Радар детектор лови ли ги тия?
Известие
Collapse
No announcement yet.
КАТ ни дебне с необозначени автомобили, оборудвани с камера и радар
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеРадар детектор лови ли ги тия?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
...
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеВ Бургас от година-две ни снимат две цивилни Астри, бяла и червена, нямаме си стационарни камери така, че внимавайте като гостувате по-морето.Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.
Comment
-
Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщениеОще един глас за Бялата Астра в гр.Бургас.От три ходения до Бургас на едното излизане от града в посока Поморие на 2-3 км. от града се засякахме с Бялата Астра и огромният й кръгъл радар-монтиран на предното стъкло.Нямаше знак за камера седяха точно зад едно завойче.....единственото което си имаше е ограничение на скоростта.Пазете се от белите АстриAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеРадар детектор лови ли ги тия?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Не съм виждал такава камера от близо,но според мен би трябвало да се мести лесно от кола на кола(например лични коли на ченгета)и да ги сменят постоянно,иначе в Пловдив съм виждал само бели астри с камери,обикновено с предница срещу движението-защо така не знам,ако те снима отзад -какво?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНе съм виждал такава камера от близо,но според мен би трябвало да се мести лесно от кола на кола(например лични коли на ченгета)и да ги сменят постоянно,иначе в Пловдив съм виждал само бели астри с камери,обикновено с предница срещу движението-защо така не знам,ако те снима отзад -какво?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНеска минах покрай въпросния старозагорски голф, с камерката беше вътре - радара не изпищя, и затва спрях 150 метра след него......верно че бях и в другото платно, но явно не беше пуснат, щото не се чу нищо.......но като мина некъв по късно писна както си му е реда - бачкат на същата честота, на каквато са и тия стационарните по кутиите из пътя.......Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНеска минах покрай въпросния старозагорски голф, с камерката беше вътре - радара не изпищя, и затва спрях 150 метра след него......верно че бях и в другото платно, но явно не беше пуснат, щото не се чу нищо.......но като мина некъв по късно писна както си му е реда - бачкат на същата честота, на каквато са и тия стационарните по кутиите из пътя.......2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Тея камерки, които са в колите, освен че те снимат когато идваш срещу тях, но те засичат и снимат и в гръб. Така, че независимо как са застанали - снимат и в двете посоки. Още по-лошото, е че са свързани и с GPS и дори колата да е в движение, пак те засича /и съответно смъква или добавя скороста на полицейската кола/ и те снима. За това, видите ли полицейска кола да се движи зад вас или срещу вас и има такава апаратура, а вие сте превишили скороста, има голяма вероятност да са ви фотографирали !bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от andreeevbg Покажи съобщениездравейте ,колеги и от мен значи в разградска област червен опел астра прави снимките явно МВР са заложили на червени и бели астри
И това от кога е ? Не съм го засичал.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Този опел червения, мисля че няколко колеги имат честитки от него. Засичал съм го както на главния път Ръсе-Варна, така и в посока Разград-Попово.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеТея камерки, които са в колите, освен че те снимат когато идваш срещу тях, но те засичат и снимат и в гръб. Така, че независимо как са застанали - снимат и в двете посоки. Още по-лошото, е че са свързани и с GPS и дори колата да е в движение, пак те засича /и съответно смъква или добавя скороста на полицейската кола/ и те снима. За това, видите ли полицейска кола да се движи зад вас или срещу вас и има такава апаратура, а вие сте превишили скороста, има голяма вероятност да са ви фотографирали !166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЗависи какви пари ти е детекторчетоПървоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеДа, на Ka банд са. Обикновените детектори, да го кажа под 200 лв реагират на него, но по-късно и не винаги....
Comment
Comment