутринта, някакви с каруца ,в тъмното си шпореха в насрещното,въобще не ги видях,видях за кратко очите на коня ,които светнаха от фаровете ,като на котка и разбрах какво имам насреща.Понякога си мисля някой предполагал ли е ,че през 21 век ще е пълно с каруци!Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеСутринта, някакви с каруца ,в тъмното си шпореха в насрещното,въобще не ги видях,видях за кратко очите на коня ,които светнаха от фаровете ,като на котка и разбрах какво имам насреща.Понякога си мисля някой предполагал ли е ,че през 21 век ще е пълно с каруци!Last edited by old alfist; d.m.y г., 20:31.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМалко вероятно е да ти светнат отражения на конски очи, защото техните са разположени странично, освен ако коня е цяпал някъде настрани, но тогава ще виждаш само едното му око.Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:17.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМалко вероятно е да ти светнат отражения на конски очи, защото техните са разположени странично, освен ако коня е цяпал някъде настрани, но тогава ще виждаш само едното му око.
Last edited by Kuker; d.m.y г., 22:19.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Преди 2 месеца пред КАТ Пловдив и мен ме удари кон с цинге отгоре му по левия калник, само ми го натисна, след това същия кон удари друга кола и и счупи задното стъкло и страничното огледало (пак повтарям всичко се случва пред КАТ Пловдив), човечеца отиде да подава жалба и никой не му обърна внимание. Като минах щета по каско всички ми са смяха от сърце.sigpic
Alfa Romeo GT JTD 16v `04
Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
Fiat Bravo GT TD100 `97 ex
Comment
-
На коня очите не са съвсем встрани, като на рибите например.Така имат по голям обзор.Затова и им слагат наочници, да не се разсейват от преминаващите кобили, иначе си виждат и направо.Не съм сигурен че светят в тъмното, доколкото знам само на хищниците им светят при осветяване ,поради биологична особеност.И изобщо не подлагам на съмнение какво е видял колегата,щото край нас редовно минават едни нинджи в каруца да събират /или гепят/посред нощ разни отпадъци и не съвсем такива,като капаци на шахти примерно.Ама на кой му дреме.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:25.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:39.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеСега като го гледам на светло не са много отстрани.На хищниците светят по друг начин,като фенери,на коня бледо,по скоро с бяла, мътна светлина,абе дано не виждате докато карате!Моите нинджи бяха много нямаше място за друго-сигурно отиваха на работа -те в онзи район работят,не крадат.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение...бяла, мътна светлина...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment