Известие

Collapse
No announcement yet.

КАТ ни дебне с необозначени автомобили, оборудвани с камера и радар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
    Тея камерки, които са в колите, освен че те снимат когато идваш срещу тях, но те засичат и снимат и в гръб. Така, че независимо как са застанали - снимат и в двете посоки. Още по-лошото, е че са свързани и с GPS и дори колата да е в движение, пак те засича /и съответно смъква или добавя скороста на полицейската кола/ и те снима. За това, видите ли полицейска кола да се движи зад вас или срещу вас и има такава апаратура, а вие сте превишили скороста, има голяма вероятност да са ви фотографирали !
    Мисля че това със снимането в движение не е вярно. Обикновенно са стационирани и снимат за скорост, а гпс-а е за точното местоположение на което са те снимали!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
      Мисля че това със снимането в движение не е вярно. Обикновенно са стационирани и снимат за скорост, а гпс-а е за точното местоположение на което са те снимали!
      За съжаление не си прав:

http://www.btv.bg/news/bulgaria/stor...shitelite.html
      Subaru Legacy 3.0R
      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
        Toва е странно - скоро минах покрай Астра с радар и камера и ми каза че сигнала е "мултипъл" - показваше "X" и "Ка". Като говорих с познат ми каза , че радарите са си същите ТР-ки с ъпдейтнат софт, но закъчени за камера. А стационарните са на "К" - та се чудя да не са взели някакви нови радари с камери! Или пък създава от камерата някакъв сигнал "Ка" а като задейства радара ТР показва и "X" .
        Имат нов модел "пищови" - някакви великобритански. Ползват даже и лазер. В момента чакам инфо за тях. При всички случаи на Ескорта нема как да му убегне нещо.

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
        Цената не е показателна , моя beltronics ми излезе с доставката под 200лв а тук му искат 400+.
        Винаги говора за БГ пазара. Твоят Белтроникс кой модел е? Откъде е внесен? Кой ще го обслужва гаранционно и има ли гаранция ?
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
          При всички случаи на Ескорта нема как да му убегне нещо.
          Грешиш, на Нова Загора срещу Лукойл лятото имаше камера която ми ускъпи Ескорта с 200лв.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Грешиш, на Нова Загора срещу Лукойл лятото имаше камера която ми ускъпи Ескорта с 200лв.
            Тая камера не я знам ! От скоро ще да е. А тази, която беше на бензиностанцията на с. Подслон, стои ли си още ?
            bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Не греша ! Актуална ли му е базата данни на твоя Ескорт? Какъв модел е ?

Comment

Тая камера не я знам ! От скоро ще да е. А тази, която беше на бензиностанцията на с. Подслон, стои ли си още ?
                Няма я, има следи от стрелба и огън по нея......тая в Нова Заг също я няма......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Няма я, има следи от стрелба и огън по нея......тая в Нова Заг също я няма......

Някой здраво го е отнесъл от тая камера, че да я гръмне...

Comment

Подвижните камери пращат един много красив акт видях на един колега красавицата.
                    4 снимки една до друга на лист а4.Изчислено е над снимката с колко караш колко е допустимата скорост и колко пари ти е акта отзад пише дори часта от правилника която включва всички ограничения кога и каде доста изчерпателни са нашите Катаджий
                    145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

Твоят Белтроникс кой модел е? Откъде е внесен? Кой ще го обслужва гаранционно и има ли гаранция ?
                      940, купих го от един румънец в ebay. Чисто нов , made in Canada. Не знам дали има гаранция ,и не ме интересува.
                      Ако го купиш от тук и даде дефект или ще ти кажат че си го изпуснал/ударил или от пренапрежение и в 2та случая няма да ти изпълнят гаранцията.
                      ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                        940, купих го от един румънец в ebay. Чисто нов , made in Canada. Не знам дали има гаранция ,и не ме интересува.
                        Ако го купиш от тук и даде дефект или ще ти кажат че си го изпуснал/ударил или от пренапрежение и в 2та случая няма да ти изпълнят гаранцията.
                        Няма да ти кажат така повярвай ми. Иначе поздравления за добрия избор.

Comment

Не греша ! Актуална ли му е базата данни на твоя Ескорт? Какъв модел е ?
                          Ами не съм му обновявал данни, явно скоро трябва да я свърша тая работа, това е радар детектора

http://www.myauto.bg/radar-detektor-...00ix-p-39.html . След новозагорското фото има още две и от тогава не го ползвам, спазвам си ограниченията...

В Нова Загора има кутия точно срещу Лукойл на изхода за София, а кога има камера там или на Подслон не знам, местят ги където им кефне.
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 19:26.

Comment

.....

Comment

В Нова Загора има кутия точно срещу Лукойл на изхода за София, а кога има камера там или на Подслон не знам, местят ги където им кефне.

Аха... нали трябва да ни е гадно !

Comment

Мдаа имаше, но вече няма...

Е че тя цял живот си е там бе В Подслон е само кутия...

Прясно инфо да Ви дам няма камера в Подслон, няма в Нова ЗАгора и няма в Съдиево...Ся ще питате защо еми щото морето свърши и трафика е никакъв...
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X