Известие

Collapse
No announcement yet.

КАТ ни дебне с необозначени автомобили, оборудвани с камера и радар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Малко съживявам темата.
    Да попитам, снимали са ме с цивилен автомобил+камера+радар, или поне аз така мисля. Дойде ми писмо със снимка по пощата. Акта е за скорост 71км, при влизане в населено място.На снимката има разминаване и скоростта, която е написана е 74км. Има ли възможност да бъде обжалван за това разминаване? Ако има някой запознати, ще бъда благодарен да чуя мненията ви.

Comment

Първоначално публикувано от gelev Покажи съобщение
      Малко съживявам темата.
      Да попитам, снимали са ме с цивилен автомобил+камера+радар, или поне аз така мисля. Дойде ми писмо със снимка по пощата. Акта е за скорост 71км, при влизане в населено място.На снимката има разминаване и скоростта, която е написана е 74км. Има ли възможност да бъде обжалван за това разминаване? Ако има някой запознати, ще бъда благодарен да чуя мненията ви.
      с добър адвокат може но не си струва акта ще ти е за под 100лв с тия 24 над скороста
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        с добър адвокат може но не си струва акта ще ти е за под 100лв с тия 24 над скороста
        Не под, а точно 100 лв. и то ако е явно че е след табелата за населено място

Comment

Първоначално публикувано от gelev Покажи съобщение
          Малко съживявам темата.
          Трите километра не са разминаване, а толеранса който се допуска при евентуално грешно отчитане, то си го пише
          Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
            Не под, а точно 100 лв. и то ако е явно че е след табелата за населено място
            и с отстъпката става 70лв
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              и с отстъпката става 70лв
              Ще, ама ако е електронен фиш, обаче още не ми е ясно какво са му пратили ... щото ако е снимка, тепърва ще се пише акт, обаче пича споменава за акт , но нито дума за размер на глобата ... нищо, сигурно ще спомене скоро ... понапускал е това си питане из форумите, дано сега влиза да си чете

Comment

Прочетох го, пуснал съм го в 3 форума. Електронен фиш е,глобата е 100лв, разбрах каквото ме интересуваше. Благодаря на всички коментирали. Ще преведа по банков път 70лв и това е. Тези ограничения са за да се спазват.

Comment

Има едно решение на проблема. Разбирам че ще звучи тъпо и невъзможно ама все пак ---- Карайте по правилника бе хора !!!!
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Винаги има ситуации в които няма да караш по правилник. Просто лош късмет казвам аз. Няма как винаги да си праведен.
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Винаги има ситуации в които няма да караш по правилник. Просто лош късмет казвам аз. Няма как винаги да си праведен.
                      Мислиш че тези персонажи изскачат точно в този момент???
                      За законите на Мърфи ли говорим???
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Мислил съм си да сваля предния номер и да мина с 200 покрай тия скапаняци...мръсни боклуци няма никакъв ред в държавата ни, престъпноста е навсякъде, те тръгнали да глобяват за скорост.
                        Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          Мислиш че тези персонажи изскачат точно в този момент???
                          За законите на Мърфи ли говорим???
                          В основната си част от тези ситуации Мърфи изобщо не участва ... само като пример - път с две ленти / една натам и една насам /, непрекъсната линия между тях и МПС, спряло или паркирано в твоята лента ... Какво правиш ? - Заобикаляш предполагам ... Опааа, нарушение, защото настъпваш маркировката ...

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                            В основната си част от тези ситуации Мърфи изобщо не участва ... само като пример - път с две ленти / една натам и една насам /, непрекъсната линия между тях и МПС, спряло или паркирано в твоята лента ... Какво правиш ? - Заобикаляш предполагам ... Опааа, нарушение, защото настъпваш маркировката ...
                            Ами като ти пишат акта ти го обжалваш.... пишеш в самия акт че имаше паркирано мпс с номер еди кой си а глупендъровците вместо да премахнат автомобила който пречи на движението се занимават с тебе .

Между другото момчета , преди две - три седмици ми писаха фиш и то без кола за неправилно пресичане Само че не видях някъе да мога да не се съглася с тях или да си изкажа несъгласието .... Беше точно в големите снегове , на "Васил Левски" погледнах стъпалата на подлеза , през който исках да мина , и прецених че опасноста да се пребия по тези заледени стъпала е 4 пъти по голяма отколкото ако пресека пътя, явно така бяха решили оште 6 души които пресякоха заедно с мен и още 24 души докато ми писаха фиша ( специално ги броих, от всичките само мен ме глобиха , не знам по кой критерий си избират "жертвите" ). Та не че има смисъл за 10 лева ( изобщо няма да се занимавам ) ама ми се струва че не е чесно да не можеш да кажеш твоето мнение по въпроса или да се защитиш някак си. Всмисъл може за някой пенсионер тези 10 лева да са решаващи , а в същото време да не иска да си слага край на живота на тези стъпала и какво трябва да направи този човек????

Comment

Вече май може http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...jalvat,131095/

Comment

Колеги, а замисляли ли сте се какво ще стане с камерите ако наредите около номера инфрачервени диоди с голяма мощност ?

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Working...
                                X