Известие

Collapse
No announcement yet.

КАТ ни дебне с необозначени автомобили, оборудвани с камера и радар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
    Колеги, а замисляли ли сте се какво ще стане с камерите ако наредите около номера инфрачервени диоди с голяма мощност ?
    Ами чакай да позная ....ъъъъ..... снимка номера на червеникав фон ?!?!?!?
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

И аз съм с честитка за 300лв на едно безумно ограничение от 40км на първокласен м/у градски път веднага след 4лентов път.Снимали са ме Август и чак сега са ми изпратили писмо.Все още не съм го взел, но май ще го обжалвам , тъй като изчетох стотици отменени актове специално от мобилни камери защото са почти незаконни.Най често отпадат, тъй като ако те снимат трябва преди това да има предупреждаващ знак, другата често срещана причина е , че щом нарушението е установено и на мястото е имало служители е трябвало да те спрат и да ти напишат акта веднага.Това са двете най чести причини за отмяна , но има и доста други(изтекла метрология,липса на автономно захранване и др.), важното е да се обжалва , а куките се опитват да ни убедят , че едва ли не, това да отпадне такъв фиш е абсолютно невъзможно.Друг е въпроса , че за малки суми след отстъпката не си струва разправията.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

В събота реших да изпреваря един автобус бълващ черни облаци и в момента на изпреварването се разминах с астрата с камерата ,която се движеше бавно срещу мен-нали не могат да снимат в движение?
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ам що да не могат, чувал съм че на запад даже провокирали водачите да се надбягвят и после ... оп кво стана.Аз пък тия дни се движех по Владислав, от Двете кули към центъра и както си бях в нарушение с 80, ме изпревари един бетоновоз...
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Не са ли им по елементарни нашите камери ,иначе трябва да прави много сметки-скоростта на астрата,моята скорост да вади да събира,много скъпа камера ще стане.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              с добър адвокат може но не си струва акта ще ти е за под 100лв с тия 24 над скороста
              За да обжалваш акт и по-точно наказателно постановление не ти е нужен адвокат,който да те представлява на делото.Дори не е задължително и ти да ходиш.Важно е да спазиш установените срокове и да имаш грамотно написана и аргументирана жалба,която да заведеш в съда.И винаги си струва да си търсиш правата!
              Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
              ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
              ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                Не са ли им по елементарни нашите камери ,иначе трябва да прави много сметки-скоростта на астрата,моята скорост да вади да събира,много скъпа камера ще стане.
                Преди няколко месеца гледах репортаж по Канал 1 за патрулките и записващите камери. Обясняваха как се осъществява връзката между радара и камерата и т.н. НО най-интересното беше, че въпросната патрулка имаше камера и на покрива, която следи движещите се зад нея коли! Намираше се точно зад светлинната уредба на покрива и дори нагледно показаха как снима и задната камера. И другото нещо е, че И в движение камерата изчислява скоростта! Това го потвърдиха специално в репортажа!

sigpic
                Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Според мене пък са прави да ни притесняват и да ни стряскат с камери и радари , щото я си представете ако ги няма , та нали всички "велики" шофьори ще се помислят за наистина "велики" , което ще доведе до мнооооого жертви.......
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Преди два-три дни имаше във Волуяк една кола с изцяло затъмнени стъкла. Беше така безумно паркирана, че няма начин да не е радар с камера.
                    Интересно!
                    След като е с изцяло затъмнени стъкла, което е нарушение на закона, от тая камера дали са законни засичанията?
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Преди два-три дни имаше във Волуяк една кола с изцяло затъмнени стъкла. Беше така безумно паркирана, че няма начин да не е радар с камера.
                      Интересно!
                      След като е с изцяло затъмнени стъкла, което е нарушение на закона, от тая камера дали са законни засичанията?
                      Е, едва ли има чак такава конспирация

Comment

Там с тия две хубави платна предразполага за нарушения и хайваните го знаят......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Има новомонтирана стационарна камера на КАТ на входа на Бургас от София на бензиностанция Ром Петрол след магазин Джъмбо, която ще е с обхват +10км/ч над ограничението, което е 90км/ч. Самата камера снима и в двете посоки на движението.
                          Вече е монтирана самата кутия и доколкото разбрах от 30.03.2012 ще се монтира и апаратура в нея!!!

Моинтирани са и други стационарни камери в цяла България:
                          http://marica.bg/show.php?id=78957
                          Last edited by atos85; d.m.y г., 19:21.
                          Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
                          Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
                          Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

Да живне темата. Информирам всички, че в Габрово явно също дебнат с необозначени или скрити камери. Днес ми идва писмо за нарушение от 17.03.12 г. с 18 км. над ограничението от 50 км. Мястото е квартал Тончевци, улица Търновско шосе. Техническо средство е TFR1-M 512. Не съм се впечатлил да ми пищи радардетектора, а уж е от умните 15-канални Кобри. Вардете се и умната.
                            Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                            Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                            Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Нова камера в Пловдив,от лошите

http://www.youtube.com/watch?v=rTtYh...ature=youtu.be

Comment

Интересно!
                                Мисля, че може да си извадиш разрешително и да можеш да затъмниш всички стъкла.
                                Радвам се много на този контрол. Трябва да е още по сериозен.
                                Този участък при Волуяк е изключително опасен и там не бива да се минава със скорост над разрешената.
                                Аз лично там минавам с 55-60.

---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:24 ----------

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Там с тия две хубави платна предразполага за нарушения и хайваните го знаят......
                                Има огромен знак за начало на населено място и съответния ограничителен знак за скоростта.
                                По тази логика ако застане там някой да развява карирано знаме, ще те предразположи да даваш газ. Много първично и елементарно ми звучи.
                                Понеже познавам района, ще ти кажа, че там редовно стават катастрофи. Имаше и два случая на влизане с МПС в къщите на хората там..
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X